Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.438
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takvi će im biti od velike pomoćii na frontu, odmah će se predati Rusima !!!! Kad pomislim nije to loše !!!

Russki petokolonas bacio kasiku a sa petokolonasima samo tako i nikako drugacije
У шофершајбу на возачевој страни
Kakvo je zlo spopalo zene ? Guraju tudju decu u rat.Nemačka Ministarka obrazovanja Betina Stark Vacinger
![]()
.Floskula je takodje da Rusija nije bila sila u vreme Jeljcina samo sto nije to pokazivala kao sada kada odlucuje iskompleksirani narcis, ekonomski je stajala losije kao i sve komunisticke vukojebine u tranziciji, cene gasa i nafte bile su odlucujuce za boljitak nakon 2000. Pogledaj negde cene energenata od 1990. do danas i bice ti sve jasno.
Bilo je samo pitanje dana kad će ovo probiti. Ne znam kakav je dalje teren i imaju li gde postaviti bilo kakvu odbranu.
Ovaj put je Moskva i Lenjingrad bliže...Samo napred, jedva čekamo da napadnete.
Smrt okupatorima..
Ништа Грчка?.
А што мало не потражиш на нету период 1998. до доласка Путина на власт 2000, за почетак. Западне изворе, има их брдо и то врло озбиљних анализа. Чисто да имаш представу о чему пишеш.
Не би било лоше да погледаш и период од распада СССР. Није то велико штиво, а тебе ће да обогати знањем.
Сигурно ти није познато да је злочиначка организација НАТО планирала напад на Србију у октобру 1998. То поуздано знам јер су све амбасаде у Београду добиле упутство да напусте Србију, а све је било синхронизовано са следећим догађајима.
Дакле, 1998. Русија је била на ивици грађанског рата. У септембру 1998, Русија је прогласила банкрот, како сам негде прочитао, као једина земља која је то у историји урадила.
Русија је такође у то време, по савету западних "добротвора", преузела на себе све обавезе бивших совјетских република, које су постале нове државе, према иностраним кредиторима у износу 99 милијарди УСД.
Цена барела нафте у то време износила је 11 УСД и прогнозе су биле да се Русија никада неће извући из преузетих обавеза.
Такву Русију је Путин преузео.
Данас је то земља која нема спољни дуг и међу је највећим власницима златних резерви у свету.
И сада ми кажи, да ли су будале људи који оваквог лидера подржавају или који позивају на 15 минута мржње према режиму и "више демократије"?
.