Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.369
Ma vidis da se sprdaSprzice vam unistiti sve to Rusi ko i ovo do sad . I pobiti .
Nemas cemu da se radujes.
Gde si pos'o biciklom na Rusiju cobane?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma vidis da se sprdaSprzice vam unistiti sve to Rusi ko i ovo do sad . I pobiti .
Nemas cemu da se radujes.
Gde si pos'o biciklom na Rusiju cobane?
ma stvar je ozbiljna, ali se ne radi o avionima, nego odakle ce da polecu, da i to bude legitimna meta, kako bi se rat prosirio i na tu zemljuMa vidis da se sprda
Ja vecinu,kad mi je dosadno uzmem pa citam i njihPa vidiš na nato nacisti lupetaju gluposti od samog početka ja to sve držim na ignore.
U pravu si. Kineska automobilska industrija će devastirati autoindustriju Zapada. Neće rusku.
Kinezi preuzeše većinu fabrika automobila u Rusiji - koje su do sada bile u vlasništvu Renoa, VW, Poršea...... nastavi niz
Najnoviji mobilni telefon iz Šaomija![]()
Ok, probaj da nađeš moje postove sa biserima ili mokrim snovima, jer nisam ti ja kriv što ti je Oryxnotepad, sa prikazanim ruskim gubicima od par stotina hiljada mrtvih, stotinama aviona, desetinama hiljada uništenih tenkova dao budalastu nadu da Ukrajina može dobiti ovaj rat , pa ti je ostalo još da vjeruješ da će se ko u dobrom vesternu pojaviti američka konjica da počisti Ruse, ili da će Kinezi krenuti na Sibir !Muzičke želje su sve sto vi pišete. Da ne počnem citirati od prvih strana tema u invaziji na Ukrajinu.
Baš ti si se istakao sa biserima i mokrim snovima o ruskoj sili.
Na tvom mjestu ne bih se više javljao na ovakve teme.
Prevara veka! Kad ovo počne da vozi biće više mrtvih nego u ukrajini!
U ukrajini nema vise ni muzike zbog struje,pa pesme narucuj preko radio moldavijaMuzičke želje su sve sto vi pišete. Da ne počnem citirati od prvih strana tema u invaziji na Ukrajinu.
Šteta što nećete završiti zajedno sa ***********ima.Muzičke želje su sve sto vi pišete. Da ne počnem citirati od prvih strana tema u invaziji na Ukrajinu.
Jao Micko, naivan si ko češka sobarica.pa obicno kad otkazu motori brod ne ide gde hoces nego gde ne treba, pa ti se onda cini cudno
da je imao motore, mogao je da plovi normalno, pa ne bi pisala ove budalastine ovde
Neka uzmu Kineze ko mi, a Slovenac nek im bude projektant.
![]()
Русији је требало нешто више од две године да изгради Кримски мост дугог 12 миља.
Зашто би САД требало 10 година да изграде мост од 1,6 миље?
Друга прича о удару брода на мост КИНА за 7 дана
Budala koja ima fab je glavni baja.Vidi mi se sprdamo, al tamo u njihovoj komandi mora da sedi neka teska budaletina
Jer ovakve stvari ne rade normalni oficiri
Француска ће пренети своју расформирану војну опрему у Украјину, одушевио је Украјинце републички министар одбране Лекорну.
Украјина гробље западног наоружањаФранцуска ће пренети своју расформирану војну опрему у Украјину, одушевио је Украјинце републички министар одбране Лекорну.
Пре или касније морају и шинтери на фронтAko je ovo točno ovo je vrhunac ludila.
Dakle Njemačka koja je Flüchtlinge willkommen & open borders kozojebima, poslala je policiju da zamjeni ukrajinsko topovsko meso na granici s Moldavijom i sprječava Ukrajince da kao izbjeglice dođu na Zapad.
Nijemci mijenjaju ukrajinsku vojsku na granici s Moldavijom koja tu stoji kako bi spriječili bijeg Ukrajinaca preko granice u Moldaviju.
A ti Ukrajinci koje su Nijemci zamijenili, idu s granice s Modavijom na front gdje će postati topovsko meso.
Mislite li da su zahvalni na njemačkoj "pomoći ?
Misliš EU, prsti ti debeliSrbija ce definitivno u BRIKS, posto od RU nema nista. Ta prica se zavrsila.
NAFO prdnuo u cabar
Не знам чему се радујете кремљовотови.
Чешке гранате СТИЖУ, Ф16 СТИЖЕ, Немачка шаље ДЕСЕТ ХИЉАДА граната. А ту су већ одавно АБРАМС и ЛЕОПАРД а да не спомињем неуништиви ЧЕЛИНЏЕР... Још само да дође лето и пали се машина![]()