Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.529
Dirigent Ratibor sa simfonijskim orkestrom od 3000 muzičara se vraća u zonu SVO
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad su maalo Kolibrići na reduNe znam sta bi s tim patriotima silnim i kinzalima,nema vise nijedan izgleda

Bila bi fora da 9 maja na paradi u Moskvi bude i zapadna zarobljena oprema. Uf, kakav bi to defile bio.
У случају интензивног гранатирања, резерве ПВО трајаће до краја месеца, -Зеленски
Ostala im ona sto pogadja stambene zgrade pa posle kukaju kako je pao fabZar njima ostala pvo?
Nema vise ni kod Kolumbijaca ciste robe, sve sama brljaУкрајини треба 25 система Патриот са по 6-8 лансера, - Зеленски

Jos nisi naucio.Ne znam je li tko putuje okolo, šuška se da se prema Ukrajini valja enormna količina vojne tehnike, preko Rumunjske i Poljske, pričali mi kamiondžije koji voze onuda...
Samo nek ide,Rusi su dovukli tenkova i ostale gvozdjurije na granice sto nema ceo natoNe znam je li tko putuje okolo, šuška se da se prema Ukrajini valja enormna količina vojne tehnike, preko Rumunjske i Poljske, pričali mi kamiondžije koji voze onuda...
Zajedno imaju 100 g robije. Pitomci aveučilišni.Serbs, a Nigerian and a Syrian in the SVO zone
![]()
Gadi mi se plaćenička džgadija.Kakav buckuris placenika. Dokaz da lova ne poznaje ni naciju, rasu i veru.
Placenicke zgadije na ukrajinskoj strani ko sodera....a o medijskim vampirima da ne trosimo riječi...drago mi je da si odabrao pravu stranu i sile dobra i pravde...Gadi mi se plaćenička džgadija.
I na općilištu medijski vampiri
krajem 5 mjeseca onje živi mrtvac...rusija njega i njegov režim tretira kao uzurpatore vlasti i nelegitimni predstavnici ukrajine...ukratko legitimni teroristički ciljevi.Украјина развија сопствено оружје против непријатељских КАБ-ова, - Зеленски
Idu i vlakovi, bez vlačnog rijeda.Ne znam je li tko putuje okolo, šuška se da se prema Ukrajini valja enormna količina vojne tehnike, preko Rumunjske i Poljske, pričali mi kamiondžije koji voze onuda...
Кад немају спалатског генија да их свитује да га ућерају у зракомлат. Брже би јурио, Русијом.Јуре Бредли железницама Русије

Ма јок чоче! Ово је неко ново време. Сад најављујеш мјесецима контру, чак унапред даш и правце дејства, оквиран број снага... Алан ФордJos nisi naucio.
Kontra ofanziva zahteva tisinu.![]()

Јбг НАТО себи на време ћопио највеће вишенаменске експерте, један дан лагано ућерује хаубице у зракомлат, други дан ЋекиЋем штанца нове Ф-16, трећи дан броји све произведене руске гранате, Ћетврти дан прави макете Абрамса, и тако редом у кругКад немају спалатског генија да их свитује да га ућерају у зракомлат. Брже би јурио, Русијом.![]()
Junak iz kršne Bukovice se javlja sa svojim mudrostima očito ga voli veseli Bosanac..Кад немају спалатског генија да их свитује да га ућерају у зракомлат. Брже би јурио, Русијом.![]()
Ovi je prototip, najnoviji modelОпако изгледа овај гејм ЋејнЂер. Контејнер на гусеницама
Литванија је пребацила у Украјину командно-штабно возило М577, изграђено на бази оклопног транспортера М113.
Pogledajte prilog 1526876