Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.268
Prepoznajem EU i zavezanih očiju.Odlike fasizma: Sprega kapitala i vladajuce partije u diktaturi, progon neistomisljenika, negiranje naroda i zemalja sa ciljem okupacije istih Putko se u sve ovo uklapa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prepoznajem EU i zavezanih očiju.Odlike fasizma: Sprega kapitala i vladajuce partije u diktaturi, progon neistomisljenika, negiranje naroda i zemalja sa ciljem okupacije istih Putko se u sve ovo uklapa.
Bice po nasem a sta je to oderdjuju najveci, najvaznij, tako to funkcionise oduvek.Da, postoji po modelu. Dogovorit ćemo se, pa će biti po mome.
My way or highway....kak vele "saveznici"
KGB treninzi.svi ovi na Zapadu sto se mole da se nesto desi Putinu, ovaj iskreno, ja mislim da je on jos najumereniji u ruskom rukovodstvu.
Cak je i sam priznao da jedva obuzdava svoje ljude da ne naprave Bejrut od Kijeva.
Putin stvarno ima celicne zivce.
Upgraded slavery.Bice po nasem a sta je to oderdjuju najveci, najvaznij, tako to funkcionise oduvek.
DjUUUROOO!Rusi predvodjeni fasistima
Prdekan te odgojio sa russkim nacinom zivljenja ali avaj BRATSRBIN ne moze da bude russ pa makar i korjenje zdero pardon jeo![]()
Iz Ukrajine mozda sa razlogom.
Zavrsna proba vatrometa za docek Galskih petlova.Šta se to dešavalo u Kijevu ? Neka proslava ?
Klapna se spušta...
NBD, koju The Wall Street Journal naziva bankovnim gigantom Ujedinjenih Arapskih Emirata, gasi odjel poslovanja s Rusijom, ne prihvaća više transfere u rubljama iz Rusije i zatvara većinu računa čiji su vlasnici Rusi
Kme, kme...
Banke u NR Kini također paze da ne dođu pod američke sankcije, Izvestia javlja da su tri od četiri velike kineske državne banke prestale prihvaćati uplate sankcioniranih ruskih financijskih institucija
Ti se i dalje ložiš na ovo? Posle više od dve godine ti i dalje gajiš nade da će zbog USA prestati saradnja Rusije i Kine?
Ne odobravam linc jer je to anarhija, kazu da su ovako kaznjavali samo pacove koji su pljackali napustene domove ali me ne cudi ako je to istina, nije to odluka vlasti vec reakcija ostecenih.DjUUUROOO!
Spasi nas Ruskog fasizma! Vrpolje se dok su vezani i sibani! FASIZAAAM!
DjUUUROOO!
Nisi u pravu jer Rusija isto tretira i velike i male države.Saki savez ima nekog vodeceg clana u ovom slucaju to je Amerika u ODBK Rusija, ponekad neka clanica protivureci kao sada Slovacka i Madjarska ali ne mogu da blokiraju odluku vecine, ODKB clanice ako se boranija ne slozi sprovesce odluke najvaznijih u savezu, tako svet funkcionise.
Pobeze mi poruka. Siguran si da ovo fasisti sibaju Ruse a ne opljackani pljackase napustenih domova kako je to objasnjavano, ne odobravam linc jer je to anarhija ali razumem opljackane u svom tom jadu i neimastini.DjUUUROOO!
Spasi nas Ruskog fasizma! Vrpolje se dok su vezani i sibani! FASIZAAAM!
DjUUUROOO!
Ako su ti tako rekli...kazu da su ovako kaznjavali samo pacove koji su pljackali napustene domove
Realno, ne treba čuditi što se ispostavilo da je precenjeno zapadno naoružanje, uglavnom najobičnije smeće. Razvijeno u mirnodopskim uslovima, bez da je testirano u sukobu sa ravnopravnim protivnikom. Možda se slično može reći i za rusko. Prednost ruskog naoružanja je pre svega u činjenici da je koncipirano za evropsko vojište i odbranu Sovjetskog Saveza.
Zapad decenijama razvija svoje igračke, za maltretiranje urođenika po pustinjama i džunglama svuda u svetu.
Uglavnom, kao što je to bilo i u WWII, sam rat će iznedriti efikasna, kvalitetna i upotrebljiva oruđa, na obe strane, pa ko se bolje prilagodi aktuelnim uslovima.
Rusi su za sada u prednosti. Priveli su svrsi gomilu sredstava, pronašli prostor za dalju upotrebu tenkova i aviona, iako su oni danas na modernom bojištu od predatora postali vrlo lak plen.
To se pre svega dogodilo neverovatnim razvojom protivoklopnih i protivavionskih raketnih sredstava, gde u ovom trenuku tenkovi i avioni gube utakmicu. Rusi su već pronašli način za njihovu dalju upotrebu, a da im ne bude ugrožena bezbednost.
Tu su opet ove revolucionarne napasti, koje su potpuno promenile shvatanje konvencionalnog sukoba. Dronovi. Razvijaće se sve ovo neverovatnom brzinom. Verovatno brojni instituti na obe strane pokušavaju da ostvare prodor u nekom od blokiranih i ugroženih segmenata.
Francuska je poslala svoje jedinice pre nekoliko dana u Ukrajinu. Sve sta pricaju da ce da urade, vec se dogadja ili su uradili.
Ima ih jos i siguran sam da ce ih Rusi vrlo brzo locirati, ako pre toga ne narede opstu bezaniju nazad za Francusku