Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne nego zato što im je Turska važnija od Grčke.
Руси су зли. Америка воли све земље света и штити људска права и демократију. Она је попут Спарте, ослободитељ данашњег света. Шта вам није јасно? Руси су зли, они желе да униште све добро што је неко други градио. Они немају културу ни традицију.

Poslednja izmena od moderatora:
Bugari koji botuju za FSB.

Neprocenjivo.
NJEGOŠ - OVCA.jpg

Биће нека руска офанзива скорије или мировни преговори, чим се оволико усташа сјатило одједном да ботује.
Nerealno je kojim intenzitetom Rusi 24/7 bombarduju celu Ukrajinu,onako nesto ne pamtim da sam video.
Samo neces videti na tviteru i ovim branko kockica ustaskim blogerima

Руси су зли оркови. Америка воли све земље света и штити људска права и демократију. Она је попут Спарте, ослободитељ данашњег света. Шта вам није јасно? Руси су зли, они желе да униште све добро што је неко други градио. Они немају културу ни традицију.
Meni to nije mnogo važno.Ja sam Srbin a pošto je ruska politika naklonjena Srbima,podržavam Rusiju.

Под притиском руских војних снага, Оружане снаге Украјине су напустиле положаје и повукле се северозападно од села Вербово у Запорошкој области, преноси Рогов.

Тренутно се крче шумске површине, заузето је једно упориште АФУ, а положаји дуж линије фронта су побољшани.

Nije bot svako ko ne misli kao ti,a postovi su ti puni mrznje i pakosti.
Idi popravljaj struju zelji,trebaju im takvi zestoki propagandisti
Meni postovi puni mrznje i pakosti, a vi se ovde lozite na FSB-a.

Hajde sa mnom da prosetas po Srbiji i Bugarskoj, pa da upoznamo sve glavne FSB ljubitelje po svim gradovima, da vidis kakvi su to humani likovi, i sta rade po tim gradovima.

Poslednja izmena:
Литванија је понудила да демонтира своје затворене термоелектране и пребаци опрему у Украјину, - Галушченко

„Имао сам разговор са министром енергетике Литваније, генерално су предложили да се њихове термо станице, које су затворене, користе као донатори, односно да се растављају и добијају резервни делови који су нам потребни. енергетике Украјине.
А Руси то као не могу опет "демонтирати"? :namcor:

Руси су зли. Америка воли све земље света и штити људска права и демократију. Она је попут Спарте, ослободитељ данашњег света. Шта вам није јасно? Руси су зли, они желе да униште све добро што је неко други градио. Они немају културу ни традицију.
Udri po smajlijima,pomisliće ljudi da si ozbiljan kada pišeš protiv Rusa.

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back