Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi koji NE MORAJU da slušaju naređenja iz USA pričaju ovako.

https://www.politika.rs/scc/clanak/606694/Rusija-je-pobedila-u-Ukrajini
ИздањаЧитуље
Латиница
Politika logo

Недеља, 31.03.2024. у 09:14

Русија је победила у Украјини​

Западна заједница је у страху због успеха Русије у сукобу у Украјини, сматра лидер француске партије "Патриоти" Флоријан Филипо.
Филипо сматра да треба игнорисати глупости француске штампе која прати наређења и подсетио да је "Тајмс" изашао са насловом: Дошло је време да се говори о паду Кијева, преноси Спутњик.
„Тренутни одијум, вербална препуцавања, испоруке оружја, глупости о „ратној економији“, исплате милијарди евра да се замаскира тотална паника у систему показује да је Русија очигледно победила“, написао је политичар на Иксу (бивши Твитер).
Он је истакао да је НАТО поражен у Украјини. Према речима политичара, мировни преговори остају једино разумно решење.
Раније је украјински министар спољних послова Дмитриј Кулеба рекао да би преговори са Русијом о питању решавања оружаног сукоба могли да се одрже између првог и другог самита о „формули мира“ украјинског председника Володимира Зеленског.

Oooooo još jedan telektualac Fizičar sa akcijom i reakcijom nešto kao krstin FILOSOF SA 3 dotorata, sve će se to obnovit samo rassija će nestat zajedno sa tvojim botoksiranim i onda ćeš nestat sa krste kao što si se i pojavio :kafa:
Фебославе понашаш се ко неко размажено дете, хиљаду Кинеза граде један електроблок 2,3 године у ТЕ Дрмно и ти причаш о неком обнављању, мени делује да тебе заболе за стварно и реално страдање Украјине због њене идиотске политике конфронтације са Русијом и то поред њених граница, идиотлук невиђених размера.

Sretan Uskrs, da uskrsne herojska Ukr.

Slava junacima. Gerojima slava.

Agresore u kal, blato i mulj.
c10c74bb46efdc84fe205a18e8947cf3.jpg

Фебославе понашаш се ко неко размажено дете, хиљаду Кинеза граде један електроблок 2,3 године у ТЕ Дрмно и ти причаш о неком обнављању, мени делује да тебе заболе за стварно и реално страдање Украјине због њене идиотске политике конфронтације са Русијом и то поред њених граница, идиотлук невиђених размера.
Sve njih zabole na sta lici ukrajina,nas jos manje ali pakost,bes i ruzno ponasanje prema ostalima ovde pokazuje s kim imamo posla.

Ваздушно-космичке снаге Русије извеле су групни удар високопрецизним оружјем и беспилотним летелицама на објекте енергетске инфраструктуре и индустрију производње гаса Украјине. Као резултат штрајка, поремећен је рад предузећа одбрамбене индустрије која производе и поправљају оружје, војну опрему и муницију.

Сви циљеви удара постигнути. Одређене мете су погођене.

❗Три авиона Оружаних снага Украјине Су-25 уништена су на аеродрому Вознесенск у области Николајев.

Преговори или замрзавање сукоба не одговарају Украјини, рекао је градоначелник Кијева Кличко.

Уместо тога, земљи је потребно више система противваздушне одбране и противваздушних пројектила са Запада, нагласио је он у интервјуу за Билд. Кијевски режим „неће одустати ни од једне територије“, додао је Кличко.

RAT U UKRAJINI Masovni ruski raketni napadi na zapad Ukrajine, Moskva: PVO sistemi oborili "vampire" iznad Belgoroda

Rat u Ukrajini traje 767 dana. Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski juče je razrešio dužnosti nekoliko bliskih saradnika, među kojima i svog prvog pomoćnika Serhija Šefira. Ruska vojska tvrdi da je u pravcu Avdejevke pogodila tenk Abrams koji pripada Ukrajini. Pregovori Kijeva i Moskve nisu ni na vidiku, iako se često pominju. Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da bi ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski trebalo da uzme u obzir novu geopolitičku realnost kada govori o pregovorima sa Rusijom.

Ključni događaji

-Zelenski smenio nekoliko bliskih saradnika
-Saharuk: Pet od šest elektrana DTEK oštećeno ili uništeno u ruskim napadima
-Ruska vojska tvrdi da je pogodila ukrajinski tenk Abrams kod Avdejevke

Мислиш ли да ће неко признати да је курвино копиле? Ја не верујем али се надам да ће Рује скупити довољно релевантних доказа за ову тврдњу.
ma cekaj malo.... jel su u ratu, i jel su rekli ranije da bi udarili u dubinu ruske teritorije? jesu!
pa sta je problem kako i sa cime udaraju, kalasnjikovima, gerilski, dronovima ili atacmsima koje sada traze, a ne znamo da li ce da ih dobiju?
ja da sam na njihovom mestu, priznao bih, zasto kopile, pa rat je - ili sam u ratu, ili nisam, sta je problem? udar na krim udar na moskvu, isto ti je to, udaras sa onim sta imas, i koga mozes da angazujes za taj udar

ili udaram, ili se predajem, ne znam sta svet hoce vise od ukrajine, em se ubijaju, em bi da im ceo svet sudi - nije to posteno da se nazivaju kopilad
jel zapad placa njima da se biju? placa! e tako su i oni platili neku sicu tim tadzicima da udare u moskvi - sta je problem?
kako su oni kopilad, a zapad nije? majmun radi sto majmun vidi

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back