Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.103
rusi dobili dojavu i skokali vas sve do jednoga
Rusi dobili nesto da izbiju oci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rusi dobili dojavu i skokali vas sve do jednoga
Jel počela mobilizacija kroata za Makronove interventne - vražje divizije ?Magazin je na keve mi Konasenkovljeve.![]()
Rusi dobili nesto da izbiju oci.
Opet nam poturate video igrice a ?kme, kme komšije hehhe
Iljušin Il-76
![]()
upravo tako, onaj koji ih je obucio i spakovao na avion u istambulu se nadao da ce poginuti, ili ako budu uhvaceni opet malo znaju, malo mogu i da kazu, odaju, ali jasno je da su turci krivlji od ukrajinaca - u turskoj su obucavani!Највероватније због тога их је ФСБ пратила све до шуме у нади да ће да ухвати и групу за евакуацију и на тај начин прибави доказе о учешћу Украјине, а када су схватили да нико неће доћи по терористе, односно да су једноставно искоришћени и напуштени одлучили су да их похватају.
petnaest puta vece zarade i penzije![]()
Ah da... Putin i nije diktator...
Mislis na onu sto Putin non-stop primenjuje, jesam.Јеси ли чуо за маскараду?
Prinudna trpeljivost kao izmedju nas i Hrvata u vreme zajednice, nevazno da li ti i ja znamo ko su ukrajinci, vazno da oni znaju.Ko su ti Ukrajinci? Od kada datiraju?
Koliko je to carstvo bilo i koliko je trajalo obzirom da kazes vekovima se ne podnose?
Vazno je da nisu na vlasti ista grupa ili isti covek kroz duzi period, iskvare se, misle da rade pravu stvar i kad najvise grese, znam da ne vredi ali odgovorio sam jer me pitas.Sta fali Spancima, Amerikancima, Francuzima, Englezima.........
Ciste diktature.
I mani me biraju ovo biraju ono. Nista tamo narod ne bira, obicna sarena laza.
Narodi su onakvi kakve su im elite, raskorak nastane samo kada se elite smenjuju pogotovo ako je to nasilnim putem.To je notorna izmišljotina. Mrze se pojedinci koji se svađaju i s bratom, dobri ljudi se ne mrze. Druga je stvar što elite huškaju podanike jedne na druge, a za svoju korist. Toj raboti alat su vjera, nacionalizam i slične bajke, a plodno tlo su neukost, propaganda, mitovi itd.
Инвеститор бацио око.Pa onda malo Kijev
Pogledajte prilog 1521089
Slobodno otvorite link https://t.me/eyes_partizan/461 porucuje,Bаш, ПартиꙂан!![]()
Svi ustavi jugorepublika i Juge bili su namerno napisani tako da se ne mogu koristiti i da ih kompartija moze tumaciti kako joj to u tom trenutku odgovara, cuveni clan "pravo na samoopredeljenje do otcepljenja" ili "Hrvatska je republika hrvatskog naroda, srpskog i ostalih naroda"Nije bio konstitutivan jer da je bio konstitutivan mora u ustavu pisat ovako jasna odredba:
"Srpski narod u Hrvatskoj je konstitutivan!"
.