Hix
Veoma poznat
- Poruka
- 13.101
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni moraju da urlaju o pobedi kako bi se tesili sto im kila leba skuplja od dzaka cementaVeć deset puta ponovljena priča
Rusi melju Ukrajince.. ovih eu naci botova nema nigde.. jdu mda od muke
Onda se najavi dolazak Leoparda oni se raskokodaču..svi se odjednom pojave
Rusi ih opet samelju, njih opet nema
Abramsi.. eto njih
Prođe deset dana, Opet ih nema
Partizanski marš do Moskve, eto njih
Posle deset dana opet tajac
Evo sad 60 milijardi evo ih.. idemo..
Za mesec dana opet tišina..
zar ste toliki retardi da i dalje verujete u pobedu Ukrajine jbt? Da l ste jbno bolesni nije mi jasno ili samo glupi??
Nemaš vremena naravno, jer je laž koju ne možeš odbraniti.Nije laž, nema vremena se sa tobom natezati jer je to već prežvakano.
Rusi su ložili CG na Hrvate i Napoleona, na Dubrovnik 1806/7...opet 91....А геноцид над Србима у НДХ је нормална ствар? Прогон у задњем рату нормална ствар? Свођење Срба насилним путем са четвртине становништва на 4% је нормална ствар? То оставити некажњено је нормална ствар?
То није излазак Русије на Јадран, већ претпоставњено међународно судско поравнање у корист Срба из Хрватске за злочине хрватских власти у два рата.
Slabo nesto primećuješ, ali dobro, polako čitaj postove, da se malo bolje upoznaš sa situacijomNije me bilo skoro mjesec dana na forumu i vidim ruske kozmicke sile u medjuvremenu zauzele dvije njive dok se demilitarizacija Rusije i dalje nastavlja.
I naravno, kako sam i predvidio, republikanci su na kraju pristali za nastavak vojne pomoci Ukrajini, i demilitarizacija Rusije kao i unistavanje ruske infrastrukture ce se uskoro nastaviti mnogo brzim tempom, sve do konacnog raspada sustava.
Čitavo vrijeme mobiliziraju u Rusiji i po svijetu.Била једна мобилизација, код Украјинаца не престаје.
Pa to pleme šuplja lobanja nikako da shvati, mogu svega imati ali nema ko to da koristi. A to je danas najveći problem !!! Kako vreme odmiće sve manje i manje nacistaI opet, to uopšte ne "mijenja tijek rata" jer vidimo da su ukrjainsima glavni problem obučeni i motivisani vojnici.
Rusi su ih slomili, sada ih samo ganjaju po poljima.
Svaka država ima svoje tajne Rusi bi riješili Assangea vrlo brzo na svoj otrov/prozor način.
Imaš postova na temi pa čitaj...Nemaš vremena naravno, jer je laž koju ne možeš odbraniti.
Hiljadu puta vam je tražen dokaz i niste ga dali, ali uredno ponavljate laž.
To jasno pokazuje ko ste i šta ste. Čistači akvarijuma, oni na dnu koji sa zdravim apetitom jedu g0vna koja im oni iznad serviraju.
Kojoj ti utopiji živiš???Ово је занимљиво и подстицајно.
Не, немају све. Државе и/или народи са тајном су покретачи човечанства а то САД нису. Јесу, на пример, Русија и Иран.
Od 20 Rusa njih 30 vjeruje u pobjedu u Ukrajini.Anketa: Tek svaki deseti Europljanin vjeruje u pobjedu Ukrajine
Većina Europljana podržava Ukrajinu u njezinoj borbi protiv ruske invazije, ali tek svaki deseti vjeruje da Kijev može pobijediti, pokazuje anketa Europskog vijeća za vanjske poslove (ECFR) koju prenosi Politico.
Anketa ECFR-a, paneuropskog političkog instituta, provedena je putem interneta na 17 tisuća ispitanika u 12 članica Europske unije, piše Politico.
meni je npr ovo iznenađenje da i dalje ima toliko budala.. svaki jbni deseti evropljanin je totalni retard.. a izgleda da ih je većina kod nas na forumu!
Odmah na početku 2022. zamjenik ruskog ministra vanjskih poslova, Sergej Rjabkov, rekao je da Rusija „ne želi i neće poduzeti nikakvu akciju agresivnog karaktera. Nećemo napadati, udarati, ... Ukrajinu”.Ово је занимљиво и подстицајно.
Не, немају све. Државе и/или народи са тајном су покретачи човечанства а то САД нису. Јесу, на пример, Русија и Иран.
Kojoj ti utopiji živiš???
Odmah na početku 2022. zamjenik ruskog ministra vanjskih poslova, Sergej Rjabkov, rekao je da Rusija „ne želi i neće poduzeti nikakvu akciju agresivnog karaktera. Nećemo napadati, udarati, ... Ukrajinu”.
Dana 12. 02 2022. savjetnik Kremlja za vanjske poslove, Jurij Ušakov, nazvao je diskusiju o „takozvanoj planiranoj ruskoj invaziji” „histerijom”.
Osam dana kasnije, ruski veleposlanik u Sjedinjenim Američkim Državama, Anatolij Antonov, rekao je da ruske snage „nikome ne prijete... nema invazije. Ne postoje takvi planovi”.
Пре Другог светског рата на територији потоње СРХ, било их је 1/4.
Иначе, не пратиш радњу филма.
Филм почиње Јалтом, када је креиран тада нови свет, нови светски поредак. Па се филм наставља рушењем Берлинског зида, мирним распадом СССР и насилним и противуставном распадом СФРЈ. Тај распад је последица западног уплива у унутрашње противречности у коме је један народ, српски, највише страдао. Страдали су и други, не спорим. Потом следи безумно ширење НАТО-а на исток уз системско игнорисање руских упозорења: То од '89 до '22 се у филму назива НАСИЛНА РЕВИЗИЈА ЈАЛТЕ. Коначно, у фебрурау 2022 године почиње СВО, која пред нашим очима постаје РЕВИЗИЈА РЕВИЗИЈЕ ЈАЛТЕ.
Јеси ли сад упратио радњу филма?
Ако јеси, идемо да иза брда сагледамо могућу будућност. Руска победа, нова Јалта, а на њој ревизија граница, пре свега оних који баштине тековине нацизма, фашизма, геноцида и етничког чишћења.
Тако долазимо не до Лике, Баније и Кордуна, него до оне моје мапе на Поморју.
iskreno mi Srbi smo takve poteze vukli, da i da smo nestali to ne bi bilo iznenadjenje. Tako da sam ja super zadovoljan kako smo prosli.
A to o novoj Jalti. Videcemo. Niko nema kristalnu kuglu.
Ništa ne očekujem, samo ti dokazujem ono o čemu sam ti pisao.Добро друже, шта сад очекујеш од мене? Да сечем вене, шта?
Tako je braste Hix. Ko će drugi bacati cvijeće na ruske tenkove do katolički srbi.Ovi sto govore o teroru preseljenju ciscenju Hrvata jednostavno nisu normalni.
Nemaš vremena naravno, jer je laž koju ne možeš odbraniti.
Hiljadu puta vam je tražen dokaz i niste ga dali, ali uredno ponavljate laž.
To jasno pokazuje ko ste i šta ste. Čistači akvarijuma, oni na dnu koji sa zdravim apetitom jedu g0vna koja im oni iznad serviraju.
Sukob koji je izbio u Ukrajini nije ništa. Vjerujte mi, znam o čemu govorim! Ako se ovako nastavi, bit će mnogo gore. I ni u jednom bunkeru, ni u američkom, ni u bilo kojem drugom, Zelenski se neće sakriti. Zato rat mora biti prekinut danas, dodao je Lukašenko koji se zatim ispravio pa rekao da za njega u Ukrajini na djelu još uopće nije rat nego tek - sukob. - Ne bih to sada ni nazvao ratom, to je sukob. Za dan-dva bit će rat, a za tri dana pokolj, dodao je.