Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
У Украјини су становници Часова Јара позвани да напусте своје домове и напусте град.

Интернетом кружи видео у којем један мушкарац јавља да су локални становници наводно добили наређење од украјинског Министарства одбране.

🚀 Ваздушно-космичке снаге Русије уништиле су три украјинска Су-25 на аеродрому Вознесенск у Николајевској области - Министарство одбране Русије

Поред тога, елиминисани су радар за осветљење и навођење, борбено контролно возило, детектор мале висине и три лансера РСЗО (МЛРС ) С-300.
(...https://twitter.com/DonbassSegodnya/status/177440460133828622 - 1:53 PM · Mar 31, 2024)

Илон Муск каже да „што дуже траје рат, Русија ће добити више територија“.
„Украјина је трагично протраћила животе војника нападајући већу војску са дубоком одбраном, минским пољима и моћнијом артиљеријом, док јој је недостајао оклоп и надмоћ у ваздуху!
Свака будала је то могла да предвиди.“
ja predlazzem da ilon bude nas amercki pregovarac sa rusijom. da se podelimo lepo, zna covek da pregovara, da se cenjka oko krupnih kupovina

dajte da se postavi glasanje na tviteru, jer ja nemam tviter da nam on ispregovara da ruje ne otmu celu ukrajinu, sta posle blekrok da radi, platili ljudi silne hektare - ima da budu u minusu, treba posle meni ameru da gule kozu s ledja?!

što kradu wc školjke i rabljene veš mašine
A odakle WC skoljke i ves masine u Ukrajini?
Ako nemaju WC skoljke i ves masine u Ruskoj federaciji pa moraju ih kradu, kako ih imaju u Ukrajini?
Ukrajina je jos jadnija i bednija od Ruske federacije jer je pod Ruskim uticajem decenijama, zato i hoce da se udalji i priblizi EU, odakle onda WC skolje i ves masine u Ukrajini ako ih po Ruskooj federaciji nema?

I kako ide ta kradja WC skoljki i ves masina? Provedi me kroz proces korak po korak, bas me zanima.
Vojnik spazi WC skoljku i ves masinu i pozeli da ih ukrade.
Kako ih ukrade i donese u svoje mesto u Ruskoj federaciji?

Srecom nisam ucestvovao ni u jednom ratu ali doznao ponesto cak i od samih ucesnika sta se desavalo tokom ratova od 2. sv. pa do danas, u svakom ratu na svim stranama ima zlocina da li je to toga sto ucesnici podivljaju ili smo kao divljaci rodjeni ne znam.
Od hipotetisanja o desavanjima u ratu u Ukrajini, dosli smo do hipotetisanja o ratnim desavanjima bilo gde u Istoriji...

Gde su se jos ovakve stvari desavale? U kom ratu?

Poslednja izmena:
Na leđa pa u Kraz, Kamaz...pa iza Urala, Kavkaz, Tuvu...
Znaci, na ledjima do kamiona, pa kamionom do svog mesta hiljadama kilometara daleko?
I tako svak, drugi, treci vojnik, svako svoj kamion i ode na par dana...
Ko onda ostaje da ratuje? Otkud toliko kamiona na frontu?

A odgovor na ovo, nista, a?
Ako nemaju WC skoljke i ves masine u Ruskoj federaciji pa moraju ih kradu, kako ih imaju u Ukrajini?
Ukrajina je jos jadnija i bednija od Ruske federacije jer je pod Ruskim uticajem decenijama, zato i hoce da se udalji i priblizi EU, odakle onda WC skolje i ves masine u Ukrajini ako ih po Ruskooj federaciji nema?

I kako ide ta kradja WC skoljki i ves masina? Provedi me kroz proces korak po korak, bas me zanima.
Vojnik spazi WC skoljku i ves masinu i pozeli da ih ukrade.
Kako ih ukrade i donese u svoje mesto u Ruskoj federaciji?

Od hipotetisanja o desavanjima u ratu u Ukrajini, dosli smo do hipotetisanja o ratnim desavanjima bilo gde u Istoriji...

Gde su se jos ovakve stvari desavale? U kom ratu?
Ti znas sto posto da Ukri skupljaju mentole i salju u rat? Ne znas sta je ratna propaganda ili npr. na sta su sve spremni simulanti, samnom u vojsci bio neki Vlah koji je do kraja roka pisao u krevet, stavljao prljave carape kraj hrane u trpezariji a nije bio rat.

Ti znas sto posto da Ukri skupljaju mentole i salju u rat? Ne znas sta je ratna propaganda ili npr. na sta su sve spremni simulanti, samnom u vojsci bio neki Vlah koji je do kraja roka pisao u krevet, stavljao prljave carape kraj hrane u trpezariji a nije bio rat.
pa ako salju zene i tinejdzere, ako nemaju vise ljudstva, i ljudi beze od regrutacije, da ne poginu uludo, sta te cudi sto salju i ometene u razvoju?

kako nije propaganda ako hvale bogalje, bez ruku nogu? slava dezerterima! ovo je bezumlje.

cuj simulant? ma prvi bih pobegao, de da ratujem sa dronom protov iskandera? to je ludost, jos amer da mi naredjuje sta smem, a sta ne smem da gadjam? zasto ne naredi ruysima?

slava dezerterima! ja bih prvi pobegao od ludaka, smrcu kokain i kradu dolare! a mene da strefi iskander dok gadjam civile u belgorodu. si ti lud? OVO NIJE RAT, vec bezumlje!

Poslednja izmena:
Новомикхаиловка.
Оружане снаге Русије су избациле Оружане снаге Украјине са висине „237“, што је кључна висина у овој области, и моћно утврђење на падини. Сада су надолазеће битке.

🇷🇺🇨🇵 210 година од уласка руске војске у Париз

Париз је био највећи град у Европи са 714.600 становника. Број бранилаца града историчари процењују од 28 до 45 хиљада.Са североистока савезници су се приближили Паризу у три главне колоне са укупним бројем до 100 хиљада војника (од тога 63 хиљаде руских).

Напад на град трајао је 24 сата, а капитулација Париза потписана је 31. марта у 2 сата ујутру у селу Лавилет.

У подне 19. (31. марта) 1814. године коњички ескадрони предвођени царем Александром II тријумфално су ушли у престоницу Француске.
„Све улице којима су савезници морали да прођу, као и све улице уз њих, биле су испуњене људима који су заузимали чак и кровове кућа.

Ера Наполеонових ратова је завршена. Руска војска стигла је од Москве, која је изгорела у пожару, до главног града непријатеља.

GJ-xOCbWkAE6PHK

Битка за Париз 1814. Како је изгледао први слом Наполеоновог царства? rs.rbth.com
Lepo je podsetiti se dana kada su saveznici usli u Pariz i sjebali Napoleona,vise takvih ruskih pobeda je bilo u 19. i 20. veku daj neku pobedu ostvarenu bez saveznika, mrtvaka sa Bosfora be saveznika preskoci, nisu vredni pomena.

pa ako salju zene i tinejdzere, ako nemaju vise ljudstva, i ljudi beze od regrutacije, da ne poginu uludo, sta te cudi sto salju i ometene u razvoju?

kako nije propaganda ako hvale bogalje, bez ruku nogu? slava dezerterima! ovo je bezumlje.

cuj simulant? ma prvi bih pobegao, de da ratujem sa dronom protov iskandera? to je ludost, jos amer da mi naredjuje sta smem, a sta ne smem da gadjam? zasto ne naredi ruysima?

slava dezerterima!
Tebi se moze svasta podmetnuti, Ukrajinci ne zale svoje tinejdzere i invalide nisu humani kao ti?

Mstislav postaje sve gori,Rusi navodno dobili po nosu ovde,malo je kontra.

Наше трупе су отерале АФУ западно од Тоненкојеа према Уманском. Сада је 2,6 км² у сивој зони.

Непријатељ се повукао све до периферије Уманског, наши већ испитују нацистичке положаје на ободу насеља пред одлучујући јуриш.

Артиљерија и ваздушно-десантне снаге блиско сарађују против снага подршке непријатеља у Уманском, непријатељ је претрпео велике губитке.
IMG_20240331_162022_278.jpg

Ukro ofEnziva slabo se prima.
Dječki me želje podučavati,
novogovoru smarati.

RF se crno piše,
ne pomažu ni robijaši više.
Vagner puši po bojišnici,
u Kremlju se puč sprijema.
Na općilištu krdo Volođu nema.

Ataman općilišni bacio je kašiku,
boršč ga je zagrcnuo,
kada je Ukro dron sjevnuo.

Poslednja izmena od moderatora:
Tebi se moze svasta podmetnuti, Ukrajinci ne zale svoje tinejdzere i invalide nisu humani kao ti?
ja njih ne osudjujem, samo kazem da nemaju ljudstva vise, sta da rade?
amer naredjuje nemoj rafineriju, tvrdi da nisi napao moskvu sa tadzicima, pa sta preostaje, kako da ratujem dronom na iskander? ludilo
ja sam za dezerterstvo i predaju, kazem ti posteno, nema ovo smisla vise, ni logike, kao ni palestina - ako je kome stalo do ljudstva, kao meni
dok je bilo fronta ajde da se ratuje, pomera se linija fronta tamo-vamo, ali sada sve gubi smisao i logiku rata, i drugio ce doci na moje staboviste samo je pitanje vremena - slava dezrterima!

Poslednja izmena:

slava dezerterima!
Rece neko ko pouzdano zna da rusi kolju i siluju po Ukrajini...

Hipoteticki rat u Ukrajini, samo za tebe i tebi slicne
https://forum.krstarica.com/threads/bitka-za-kijev.997772/
kad sam ja rekao da Rusi koljui siluju?

Lepo je podsetiti se dana kada su saveznici usli u Pariz i sjebali Napoleona,vise takvih ruskih pobeda je bilo u 19. i 20. veku daj neku pobedu ostvarenu bez saveznika, mrtvaka sa Bosfora be saveznika preskoci, nisu vredni pomena.
pa i ova pobeda ce ukljucivati saveznike, samo sada iz azije, juzne amerike, afrike....e, zemljace moj, ne smem sve da ti kazem ni iz proslosti ni iz buducnosti, ali gledaj samo sada sta se desava u sadasnjosti, a jednog dana ces sve saznati

Daj ti nama brojke poginulih medju saveznicima pa da vidimo ko se tu najvise oznojio??
Bas me iznendadjujes, vise gine slabija strana pogotovo ako se ratuje na njenoj tertoriji kao Ukrajina danas tako Rusii onda. Prvih dve godine mngostruko vise Rusa je izbaceno iz stroja dok Rusi nisu ojacali. Amerikanci i Britanci svoje vojnike cuvaju kako sada tako i onda za jednog oborenog pilota u Srbiji angazovali hiljade ljudi i silu bozju avijacije zato manje i ginu. Tacno da je manje amera poginulo zahvaljujuci Rusima, npr. dok su se vodile bitke istocno i za Berlin Rusi izgubili oko milion ljudi za nekoliko meseci a milion amera ladilo muda u Labi jer su Rusi tako hteli, bio je to njihov zahtev saveznicima.

Zapad ima 1 milijardu pučana.

RF 145 milijuna ( od toga 20% nelojalnih, koji čim osjete slabost i krv, ima da kidaju i grizu, tko Pit bul terijeri, rubne dijelove RF).

Sama usporedba brojki, govori tko će na koncu fasovati u ovom

povjesnom ALL IN....ruletu.

RF će biti anihilirana i anektirana od susjeda....sa bazama tko Njemačka 1945
Da istina je da zapad ima toliko pučana, a Rusi samo 145 milijuna, ali na tvoju veliku žalost neće se biti močugama i lopatama, nego će i jedni i drugi posijati radioaktivne gljive, vrste pečurka, i recimo da će izginuti jedno 80-90% jednih i drugih !
Iskreno se nadam da si u matematici bolji od onog Dobro pomjerenog gospodina, iz te vaše družbe Pere U-kvržice, pa izračunaj koliko je 80-90% na milijardu pučana, a koliko na 145 milijuna !
Jeste da vladajući moroni na zapadu nisu baš previše pametni, jer pojedini prave zaokrete od 360 stepeni, ali ima ih i oni malo pametnih od njemačke ministrice ili tog vašeg Dobrog U-gospodina !

Bas me iznendadjujes, vise gine slabija strana pogotovo ako se ratuje na njenoj tertoriji kao Ukrajina danas tako Rusii onda. Prvih dve godine mngostruko vise Rusa je izbaceno iz stroja dok Rusi nisu ojacali. Amerikanci i Britanci svoje vojnike cuvaju kako sada tako i onda za jednog oborenog pilota u Srbiji angazovali hiljade ljudi i silu bozju avijacije zato manje i ginu. Tacno da je manje amera poginulo zahvaljujuci Rusima, npr. dok su se vodile bitke istocno i za Berlin Rusi izgubili oko milion ljudi za nekoliko meseci a milion amera ladilo muda u Labi jer su Rusi tako hteli, bio je to njihov zahtev saveznicima.

Opet ga uvijas u oblande samo da budes upravu

Da istina je da zapad ima toliko pučana, a Rusi samo 145 milijuna, ali na tvoju veliku žalost neće se biti močugama i lopatama, nego će i jedni i drugi posijati radioaktivne gljive, vrste pečurka, i recimo da će izginuti jedno 80-90% jednih i drugih !
Iskreno se nadam da si u matematici bolji od onog Dobro pomjerenog gospodina, iz te vaše družbe Pere U-kvržice, pa izračunaj koliko je 80-90% na milijardu pučana, a koliko na 145 milijuna !
Jeste da vladajući moroni na zapadu nisu baš previše pametni, jer pojedini prave zaokrete od 360 stepeni, ali ima ih i oni malo pametnih od njemačke ministrice ili tog vašeg Dobrog U-gospodina !
Smogovci

Ukro ofEnziva slabo se prima.
Dječki me želje podučavati,
novogovoru smarati.

RF se crno piše,
ne pomažu ni robijaši više.
Vagner puši po bojišnici,
u Kremlju se puč sprijema.
Na općilištu krdo Volođu nema.

Ataman općilišni bacio je kašiku,
boršč ga je zagrcnuo,
kada je Ukro dron sjevnuo.
Sve u stihu sve u prozi sedi na kurblu pa se vozi

Zapad ima 1 milijardu pučana.

RF 145 milijuna ( od toga 20% nelojalnih, koji čim osjete slabost i krv, ima da kidaju i grizu, tko Pit bul terijeri, rubne dijelove RF).

Sama usporedba brojki, govori tko će na koncu fasovati u ovom

povjesnom ALL IN....ruletu.

RF će biti anihilirana i anektirana od susjeda....sa bazama tko Njemačka 1945
jaoj pa nemo' vise ukrajina da anektira rusiju dok se utvrdjuje kijev, sta ce da ostane, moskovija samo? :mrgreen:
sve si teze zamenio, dok meda samo jede i deblja se, zapad kuka da je potrosio municuju

kazes, zapad ima 1 milijardu, a uz rusiju je ostalih 7 milijardi ljudi na svetu

ajd sad, jel mislis da ce tih 7 milijardi da aminuje da ih zapad istrebi i ostane zlatna zapadna milijarda?
ja mislim da ce zapad da zrtvuje evropu komplet samo da bi opstao, tj. amerika, ukrajina je samo predjelo, deo te zrtve, a sledi europa zajedno sa tvojom lijepom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back