F. Chief
Elita
- Poruka
- 23.685
Izgleda da su Rusi smakli neke glavesine,pun ukrajinski tg losih vesti
Zalužnog valjda, po tisućiti put, ili Sirskog po stoti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda da su Rusi smakli neke glavesine,pun ukrajinski tg losih vesti
i ovi naši botovi, vrte 100 str...kao nešto nam dokazuju.
i ovi naši botovi, vrte 100 str...kao nešto nam dokazuju.
Ako do pobede Rusije i dodje, kako ces ti znati za to?
Padaju sela i gradovi, ti - Rusi ne mogu da mrdnu
Na frontu zene i ometeni, ti - Rusi gube
Dodjose Francuski legionari, ti - Ukrajina pobedjuje
Kako ces ti uopste znati za Rusku pobedu ako do nje dodje?
A ja sam pitao:Ako padne Kijev Rusija je pobijedila, vrlo je jednostavno,
Ako do pobede Rusije i dodje, kako ces ti znati za to?
Kako ces ti uopste znati za Rusku pobedu ako do nje dodje?
Zapaziti "ucitelje", ili ako hocete "propovednike/svestenike", cista intelektuala i duhovnost.
Video? Neki dokaz, bilo koji?
Нек ми неко објасни зашто хрватска, албанија или рецимо естонија не дају своје авионе украјини? Будите људи иако сте шљам.
Gerojima slava i vječnaja pamjat.Ивано-Франкивск. Данас је сахрана шест милитаната града. 16.04.2024
Наша брза офанзива на северном крилу довела је до тога да је руска војска јутрос ушла у југоисточну периферију Очеретина.
Pogledajte prilog 1531985Pogledajte prilog 1531986
Svaki scenarij u kojem Ukrajina preživljava kao politički entitet je poraz Rusije i pobjeda Ukrajine, eto, konkretno![]()
Jugoistočna PERIFERIJA sela.Наша брза офанзива на северном крилу довела је до тога да је руска војска јутрос ушла у југоисточну периферију Очеретина.
Pogledajte prilog 1531985Pogledajte prilog 1531986
Ja sam sinoc pisao da je azov odbio da ide u Casov Jar,one fabovke niko normalan vise nece da ceka u rovu.Ljudi su pricali, ali iskreno nisam bas verovao, ali izgelda da se front stvarno urusava.
Prica Dima sa Military Summary da su se kod Casov Jara povukli neki banderovci, a onda pocela i regularna vojska da se povlaci. Posledica je da Rusi sve brze napreduju sa sve manje truda i gubitaka.
Rekoh, nisam verovao, ali izgleda da su ljudi bili u pravu.
Slava tebi i kokosinjcuGerojima slava i vječnaja pamjat.
Agresore i ubojice u blato, kal, oganj...