Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.268
Da su čemu već bi bili u Ukrajini.А усташе? Скејо и његови "црнци"...![]()
To su ciciban ustaše, svi metar i žilet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da su čemu već bi bili u Ukrajini.А усташе? Скејо и његови "црнци"...![]()
Русија мора ићи до краја, до капитулације украјине/Запада. Исувише пута су их буквално намагарчили, отворено показали да им је циљ уништење руског свијета. Запад је грогирани боксер (бар се надам). Криза незаустављиво расте, Русе нису успјели сје*ати и опљачкати, на жилет су са Кином, полагано губе утицај у Африци, Блиском истоку... Ова ситуација ми личи на ону "оп или троп".Не знамо ми све детаље, нагађамо.Ја први нисам очекивао оволику руску агилност по питању економије а поготово не по питању војне индустрије која се прилагођава стању на терену.Рецимо руски војни дронови су се производили и пре сукоба али нису имали масовну употребу, за врло кратак период су попунили ту рупу и постали сила у производњи дронова камиказа.Руска економија живи, дише, истина не пуним плућима али дише а против себе има заиста озбиљну војну и економску силу.Дакле сада већ са сигрношћу можемо рећи да је ера санкција завршена прича.Није сломљена мала Сјеверна Кореја,Иран неће ни велика Русија.Ствари се компликују међутим никоме није интерес вјечити рат зато је за очекивати да Русија можда неће до краја остварити свој интерес у Украјини науштрб легализације Крим и Донбас у Русији плус колико освоје.Али ако мене питаш свакако ће на крају рата бити далеко бољи положај руског интереса у бившој Украјини него 2014 године.То је та цијена жртве коју су поднијели јбг.
Rusi ako ne poraze Ukrajinu do kraja nisu ništa napravili.Не знамо ми све детаље, нагађамо.Ја први нисам очекивао оволику руску агилност по питању економије а поготово не по питању војне индустрије која се прилагођава стању на терену.Рецимо руски војни дронови су се производили и пре сукоба али нису имали масовну употребу, за врло кратак период су попунили ту рупу и постали сила у производњи дронова камиказа.Руска економија живи, дише, истина не пуним плућима али дише а против себе има заиста озбиљну војну и економску силу.Дакле сада већ са сигрношћу можемо рећи да је ера санкција завршена прича.Није сломљена мала Сјеверна Кореја,Иран неће ни велика Русија.Ствари се компликују међутим никоме није интерес вјечити рат зато је за очекивати да Русија можда неће до краја остварити свој интерес у Украјини науштрб легализације Крим и Донбас у Русији плус колико освоје.Али ако мене питаш свакако ће на крају рата бити далеко бољи положај руског интереса у бившој Украјини него 2014 године.То је та цијена жртве коју су поднијели јбг.
u pravu si...ne znamo mi sve detalje...Не знамо ми све детаље, нагађамо.Ја први нисам очекивао оволику руску агилност по питању економије а поготово не по питању војне индустрије која се прилагођава стању на терену.Рецимо руски војни дронови су се производили и пре сукоба али нису имали масовну употребу, за врло кратак период су попунили ту рупу и постали сила у производњи дронова камиказа.Руска економија живи, дише, истина не пуним плућима али дише а против себе има заиста озбиљну војну и економску силу.Дакле сада већ са сигрношћу можемо рећи да је ера санкција завршена прича.Није сломљена мала Сјеверна Кореја,Иран неће ни велика Русија.Ствари се компликују међутим никоме није интерес вјечити рат зато је за очекивати да Русија можда неће до краја остварити свој интерес у Украјини науштрб легализације Крим и Донбас у Русији плус колико освоје.Али ако мене питаш свакако ће на крају рата бити далеко бољи положај руског интереса у бившој Украјини него 2014 године.То је та цијена жртве коју су поднијели јбг.
Provokacija za vise postova ti nece upaliti, Rusi nisu bili vecinsko stanovnistvo nigde sem na Krimu a po kojim grancama ce se raspasti SSSR odlucili sami Rusi, potpisali i ozvanicili, svi ostali narodi SSSR-a samo klimnuli glavom i rekli haraso.Rusija ima prava, jer je to ruski teritorij i rusko stanovništvo.
Добар занимљив текст, преговори са САД ће се пре или касније десити у то не сумњам.Pročitaj, jedan suprotan stav
https://www.geopolitika.news/analiz...i-u-kijev-tko-je-na-zapadu-opasno-pogrijesio/
Netko je od zapadnih stratega napravio opasnu „grešku u koracima“ – upravo po pitanju Rusije. Kakva god ta zemlja bila u percepciji Zapada – ekonomski slaba, demokratski deficitarna, regionalna ili nikakva sila – upravo je Rusija slomila svijet kojeg smo donedavno poznavali. I to u neposrednoj borbi sa Zapadom na ukrajinskim bojišnicama
Prije desetak dana pročitao sam analizu izvjesnog ruskog analitičara koja me je zaintrigirala s obzirom na specifičnost i iznesene, posve originalne opservacije vezane uz ukrajinski rat. Iako su plod autorovih promišljanja a ne egzaktnih, provjerljivih informacija – svakako imaju svoju logiku pa ću ih ukratko prepričati svojim riječima, kao dobar uvod u glavnu temu.
Dakle, autor kaže, ni manje ni više – nego da je Rusija imala sreće što nije uspjela svojom vojskom ući u Kijev, tamo stvoriti marionetsku vladu i okupirati čitavu zemlju. Također je, kaže dalje, imala sreće što je bivši britanski premijer Boris Johnson spriječio nastavak rusko-ukrajinskih pregovora uz posredovanje Turske. Potom obrazlaže zašto tako misli.
Gde ie febo?
Skuplja polovne osigurace za bracu ukrajince da im vrati napon
Ма наравно то су глупости за ретардирани дио становника ЕУ.Rusi ako ne poraze Ukrajinu do kraja nisu ništa napravili.
Trebaju ih pacificirati i demilitarizirati da ni lovačko društvo ne smiju imati.
A te mantre o ruskom pohodu na Europu su bedastoće.
Koga bi Rusi napali i zašto? Fali im zemlje, stanovnika, nafte, plina, ruda, kukuruza?
Napali su preventivno ukronaziste koji su spremali napad na Ruse u Donbasu i to je normalno.
I hvala Bogu da su ih napali, to je jedna nacija ni za što, hrpa ološa.
Po čemu su, ajde, Ukrajinci poznati, ako izuzmeš par nogometaša?
Za 20 godina će se zaboraviti da je uopće postojala država koja se zvala Ukrajina.
I tako je najpoštenije.
Sami su to tražili.
Tko se danas sjeća Rodezije ?
Фора је што за капитулацију не морају ући у Лавов.О томе ја пишем.Русија мора ићи до краја, до капитулације украјине/Запада. Исувише пута су их буквално намагарчили, отворено показали да им је циљ уништење руског свијета. Запад је грогирани боксер (бар се надам). Криза незаустављиво расте, Русе нису успјели сје*ати и опљачкати, на жилет су са Кином, полагано губе утицај у Африци, Блиском истоку... Ова ситуација ми личи на ону "оп или троп".
Kao nezavine drzave svakako, pitanje a-bombi i raketa ameri bi genlmenski resili sa Rusima kao 62. sa mars odavde ili cete najebati.ok onda i meksiko kuba i venecuela imaju pravo da postanu deo odkb i da postave ruske i kineske nukelarke na svojoj teritoriji
Slažem se sa tobom.Zapamti to kad se bude rešavala sudbina bivše Ukrajine.
Ја бих волио да Руси Пољацима испуне жељу,Nema vise etnickih Poljaka u zapadnoj Ukrajini i nemaju osnova da prisvoje te teritorije osim ako zapadno-ukrajinci sami ne vide spas u tome da udju u neku uniju sa Poljskom.
Poljaci pate za bivsim imperijalizmom nad ruskim zemljama, Ukrajincima je potrban jak saveznik za zastitu od Rusa tako da bi takava unija bila ocekivana negde u buducnosti.
a jel. a kako će retard zadržati zemlju od 40 miliona?Zemlju od 40 miliona stanovnika koja se junački bori protiv glavnog neprijatelja ne možeš pustiti niz vodu, a da ne ispadneš retard.
Sad i tu postoje stepeni retardacije. Kompletan retard bi bio bez metka.
Украјина ће бити (требало би) тако "налупана" да ће сами украјинци своје идиоте вјешати за 00 на сваку помисао неког новог сукоба са Русијом.Пратећи политику РФ и њене протагонисте, сасвим је искључено учешће Американаца, Британаца и НАТО о будућности Украјине. Преговарач може бити неком разуман из Украјине и они европски фактори који желе да се еманципују од глобалног ИСИС-а који су САД. Пољска ако и добије делове територије западне Украјине мораће да каже ариведерчи НАТО-у који ће се после пораза у Украјини и онако распасти, или у најбољем случају (а ни у то не верујем) свести на границе од пре распада СССР-а.
Готова је ово прича, само је питање да ли ће олигархијски, ционистички и амерички лузери ићи на ескалацију која може завршити нуклаеарним ратом. Чисто сумњам јер су неопеване ****ице када испред себе имају достојног противника каква је Руска Федерација, будућа Велика и Уједињена Рус.
Ето, одавде се лепо види да Руси уништавају мостове у самоодбрани, за разлику од Украјине која их уништава из терористичких побудаGuljaj Polje, most, logistička ruta za front zapadno.
Tako se to radi. Jedan udar i nema ga više. Ne mogu da odgonetnem koja vrsta oruđa je u pitanju, ali radi posao.