Rat u Ukrajini (31)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    77
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok je to ali zagadjuju temu a starsno me nervira ta tupavost i operisanost od logike kod njih
Oni su zagadjivaci mozga definitivno a to nam ne treba
Odjebi da im odgovaras pa neka se igraju sami to im je najveca kazna
Па, углавном они одговарају мени јер им сваки пут погодим живац који највише боли.
Добију сваки пут шамарчину па ућуте на једно време.
Имам садистичке склоности кад су усташе у питању.

Па, углавном они одговарају мени јер им сваки пут погодим живац који највише боли.
Добију сваки пут шамарчину па ућуте на једно време.
Имам садистичке склоности кад су усташе у питању.
Nemas potrebe za time,budi covek gospodin
Neka se sami tovare kad su bolesni

Role nam dobronamerno otvara oci da je svaka rasprava sa njima cisto gubljenje vremena
Vremenom postajemo isti kao oni i jos gori
Ja o hrvatima pre ovoga nisam imao apsolutno nikakvo misljene,ovi provokativni ****** su ucinili to da promenim misljenje
Mora da budes bas bolestan da se spustis na njihov nivo a meni to ne treba
Pa moramo malo da ih šamaramo, dosadno bi bilo bez toga.
Sve ove vesti što ovde postavljamo ima svugde na netu, ništa ovde nema sto nema na telegramu, twiteru.
Provociraju oni mi uzvratimo, malo im nabijemo pritisak i to je to !!!

Bitni NATO igraci su ubijeni u Odesi!

Stize osveta za ubistvo dece u Donjecku i napad na civile Belgoroda!

Gde majka Rusija udari - TU NATO TRAVA VISE NE RASTE

Kazu da su Rusi roknuli isto mesto dva puta

GIulaXZWkAATv5c

Pa moramo malo da ih šamaramo, dosadno bi bilo bez toga.
Sve ove vesti što ovde postavljamo ima svugde na netu, ništa ovde nema sto nema na telegramu, twiteru.
Provociraju oni mi uzvratimo, malo im nabijemo pritisak i to je to !!!
Znam ja to ali toliko smrti na jednom mestu moras priznati da nije normalno
Ok su vesti ali kacenje svega i svacega i samog tebe menja kao licnost
Nemam telegraf i ostale stvari i ovde saznajem sta se desava

Ne sećam se da sam odgovorio na tvoj post ? Ne vidim svrhu tvog piskaranja !!!

То "пискарање" је закључак на твоје призивање-дозивање ТРОЛОВА да дођу да се мало играте "шукнем га ја теби, ај` сад ти мени", и ваљда уживате у том идиотлуку једно десетак страна, па ће онда можда моћи да се прочита шта се дешава у Украјини.

Pristojan sam čovek, pa neću da odgovorim na ovu glupost.

Ako pod pristojan misliš operisan od realnosti onda slobodno nemoj ni da pokušaš da odgovoriš

Svaka individua koja pokuša da brani idiota koji nas je unakazio kao zemlju i naciju zaslužuje samo diraktan ignore bez bilo kakve opcije za raspravom.

O tome jednostavno nema potrebe diskutovati, to je aksiom, činjenica, kome to nije jasno nešto je debelo, debelo promašio i pomešao

Ako pod pristojan misliš operisan od realnosti onda slobodno nemoj ni da pokušaš da odgovoriš

Svaka individua koja pokuša da brani idiota koji nas je unakazio kao zemlju i naciju zaslužuje samo diraktan ignore bez bilo kakve opcije za raspravom.

O tome jednostavno nema potrebe diskutovati, to je aksiom, činjenica, kome to nije jasno nešto je debelo, debelo promašio i pomešao
Jean dan ces da ukapiras da su nas jos vise unakazili posle 5 oktobra i nasankali ko majmune
Trenutno je problem sto nemozes to sam sebi da priznas ali polako
Dovek smo trcali za farmarkama i kokakolom i gubili nase izvorno
Zato smo tu gde jesmo,jesmo mali ali nemora da se prodajemo za malo

Jean dan ces da ukapiras da su nas jos vise unakazili posle 5 oktobra i nasankali ko majmune
Trenutno je problem sto nemozes to sam sebi da priznas ali polako

Nemam potrebe da raspravljam o takvim glupostima

Veruj u šta hoćeš, vanzemaljce, ravnu zemlju, neverovatnu i nebesku politiku s. miloševića, apsolutno nemam problem s tim.

Možemo samo uzajamno da se blokiramo kao što ću ja svakako blokirati svakog pojedinca ko pokuša da ovde u pozitivnom svetlu plasira debilizme o degeneriku koji nas je unakazio. Takvi likovi zaslužuju samo moj najdublji prezir jer sam sažaljenje i empatiju zbog retardiranosti davno izgubio.

Nemam potrebe da raspravljam o takvim glupostima

Veruj u šta hoćeš, vanzemaljce, ravnu zemlju, neverovatnu i nebesku politiku s. miloševića, apsolutno nemam problem s tim.

Možemo samo uzajamno da se blokiramo kao što ću ja svakako blokirati svakog pojedinca ko pokuša da ovde u pozitivnom svetlu plasira debilizme o degeneriku koji nas je unakazio. Takvi likovi zaslužuju samo moj najdublji prezir jer sam sažaljenje i empatiju zbog retardiranosti davno izgubio.
Hoces da kazes ali iskreno da smo posle 5 oktobra progledali
Ajd kazi mi gde smo sad?
Daleko od toga da je bio dobar ali za ove sad je gospodin da nepricamo o obrazovanju danasnjih kadrova u odnosu na nekad
Nevidim ovo kao rasparavu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back