Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.717
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta se tebe smatra na koji način se donosi ili menja Ustav Rusije? Ili Severne Koreje? Ili Kanade...Amerike.U prepravljanju ustava za pocetak.
Bivsi NATO vojnik.Ma nemoguce.
Ovde jedan lik tvrdi da nema nijednog natovca ubijenog.
Evo ovaj ima i ime i prezime i sliku i zenu i dete.
on razume da se zeznuo sa ukrajinom i sad radi sve sto moze da se nekako iskobeljaНе, није и ти знаш да није.
Десио се јер су то наручиоци хтели и овај пут успели. Путин је био јасан када је рекао да је реч о уцени. Америчка администрација се служи тероризмом као средством уцене и притиска.
Он то разуме, ти то не разумеш или нећеш да разумеш.
Pa kad ga voknu onda je bivši !!!!Bivsi NATO vojnik.
Jesu to nacisti krenuli u kontraofanzivu ?on razume da se zeznuo sa ukrajinom i sad radi sve sto moze da se nekako iskobelja
Ајде, живота ти, верујеш ли у то што си сад написао?on razume da se zeznuo sa ukrajinom i sad radi sve sto moze da se nekako iskobelja
Ahahha, vidi se i terpapir kojim je obložen Cirkon da ne ovlaži
Pred 34orom je bilo dobrovoljno iz zahvalnosti a pred Brozom bogami silom i vrlo dugo.greška...klekli su pred sovjetskim T 34 koji se kotrljao ispred hotela moskva...
Ono čega se pametan stidi u tome luda sebe vidi ...Meleoni mrtvi NATO agenata, javio Kolaženkov![]()
u rangu hrvatijanskog bezanja iz posavine i za blajburg izgleda hrvatijanci im preneli sva istorijska iskustva sto se tice bezanijeЦиркон прелетео 600 км за 3 минуте
Само је НАТО бежање из Афганистана било брже

Da, apsolutno bivši NATO vojnik.Bivsi NATO vojnik.
Кад вас човек дотера уз дувар најпростијом логиком, одмах крећете
ћоном и увредама. Вређаш саговорника због изречене истине?
Ето, такви сте ви.
Kod mene ništa nije lažno,
Boli me za ruski ustav ali nijednoj zemlji dugogodisnji diktator nije dobro doneo, ili ti mozda znas suprotno.Šta se tebe smatra na koji način se donosi ili menja Ustav Rusije? Ili Severne Koreje? Ili Kanade...Amerike.
Njihova zemlja, njihov Ustav.
Moj kraj, moja pravila.
isto su to radili kad smo oslobodili vukovar 91 i tad su srbi brutalni a jadni hrvatijanski nacisti zrtve na njihovu nesrecu rusi su svetska velesila sa nuklearkama pa bi mogli dobiti i oni svoju porcijuШвабе у својим медијима кмече због руске бруталности према терористима
Tepih na trotoaruUlje na platnu !![]()
Mnogo je bolje kad se narodu ponude dve fejk opcije a pravi vladar drži obadve za muda parama.Boli me za ruski ustav ali nijednoj zemlji dugogodisnji diktator nije dobro doneo, ili ti mozda znas suprotno.
Nisu li pre par nedelja bili izbori?Boli me za ruski ustav ali nijednoj zemlji dugogodisnji diktator nije dobro doneo, ili ti mozda znas suprotno.
Daj šta daš, važno je da ti tvoju kvotu ispuniš pa će biti obroka i danas
Nije ni to dobro ali je gore kad neko sizne od previse vlasti i zakljuci da je nezamenljiv i uvek u pravu.Mnogo je bolje kad se narodu ponude dve fejk opcije a pravi vladar drži obadve za muda parama.
rusija je krenula sa oko 500.000 vojnika, samo kolona tenkova ka kijevu je bila dugacka 60 km.
To ti je oko 3000 vozila.
Nebo je bilo crno od ruskih bombardera, helihoptera i transportnih aviona
A ti stvarno misliš da u Rusiji ne postoje nikakvi mehanizmi kontrole?Nije ni to dobro ali je gore kad neko sizne od previse vlasti i zakljuci da je nezamenljiv i uvek u pravu.
Ha, ha bili izbori.Nisu li pre par nedelja bili izbori?
Ili izbori ne važe ako ne pobedi neko ko će da bude sluga senilnog pedofila?