Rat u Ukrajini (31)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    77
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da ne budu ukunuti Moldavici ???
Неће. Они су Румуни и природно иду у Румунију, али Придњестровље је много комликованија прича. Осим староседелаца, тамо су скоро пола - пола Украјинци и Руси и никоме од њих не пада на памет да напрасно постану Румуни. То ће, опет природно, припасти РФ, чак и Украјинци. Да су хтели, одавно би прешли бандерашима.

Од пропале НАТО контраофанзиве и оног чувеног масакра западног оружја ово не престаје.
ДапаЋе, сваким даном је све јаЋе како нацисти губе територију и војску. :D

ИИИИИИХХ-ААААААА
ИИИИИИХХ-ААААААА

692f3d2795670a003337d709717ea26a_edit_4310676568332343.jpg

🇷🇺🇺🇦 Бивши председник Војног комитета НАТО-а Харалд Кујат: На Западу постоји неспоразум. Верује се да би снабдевање оружјем могло да омогући Украјини да преокрене стратешку ситуацију у своју корист. То је заблуда. Ово веровање у чудотворно оружје познајемо довољно добро из наше историје. Такво чудотворно оружје не постоји. Као резултат тога, украјинске оружане снаге су исцрпљене, морал све ниже и ниже, а војска у овој држави не може да оствари одлучујућу војну победу.

Крајем марта имали смо преговоре у Истанбулу са одличним резултатом за Украјину. Сви погинули у Украјини, као и сви погинули или повређени Руси од 9. априла, последица су чињенице да Украјини није било дозвољено да потпише овај мировни споразум.

Погледајте веб страницу господина Зеленског. 29. марта 2022. шта тамо пише. Одштампао сам га и могу вам га дати касније. На крају ће се наћи дипломатско решење.
Стога, свако ко настави да подржава Украјину у борби до горког краја, верујем, штети Украјини.

Да, то се рачуна. Узми број војника на почетку рата, потом са пуном мобилизацијом па погледај сада како ****** свуда беже ко зечеви. Значи да их је мањина. Чему потреба да се мобилише пола милиона људи колико је тражио Залужни? Да се створи вишак или да се попуни постојећа структура?
Али глувоме шапутати и слепом намигивати је узалудан посао, знам то. Ово је намењено онима који о свему размисле и имају свој став. Ти сигурно ниси међу њима.
Успут, немој да случајно тучеш жену.

Ti li si brate Srbine? :hahaha:

867239_20_f.webp

:hahaha:

Напредак Оружаних снага Русије на Авдејевском правцу. Детаљи:

◉ Орловка – под контролом Оружаних снага РФ (чишћење је у току);

◉ Тонјенкое - 98% под контролом Оружаних снага РФ, чишћење је у току;

◉ Бердичи - под контролом Оружаних снага РФ;

◉ Невељскоје - 90% за Оружане снаге Украјине, Оружане снаге Руске Федерације на источној и јужној периферији.

IMG_20240229_150801_714.jpg

Mene to ne brine

Mene vise zabavlja ovo sto je potpisao, a tice se BIA i ovih rusosiita na forumu i na srpskom nebu medija i socijalnih mreza koje ce BIA sad malo da proceslja

Samo gledaj kako se menja ton na forumu, i kako se menjaju nikovi.
Наведи, молим те, макар два промењена ника а да нису са друго-укро стране? Биће довољно.

Nisam zapravo video da su dodali i deo o ukrajinskim gubicima, ali evo gledam i vrlo mi je neubedljiv.

Dok su sve svoje snage upregli da sami otkriju prave ruske gubitke, ovde uzimaju neke anonimne izvore pa proveravaju da li su vojnici iz njihovih lista zaista umrli. Šta je sa onima koji nisu u toj bazi? Kažu ukrajinci odlikuju mrtve, šta je sa onima koji se i dalje vode kao nestali?

Najretardiraniji deo je da su oni uzeli kao istinit podatak o 42.000 mrtvih ukropa iako imaju podatak američke vojske koja je još avgusta prošle godine koji govori o 70.000 mrtvih i 120.000 ranjenih.

Kao što rekoh, svaki podatak sa zapada o ukrajinskim gubicima je smanjen, a svaki o ruskim je naduvan. Ne verujem im, ali i taj minimum koji nam daju je mnogo veći od ovoga što nam vi ovde prosipate.
Зашто се само древни Укри жале на недостатак војника, а Руси не? Мени је то прилично информативно на теми о губицима.

Da, naravno. O tim planovima se javnost informira svakodnevno :worth: .

Macron je vec bacio kosku, sa izjavom o NATO trupama u Ukrajini a solidan broj NATO trupa je vec prebacen u istocnu Europu. A vise puta je spomenuto da Rusija ovaj rat iz vise razloga ne smije dobiti. Pa ti sad saberi dva i dva.
Четири. И када је политичко мишљење губитника спречило добитничку страну да добије рат? Само један пример.

Veoma važna vijest!!!

Neki članovi foruma koji podržavaju ukrajinsku okupacionu vlast su odlučili i lično da učestvuju u ratu u Ukrajini.

Prema provjerenim informacijama voze bijeli kombi sa razglasom i zvučnicima preko kojih se čuje:

"Kupujemo staro željezo, Abramse, Bredlije, Hamvije i sve vrste aluminijuma od starih ukrajinskih aviona!!!!"

:neutral::confused:
ЛиЋно да уЋествују, Ћ колега, Ћ ☝️

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back