Rat u Ukrajini (31)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    77
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi danas živimo u fazi tužnog epiloga promašene politike sa kraja 80-tih i 90-tih

Završavamo "obaveze" predajemo Kosovo, definitivno i potpuno, poklanjamo srušeni Generalštab da se pravi luksuzni jebarnik, NATO nam kontroliše vojsku a USA ambasador apsolutno sve važne državne stvari.

Hoćete li mi reći da možda nije tako
I za sve to ama bas sve je kriv Milosevic oces mi reci da je tako?
Kakve veze vlast posle 5 oktobra ima sa Milosevicem jos jednostavnije?

Излазност на председничким изборима Руске Федерације до 13:50 по московском времену премашила је изборне цифре из 2018. године од 67,54%, према подацима Централне изборне комисије Руске Федерације и платформи ДЕГ. 1 43
:klap: :klap: :klap:

Prevaranti su obećali vratiti zajam u iznosu od 500 tisuća rubalja ženi koja je sipala zelenilo u glasačku kutiju u blizini Belgoroda.

Djevojčica je vjerovala da će jednom takvom akcijom riješiti sve svoje probleme.

Samo talog društva

Ne zanimaju me nikakvi njezini napadaji plača, ona bi po zakonu trebala biti u zatvoru i biti stavljena za primjer.

Ako ćete biti plaćeni da sjebete demokratske izbore i svoju domovinu, onda ste gubitak prostora i trebali biste biti u radnom logoru 6 godina.

касно је за плакање

Neprijateljski helikopter gori blizu granice .Gardijski protivavioni iz 138. brigade vatrom iz MANPADS-a Verba oborili su helikopter u blizini sela. Lukaševka, Sumska oblast, koji je pokušao da iskrca trupe u Kozinki u Belgorodskoj oblasti.
PREŽIVELIH NACISTA NA SVU SREĆU NEMA :hahaha: :hahaha: KAKO NACISTI KOMMPENZUJU 20 LJUDI IZGINE ZA 2 ZAPALJENA KONTEJNERA

I za sve to ama bas sve je kriv Milosevic oces mi reci da je tako?
Kakve veze vlast posle 5 oktobra ima sa Milosevicem jos jednostavnije?

Apsolutno,

postoje tačke u istoriji kada se moglo prelomiti pametnije i kada se istorija mogla promeniti.
Kada u takvim momentima doneseš imbecilne odluke posledice su decenijske, do prve sledeće istorijske prilike

Samo se seti kakvu Srbiju je Milošević ostavio posle 5. oktobra, nadam se da se sećaš ili se možda zaboravilo.
Dobro smo mi i živi i kakve nas je fekalije do grla uvalio dotični

Ja to nikada nisam rekao, bedan spin i pokušaj diskreditacije sagovornika.

Mi nismo trebali da ratujemo sa NATO paktom, sve dalje su samo posledice.
Bilo je i više nego dovoljno prilika da se istorija okrene u drugom pravcu, povoljnijem za nas.
Bombardovanje 1999. je samo tužni epilog jedne potpuno promašene politike i ogromnog broja pogrešnih odluka.
Ti i onaj Miki75 razmišljte o geopolitici otprilike kao onaj mali Perica iz trećeg osnovne, i sve svaljujete na nesretnog Miloševića ! NYT je 1995. u vrijeme Dejtona, citirao Ričarda Holbruka da Milošević najvažniji američki čovjek na Balkanu ! Malo je poznato i da je Milošević nudio još 1998 . preko Kristofera Hila da Srbija uđe u Nato u zamjenu do Kosovo dobije određeni stepen autonomije, ali presudilo nam je to što je NATO banda, za pedesetu obljetnicu ostala bez posla (Rusija je bila tada na koljenima) pa su joj morali naći svrhu time, što je tih devetnaest gangstera bombardovali nas ! I da zaboravio sam tu nam je glave došlo i monikino pušenje u ovalnoj sobi, jer se morao promjeniti narativ u američkim sredstvima javnog informisanja, a mi smo tada bili najbolja meta !

Apsolutno,

postoje tačke u istoriji kada se moglo prelomiti pametnije i kada se istorija mogla promeniti.
Kada u takvim momentima doneseš imbecilne odluke posledice su decenijske, do prve sledeće istorijske prilike

Samo se seti kakvu Srbiju je Milošević ostavio posle 5. oktobra, nadam se da se sećaš ili se možda zaboravilo.
Dobro smo mi i živi i kakve nas je fekalije do grla uvalio dotični
Znaš li ti uopšte na kojojj si temi ?

❗🇷🇺🥀 Трагедија у Белгороду: 16-годишња девојчица је погинула од стране украјинских терориста. У граду су забележене тешке последице, оштећене су куће и аутомобили, а саопштено је и да има повређених.

📌 Још један тежак дан за Белгород: јутро је поново почело продорним завијањем сирена, а неколико тренутака касније су непријатељске ракете пале на град. Данас је, поред „Вампира“ непријатељ користио и друге врсте РСЗО (МЛРС) , напад је комбинован.

Da, da, hoće to baš tako, poginu ljudi i nikom ništa, niko ne reaguje, nigde jedna čitulja, nigde jedna objava na društvenim mrežama
Čudni neki ljudi, bez porodice, bez imena, bez prijatelja, niko za njima ne žali

Dakle sada sam i Hrvat, vama je svako ko ne ponavlja ko papagaj iste gluposti svaki dan u najmanju ruku Hrvat.

Uzgred, ako ruska komanda zna U GLAVU da je poginulo 152 Hrvata, kako to da ne zna bar neko ime.
Zamisli da naređa par hrvatskih časnika izginulih po Ukrajini, gde bi moglo da se proveri da li stu to realni ljudi i da li su zaista poginuli,
Zamisli kakav bi haos u Hrvatskoj nastao i kakve bi probleme vlada imala što šalje ljude u Ukrajinu.

Ipak, Rusi ih štede, nigde ni jedno jedino ime, samo neki broj 152 a moglo je i 167, 189 ništa se posebno promenilo ne bi.

Dakle, ima li bar neko ime, čin, jedinica,
za plaćenike smo imali sve plus slike i nalog na društvenim mrežama i tužnu devojku što plače za njim, znali smo i kuče kako mu se zvalo što ga kući dočekati neće.
A nije ti palo na pamet da su birali one bez porodica.
Ili da je vojska informisala porodice pre njihovog odlaska sta moze da se desi i kako ce se postupati u tom slucaju.

🇷🇺🇺🇦 Две беспилотне летелице типа авиона, које су оборене у Домодедову рано ујутру, биле су испуњене деструктивним елементима у виду челичних кугли, јавља извор SHOT-а. Рушевине су пале између складишта "Фикспрайса" и "Все инструменты", на коме се делимично урушио кров, нема озбиљнијих оштећења и жртава. Прве две беспилотне летелице оборене су око пет ујутру, трећа у истој области уништена је неколико сати касније. Сада су из безбедносних разлога уведена привремена ограничења летова на аеродромима Домодедово, Внуково и Жуковски.
(Аеродром Москва-Домодедово (рус. Аэропорт Москва-Домодедово) је међународни аеродром близу истоименог града у Московској области)

Хохољи, шта се дешава у Авдејевки?😁

A nije ti palo na pamet da su birali one bez porodica.
Ili da je vojska informisala porodice pre njihovog odlaska sta moze da se desi i kako ce se postupati u tom slucaju.

Poznati su mi primeri tih ljudi bez porodica, nemaju oca, majku, klonirani su.

Što je najinteresantnije čak ni Rusi nisu uspeli da provale ni jedno jedino ime od tih silnih NATO oficira koje su pobili po Ukrajini.
Zamisli ti to, baš ni jedno ime, čin, jedinica, ništa

Ti i onaj Miki75 razmišljte o geopolitici otprilike kao onaj mali Perica iz trećeg osnovne, i sve svaljujete na nesretnog Miloševića ! NYT je 1995. u vrijeme Dejtona, citirao Ričarda Holbruka da Milošević najvažniji američki čovjek na Balkanu ! Malo je poznato i da je Milošević nudio još 1998 . preko Kristofera Hila da Srbija uđe u Nato u zamjenu do Kosovo dobije određeni stepen autonomije, ali presudilo nam je to što je NATO banda, za pedesetu obljetnicu ostala bez posla (Rusija je bila tada na koljenima) pa su joj morali naći svrhu time, što je tih devetnaest gangstera bombardovali nas ! I da zaboravio sam tu nam je glave došlo i monikino pušenje u ovalnoj sobi, jer se morao promjeniti narativ u američkim sredstvima javnog informisanja, a mi smo tada bili najbolja meta !

Daj mi molim te nađi šta je ovaj vaš idol pričao devedestih, nešto ne mogu da nađem, iskaču mi samo ovi noviji biseri

🇷🇺🇺🇦 Још снимака: Специјалне снаге Руске гарде откриле и обезбедиле удар по РСЗО (МЛРС) REM-70 "Vampire" Оружаних снага Украјине, који се спремао да гранатира Белгород из области Харков

Координате непријатељске РСЗО (МЛРС) су одмах пренете руском Министарству одбране. Услед ракетног удара, инсталација је критично оштећена и онеспособљена, посада је делимично уништена и повређена.

🇺🇦 Украјинске оружане снаге су сада ушле у фазу у којој губе више пешадије дневно него што мобилишу нове

Украјински канал «Легитимный»пише да би на лето дефицит могао да достигне критичних 1 до 4 (за једну мобилисану 4 „пензионера“).

Као резултат тога, Украјина ће изгубити своју последњу предност, која би се могла искористити за „гашење пожара“ и „показивање напада“.
(...https://twitter.com/Alisa_Vasilisa_/status/1769296506903826714 - 10:35 PM · Mar 17, 2024)

Probaj samo za trenutak da zamisliš da recimo Turci traže nazad sve zemlje gde su njihovi toponimi, da ne idemo dalje.

Shvataš li ti da svako ima neku istorijsku mapu za kojom žali i koju bi voleo da vrati.
Do kog momenta misliš da se vraćamio u istorju, 100, 200, 500 godina, možda Rimsko carstvo da se vrati, Vizantija, Britancima da se vrati Indija i USA, Afrika da se vrati kolonizatorima
Shvatate li koliko je imbecilno to o čemu pričate i mape koje kačite
Jel si ti na nekim droZama ili nas zaje***aš ovde?Nama Turci nisu baš ništa poklonili da bi mogli to da traže nazad.Za teritorije se ratovalo i kada nešto osvojiš to je tvoje i nema nazad.Turci,Britanci,USA su kao što si izvoleo napisati bili kolonizatori,odnosno lopovi,pijavice,upotrebi reč po izboru,nebitno je.A Ukrajina NIKADA nije ratovala za teritoriju na kojoj je nego je sve dobijala tuđim osvajanjima i uglavnom se na račun tuđe milosti širila.Jel si ti išao uopšte u školu?Znaš li išta iz istorije?

🪂 Архангел Спецназа

🇷🇺🇺🇦🪖 Информативни извештај о ситуацији у Белгородском правцу:

— изјава Оружаних снага Украјине о заузимању администрације у селу Горковски Грајворонског округа је лажна. Непријатељ није могао прећи границу

— током ноћи непријатељ је покушао да удари са три беспилотне летелице

— све су оборене;

— као последица јутарњег РСЗО (МЛРС) напада оштећена су приватна домаћинства, једна особа је погинула;

— на контактним линијама остаје напето, али је контролисана ситуација. На месту насеља Сдарјушино - село Поповка, непријатељ је поново покушао да се пробије. Пешадија је, под окриљем оклопне групе од два борбена возила пешадије, покушала да заузме линије у близини наших положаја. Упркос деловању непријатељских минобацача и технике, милитанти нису могли да приђу. Пошто су претрпели губитке, били су приморани да се повуку.

Neprijateljski helikopter gori blizu granice .Gardijski protivavioni iz 138. brigade vatrom iz MANPADS-a Verba oborili su helikopter u blizini sela. Lukaševka, Sumska oblast, koji je pokušao da iskrca trupe u Kozinki u Belgorodskoj oblasti.
PREŽIVELIH NACISTA NA SVU SREĆU NEMA :hahaha: :hahaha: KAKO NACISTI KOMMPENZUJU 20 LJUDI IZGINE ZA 2 ZAPALJENA KONTEJNERA

Оружане снаге Русије објавиле су снимак на којем се тврди да приказује место пада украјинског хеликоптера УХ-60 „Блацк Хавк“ у близини града Лукашивка у Сумској области, при чему је хеликоптер оборен док је покушавао да пређе руску границу и приземљи Трупе код Козинке у Белгородској области; познато је да украјинска војска има само 1 УХ-60А који им је продала приватна компанија под називом Аце Аеронаутицс почетком 2023. и од тада га је користила Главна обавештајна управа за „специјалне мисије“.

IMG_2945.jpeg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back