Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Već si me jednom pitao za godine i ja sam ti kulturno odgovorio-45.Zapiši to negde da me ne pitaš ponovo.Idemo dalje,što se laži tiče,zapad je u tome neprikosnoven.Lažu za sve što rade,uvek i svuda.Licemerni su i podmukli,spletkare na sve strane.Mi Srbi smo osetili više puta kako to izgleda u praksi.Eto,hoće da nam podmetnu da se u Srebrenici desio genocid,iako nije.To je još jedna laž.A juče sam ovde naveo još JEDNU OD zapadnih laži,vezana je za sankcije Rusiji na naftu i gas i neometan uvoz istih,sve vreme,što znači da lažu.Rusi im se smeju jer su svesni šta ovi rade,imaju uvid u tokove nafte i gasa,naravno.Majku i oca mi ne spominji,nije red.Hvala.

Toliko godina i tako naivan? :roll:

Pa je l' u Ukrajini ili u Rusiji?!
Je l' Moskva, jos uvek, u Rusiji?!
Kako su uspeli da ga ukradu i dovuku u Moskvu?

Kako uspes da slazes tako dijametralno suprotno od pocetka do kraja, u samo 9 reci?
To je neka natprirodna sposobnost...

Wagner je oslobodio Bahmut, proterao Francuze iz Africkih zemalja, a trenutno proteruje i Amerikance.
Kako je to "prdnuo u cabar"? Je l' ti uopste znas znacenje izraza?

Rusija je u Ukrajini, i krade ukrajinska vozila i odvlači ih u Moskvu, koji dio ti nije jasan?

Lockheed Martiniv AN/TPQ-53 kontrabaterijski radar kaputt na granici

GMo8p3EXwAA_6_7

:lol:
Осигуравајућа компанија ЛОЈД/Лондон ОДБИЛА ДА ПЛАТИ осигурање за "СЕВЕРНИ ТОК", јер је разарање учинила "влада државе или по наређењу владе државе" (небитно које)
Тражити од ЛОЈДа да достави доказе за ове тврдње.
Или паре за насталу штету.

Турска је одбила да се повинује захтеву САД за пребацивање у Украјину система противваздушне одбране С-400 раније испоручених из Русије

Ово је изјавио турски министар одбране Јашар Гулер - његове речи преноси ЦНН Турк.

Ma Turcin video da im Rusi upropastise marketing za Barjaktara...

I gde nestadose svi ti "gejmĆenĐeri"?

- Barjaktari nikom ponikose...
- kako se zvase ono sto gadja tenkove...ni toga vise nema...
- Irisi
- Abramsi
- Leopardi
- Himarsi
- ATACMS-si.... @piciginx juce rece da gadjaju Ruse neispravnim ATACMsima...Tek stigli a vec neispravni... :hahaha:
- Onda Bredliji...

- Ove poslednje pristigle Bredlije i Abramse koje su Rusi polupali i zarobili sad kod Oceretina...proxYkropi nisu stigli ni da prefarbaju...:lol:

ZNACI BUKVALNO SVEZI POSLEDNJI KOJI SU IM STIGLI NISU IH NI PREFARBALI IZ PUSTINJSKE PESCANE BOJE I POSLAŠE IH ODMAH ONAKVE ŽUTE NA PRVU LINIJU U SRED ZELENILA...:hahaha::zcepanje:

I to je kao time opremljena (i izginula btw...) neka elitna proxYkro jedinica...

Toliko je NATO u frci...i stisci...da Rusima olaksavaju posao u identifikaciji i gadjanju borbenih vozila

Rusi bukvalno mogu babe da stave na protuoklopna sredstva i one ce videti ŽUTI TENK U ZELENOM OKOLIŠU...:cistinaocare::strika:

I odmah se pritisce CRVENO dugmence 😃

Sad se nadaju F-16...
Jao...kud ne stigose jos zimus...pa da do sad vec i tom "gejmĆenĐeru" držimo 40 dana pomena...

...

Poslednja izmena:
:lol:
Осигуравајућа компанија ЛОЈД/Лондон ОДБИЛА ДА ПЛАТИ осигурање за "СЕВЕРНИ ТОК", јер је разарање учинила "влада државе или по наређењу владе државе" (небитно које)
nije u pitanju havarija/nesreca vec namerno unistenje. sve dalje zavisi sta pise u papirima.

Poslednja izmena:
Rusija je u Ukrajini, i krade ukrajinska vozila i odvlači ih u Moskvu, koji dio ti nije jasan?
Ukrajina je uvek bila deo Rusiji,ne postoji ukrajinska nacija,narod i jezik.To je gradjanski rat medju Rusa (suvernisti) i ukrajinskih Rusa (anglosaksonse sluge).Rusija mora da si vrati suverniteta nad svoju zemlju cak do poljskoj granici.

Čovjek se osjeća Turčinom @Pobjednik
jer tamo želi da kupi kuću.

Akindžije su bile te prve postrojbe koje su pljačkale preko Drine...pre redovite vojske, bašibozuk...od ortodoxa...pa ta ljubav za Turcima ostala.

RF troši resurse i šlajfa, izmoriće se, iznuriti i onda NATO uljeće.
Ko će da uleti?Pred prekaljene borce će da uleti NATO čupači obrva,jel?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back