Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 35.077
Gotov pauza za topli obrok?
U NATO Cyber Purger centru ?
El vam daju bar kikiriki?
Slabo radite/natoBotujete..morace vam smanjiti na semenke...
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Odluci se,denacifikacija ili Lavov?Zar nije cilj SVO denjacifikacja i demilitarizacja Ukrajine?
Pa zar nema nacista u Lavovu?Odluci se,denacifikacija ili Lavov?
Slabo baratam terminima koji mi oduzimaju vreme,uglavnom pratim zariste fronta a ne inflacije i raspad Rusije.
Ima li Wagnera kod tebe u Švici,zna li se šta?

Već si me jednom pitao za godine i ja sam ti kulturno odgovorio-45.Zapiši to negde da me ne pitaš ponovo.Idemo dalje,što se laži tiče,zapad je u tome neprikosnoven.Lažu za sve što rade,uvek i svuda.Licemerni su i podmukli,spletkare na sve strane.Mi Srbi smo osetili više puta kako to izgleda u praksi.Eto,hoće da nam podmetnu da se u Srebrenici desio genocid,iako nije.To je još jedna laž.A juče sam ovde naveo još JEDNU OD zapadnih laži,vezana je za sankcije Rusiji na naftu i gas i neometan uvoz istih,sve vreme,što znači da lažu.Rusi im se smeju jer su svesni šta ovi rade,imaju uvid u tokove nafte i gasa,naravno.Majku i oca mi ne spominji,nije red.Hvala.
Pa je l' u Ukrajini ili u Rusiji?!
Je l' Moskva, jos uvek, u Rusiji?!
Kako su uspeli da ga ukradu i dovuku u Moskvu?
Kako uspes da slazes tako dijametralno suprotno od pocetka do kraja, u samo 9 reci?
To je neka natprirodna sposobnost...
Wagner je oslobodio Bahmut, proterao Francuze iz Africkih zemalja, a trenutno proteruje i Amerikance.
Kako je to "prdnuo u cabar"? Je l' ti uopste znas znacenje izraza?
Pitaj Putina.Pa zar nema nacista u Lavovu?
Da li je Putin odustao od proklamiranog cilja a da nikome nije rekao?
Тражити од ЛОЈДа да достави доказе за ове тврдње.
Осигуравајућа компанија ЛОЈД/Лондон ОДБИЛА ДА ПЛАТИ осигурање за "СЕВЕРНИ ТОК", јер је разарање учинила "влада државе или по наређењу владе државе" (небитно које)
Турска је одбила да се повинује захтеву САД за пребацивање у Украјину система противваздушне одбране С-400 раније испоручених из Русије
Ово је изјавио турски министар одбране Јашар Гулер - његове речи преноси ЦНН Турк.

nije u pitanju havarija/nesreca vec namerno unistenje. sve dalje zavisi sta pise u papirima.
Осигуравајућа компанија ЛОЈД/Лондон ОДБИЛА ДА ПЛАТИ осигурање за "СЕВЕРНИ ТОК", јер је разарање учинила "влада државе или по наређењу владе државе" (небитно које)
Ukrajina je uvek bila deo Rusiji,ne postoji ukrajinska nacija,narod i jezik.To je gradjanski rat medju Rusa (suvernisti) i ukrajinskih Rusa (anglosaksonse sluge).Rusija mora da si vrati suverniteta nad svoju zemlju cak do poljskoj granici.Rusija je u Ukrajini, i krade ukrajinska vozila i odvlači ih u Moskvu, koji dio ti nije jasan?
To su sad ruski tenkovi i mogu da rade šta 'oće sa njima.Rusija je u Ukrajini, i krade ukrajinska vozila i odvlači ih u Moskvu, koji dio ti nije jasan?
Lockheed Martiniv AN/TPQ-53 kontrabaterijski radar kaputt na granici
![]()
I tako "korupcionaški Mordor" mrsi konce Zapadnim ratnohuškačima.Šojgu je glava vidljive hobotnice.
Tata Big oktopod sa pipkama posvuda.
RF je korupcionaški Mordor...nema u svetu tako jezive i bezdušne pljačke.
I ja ovo procitao na Rojtersu, kaze da je u trgovini sa Evropom profit pao na 7 milijardi evra. Ali i dalje je profit, ali zato nije opao izvoz preko trecih zemalja,
Samo udri trebas zaradit svaku botoksiranu kopejku i el vam bar daju pomije?Gotov pauza za topli obrok?
U NATO Cyber Purger centru ?
El vam daju bar kikiriki?
Slabo radite/natoBotujete..morace vam smanjiti na semenke...
...
Ko će da uleti?Pred prekaljene borce će da uleti NATO čupači obrva,jel?Čovjek se osjeća Turčinom @Pobjednik
jer tamo želi da kupi kuću.
Akindžije su bile te prve postrojbe koje su pljačkale preko Drine...pre redovite vojske, bašibozuk...od ortodoxa...pa ta ljubav za Turcima ostala.
RF troši resurse i šlajfa, izmoriće se, iznuriti i onda NATO uljeće.