Kiki63
Iskusan
- Poruka
- 5.545
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ti reko da dolazis do stadijuma da te jure mrtvi a ti se pravis blesavGlupost vise koja u gro slucajeva krasi kremljobotice.![]()
Generacije da pamte 4 komada u mrezi Piksijeve Srbije od Rusije koja preko dve godine nije odigrala takmicarski mec. Zaista Srbi slave poraze.![]()
Nije bolest sve sto boliЈеси ли до сада чуо за пријатељску утакмицу, то му га дође као мало јачи тренинг. Резултат није у првом плану већ квалитетан фудбал.
Што би се рекло: "Сви смо наши, ко год да побједи"!
Ал` се ти ту не рачунаш.![]()
E vidiš, zvala se Rus, a ne Rusija, i bila je politički entitet koji se sukobljavao s moskovskim političkim entitetima![]()
Prevedi na neki razumljiv jezik, pusti te tužne uzdahe žana u crnom.1999 kmeka, 2024 orgazam. Kremljobotsko-srpsko principijelno stanoviste kao i uvek.
To ujutru mrzi sebe a popodne ceo svetPrevedi na neki razumljiv jezik, pusti te tužne uzdahe žana u crnom.
To ujutru mrzi sebe a popodne ceo svet
A sta da ti kazem,ja sam sve to doziveo pa me tvoje onanisanje nad mrtvima uopste ne dodirujeBitno da si ti pun ljubavi sto potvrdjujes onanisasnjem na rusko razaranje ukrajinskih gradoiva i ubistva ukrajinskih civila. Blago nama sa takvima.![]()
Јеси ли до сада чуо за пријатељску утакмицу, то му га дође као мало јачи тренинг. Резултат није у првом плану већ квалитетан фудбал.
Што би се рекло: "Сви смо наши, ко год да побједи"!
Ал` се ти ту не рачунаш.![]()
Не, никако! Ти који их шаљу у јаме им заправо желе добро.Zar ih ne kolju oni što su ih prevarili da je bolje da se bore nego da se dogovore?
Ahahaha, još,juče si seirio i udarao se nogama u dupe kako Ukropi bombarduju civile na glasačkim mestima, igralištima u Belgorodu, škole....Divio se ''Vampirima''...Bitno da si ti pun ljubavi sto potvrdjujes onanisasnjem na rusko razaranje ukrajinskih gradoiva i ubistva ukrajinskih civila. Blago nama sa takvima.![]()
Kako nisi sanjo da praksirasNoćas sam sanjao Sarmata kako leti prema Americi ...Bi jak BUUUUUUUMMMMMMMM i jbt, Amera nestade ... Lep san - zar ne? Nadam se da ostvariće se ...![]()
Pogledajte prilog 1518966
Ubi me ako ti imas 4 razreda osnovneKako nisi sanjo da praksirasah da, sta ce coveculjak od 80 god. nego sanjat smrt i paljevinu .
Kakv zivot takav i san
FILOSOF sa 3 dotorata![]()
И три сердара! Једна цура, два пандура...Нема код њих обичних војника.
Или су послали 2 генерала или 1 генерала и 1 адмирала.
Onanises a??
Onanises a??
Ma onanises priznaj, operisan si od osecaja,otupeoSaosecam sa mucenikom koga je botoksiranko fakticki ubio.
Nego, koliko si ih danas sahranio? Samoprozvani "tribunu", možeš da govoriš samo u svoje ime.Bitno da si ti pun ljubavi sto potvrdjujes onanisasnjem na rusko razaranje ukrajinskih gradoiva i ubistva ukrajinskih civila. Blago nama sa takvima.![]()
1999 kmeka, 2024 orgazam. Kremljobotsko-srpsko principijelno stanoviste kao i uvek.
Bio si u rupi i ćutao drhteći 1999. i iz te rupe nisi izašao, ali si se odvažio da virtuelno deliš lekcije.1999 kmeka, 2024 orgazam. Kremljobotsko-srpsko principijelno stanoviste kao i uvek.
pa trebalo bi slucajno i pogoditi vojni objekat u ceskoj drzaviТерористи Еленског убили су жену и њена два пса у Белгороду. Током шетње, Рускиња и њена два четвороножна пријатеља погођене су украјинским пројектилом ракетне артиљерије. На снимку се чини да је хитац експлодирао неколико метара од њих.Како је саопштило руско Министарство одбране, осам пројектила Вампир (које је испоручила Чешка) испаљено је јутрос на руски град Белгород са украјинске територије.Ако се питате зашто се Руси боре, једноставно треба да се сетите да украјинска војска на овај начин масакрира Русе од 2014. Кијевски режим спроводи ове злочине уз пуну подршку Запада, користећи случајно оружје, за прљаво и кукавички интересе западних политичара и олигарха.