Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.531
Nije sve tako ozbiljno na frontovima u ukrajini, ima dosta i komičnih situacija, pa da se malo i nasmejemo i oraspoložimo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta AHA?!Aha, sad se to tako zove, uzimanje od protivnika? A eto, u normalnom svijetu to se zove agresija i krađa, a kod nenormalnih je uzimanje![]()
Po onome što pišeš ovde-jesi.Nemoj mene ubrajati u mrzitelje, nisam taj.
Pa sto se onda bunis protiv "nacista" u UkrajiniNe idem na izbore,moze i hitler da bude na vlasti ne zanima me politika
Ovo mi je nekako promaklo.Sibirske horde vas svako malo resetuju na fabrička podešavanja i pokažu vam gde vam je mesto.Ko je ih isterao iz istočne Nemačke?Znaš li da su se sami povukli?Od 1945-te do 1993-će godine su bili tamo.Jel si ti IŠTA zapamtio iz škole?To je krađa i ništa drugo, sibirske horde svako malo kradu po europi, ali svaki put ih se na kraju išutira iz europe, tako će biti i ovaj put![]()
Nacisti treba da se zbrisu sa lica zemlje,na dobrom su putu.Pa sto se onda bunis protiv "nacista" u Ukrajini
Nek im bude Adolf Putin el Prezidente
To se pise po tviteru sad,vidis da im je intelekt copy paste i svi ponavljaju jedno isto.Šta AHA?!
Jel tamo u toku rat/sukob/kako god?Rusi pobeđuju i uzimaju trofeje da bi mogli lepo da ih prikažu gde i kada treba.Materijalni dokaz o tome ko ratuje protiv njih u Ukrajini.
Šta si očekivao?Da ne diraju ništa da ne uvrede zapad?
Zabole Ruse patka za zapad.I nemoj da mi morališeš ovde.Probali ste protiv Rusa više puta,nije išlo,ne ide ni sada,jednostavno su jači i kraj.
Da.Rade kao po komandi,baš kako si i napisao.I lažu neverovatno.To se pise po tviteru sad,vidis da im je intelekt copy paste i svi ponavljaju jedno isto.
Šta AHA?!
Jel tamo u toku rat/sukob/kako god?Rusi pobeđuju i uzimaju trofeje da bi mogli lepo da ih prikažu gde i kada treba.Materijalni dokaz o tome ko ratuje protiv njih u Ukrajini.
Šta si očekivao?Da ne diraju ništa da ne uvrede zapad?
Zabole Ruse patka za zapad.I nemoj da mi morališeš ovde.Probali ste protiv Rusa više puta,nije išlo,ne ide ni sada,jednostavno su jači i kraj.
To je onaj njihov G6 5D sah sa F6 strategijamadeo izložbe "Rat u Ukrajini", koju ruske vlasti kriju od svog naroda
Tako jeNacisti treba da se zbrisu sa lica zemlje,na dobrom su putu.
Jel su tebi drage one budaletine što dižu ruku u znak pozdrava?Da nisi MOŽDA simpatizer tog pokreta?Možda te duša boli što ne uspevaju da se dočepaju vlasti kao pred ww2 u Nemačkoj?Pa sto se onda bunis protiv "nacista" u Ukrajini
Nek im bude Adolf Putin el Prezidente
https://t.me/c/2124569044/59699Nije sve tako ozbiljno na frontovima u ukrajini, ima dosta i komičnih situacija, pa da se malo i nasmejemo i oraspoložimo
Која школа, каква школа?Ovo mi je nekako promaklo.Sibirske horde vas svako malo resetuju na fabrička podešavanja i pokažu vam gde vam je mesto.Ko je ih isterao iz istočne Nemačke?Znaš li da su se sami povukli?Od 1945-te do 1993-će godine su bili tamo.Jel si ti IŠTA zapamtio iz škole?

А шта, зар нису Укри у Кринкију?

Smaraš sa 99...smaraš generalnoSrecom ti 99 nisi bio ni sretan ti tuzan daleko od majke Srbije.![]()
Финска је предложила да „забрани или ограничи приступ Русије Калињинграду“.