Лички гусар
Buduća legenda
- Poruka
- 28.761
укарски видео: побјеђују жестоко, побише све Русе
контекст- 1км иза укарски линија

контекст- 1км иза укарски линија

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ATACMS je rokao prije tjedan dana, vidi siroti Džankoj
Kako to, prije Hitlerovog rođendana?
Ovo su jedini banditi na ovoj predivnoj planeti ...
Pogledajte prilog 1537062
Nikad ga nisam poželeo, koristio sam Huawei, a sada Xiaomi. Za posao koristim MacBookPro, ali ga plaćaju finci, ja za moje pare kupujem samo sa istoka.Nema multipolarnosti dok god želiš iPhone.
Ja mislim da imaju. Kmemet na sve strane.Mislim da Rusi nemaju ništa protiv da ih Ukrajinci ovako trolaju.
Znači samo američka tehnologija.Nikad ga nisam poželeo, koristio sam Huawei, a sada Xiaomi. Za posao koristim MacBookPro, ali ga plaćaju finci, ja za moje pare kupujem samo sa istoka.
Sledeći auto će mi sigurno biti neki nov Kinez
Pda, to je zbog šišmiša koji grizu isključivo Ruse.Бјавоооо, ниси погодио!
Так то бива кад се превише снива..., каже у старој пјесми![]()
А зар нису? Руси заузели само 3 њиве и 2 ливаде."Game Changer'' serija, epizoda 104
![]()
Najglasniji je kmeket iz okolice Zagreba
A ko pokušava da napadne Evropu pa onako p*zdi?A tko ih to pokušava napasti? Opet izmišljaju?
Нисам уопште спомињао неку нуклеарну причу! Спомињао сам да би Руси морали показати пуно више одлучности и спуцати звјер у главу, што преведено значи ударити директно на западне интересе негдје у свијету ! Зна се да мете по Русији бирају УСА и Нато официри користећи извиђачке салтелите, авионе за класификацију копнених циљева ЈSTARS, авионе за обраду електронских сигнала ЕP-3,затим праве Укрима руте куда могу дронови да прођу преко простора који нису покривени са руском ПВО,а чак се сумња да су оператери на Himarsima и системима ПВО западног поријекла !Mislim da nije u pitanju nuklearna prica, ovde se neki sprdaju sa Ruskim crvenim linijama, tako su se ranije na Zapadu i Ukrajini sprdali sa crvenim linijama i Rusija je trpela i na kraju kada se vise nije moglo trpeti moralo je doci do rata u Ukrajini, tako se i sada sprdaju, zbog napada na Krimski most i terorizma po Rusiji i Belgoroda i napada na neku infrastrukturu sada je energetska i zeljeznicka infrastruktura u Ukrajini ozbiljno ostecena, ako se eskaliraju napadi unutar Rusije onda Ukrajina rizikuje da ostane bez icega, zbog nekog imaginarnog cilja da mogu Rusiji da naude rizikuju da skroz propadnu, Ukrajina polako srlja iz gluposti u jos veci idiotluk.
Ali sami su krivi kada su se upetljali sa Amerikancima, kako rece onaj biti neprijatelj Americi je strasno ali biti i prijatelj na isto mu dodje, ta Amerika gleda samo svoje interese zabole je za druge.
Ne slaže se ovo što si ti napisao sa stanjem na terenu. Ukrajina vapi za vojnicima. A Rusija ne.Uglavnom, Ukri su kvalitetno istrolali sirote Rusčiće s "kolapsom fronta". S jedne strane ih tamane ko zečeve za svaku gredicu poriluka koji uzmu, a s druge strane natjerali Amere da izglasaju to što su izglasali bez odugovlačenja.
Good job, comrade Zelenskij.
Koji sud?To samo sud može da odredi, tebe i mene tu niko ništa ne pita.
Ne čujem dobroNajglasniji je kmeket iz okolice ZagrebaKako vas ne mrzi više...
Vidjeli smo taj osvojeni velegrad NovobahmutovkuАвдејевски правац: ослобођење Новобахмутовке
стање у 08.00 часова 25.04.2024
Руске трупе, након успеха у Очеретину, успеле су још даље да развију свој успех. Јуришне групе Оружаних снага Русије из састава 15. моторизоване бригаде и батаљона специјалних снага „АрБат“ преузеле су синоћ контролу над селом Новобахмутовка јужно од Очеретина.
▪ Према пристиглим информацијама, непријатељ је практично без борбе напустио село, које је постало проблематично за држање након што су руске јединице заузеле централну и јужну периферију Очеретина.
▪ Потврда ослобођења насеља су снимци руских војника како истичу своје заставе на једној од кућа у Новобахмутовки. Ипак, чишћење у самом селу и даље траје.
Тренутно се може приметити да непријатељ не може да стабилизује фронт после бекства 115. механизоване бригаде, а 47. механизована бригада „са точкова“ није у стању да на прави начин обезбеди покриће бокова. Поред тога, губитак Очертина, важног упоришта на висини, утицао је на способност одбране локације.
А прелазак Новобахмутовке под контролу Оружаних снага Русије значајно ће закомпликовати ионако тежак положај непријатеља у западном делу Бердичија, одакле ће можда морати да се повуче како би избегао „ватрену врећу“.
![]()
Copium.
Da li je to ona civilizacija koja je započela dva svetska rata, istrebili Indijance, Indijce i Aboridžine, pobila milione Iračana, Vijetnamska, Korejanaca i mnogih drugih. Da li je to ona civilizacija koja je izumela konačno rešenje, logore za decu i srbosek. To nije civilacija, već njena najcrnja rupa.Stvar je u tom da su Rusi s ovim sve prokockali. Stavili su se u kompaniju s Kinom i Iranom, a to kolektivni civilizirani svijet trpi-do neke granice. To su neugodne i banditske države.
Da se rat u Ukrajini i zaustavi na ovim granicama, što je nešto manje od 20% Ukrajine okupirano, sankcije Rusiji će ostati dovijeka. Neće to biti kao Cipar, jer Turska nema sankcija, nego stezanje i izolacija dok se taj režim i mentalitet ne počne mijenjati tako da pristane na pravila igre.
Ostalim banditima je dano jasno upozorenje (Kina i Taiwan), a o Iranu da ne govorimo.
Civilizacija, koliko god imala slabosti i hipokrizije, ne trpi takav banditizam.
Frankeštajn tenkomobiliNOELreports
"На улицама окупираног Доњецка се појављује још руских бљатмобила."
Наш`о се паћеник "NOEL" да објашњава како је Доњецк окупиран а народ тамо ратује пуних десет година!
Руски тенк „Цар-Мангал“ негде у зони СВО
Дан раније појавила се информација да је борбено возило експлодирало на мину код Красногоровке током јуришних акција.