Rat u Ukrajini (31)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    77
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Generacije da pamte 4 komada u mrezi Piksijeve Srbije od Rusije koja preko dve godine nije odigrala takmicarski mec. Zaista Srbi slave poraze. :hahaha:

Јеси ли до сада чуо за пријатељску утакмицу, то му га дође као мало јачи тренинг. Резултат није у првом плану већ квалитетан фудбал.
Што би се рекло: "Сви смо наши, ко год да побједи"!
Ал` се ти ту не рачунаш. :whistling:

Јеси ли до сада чуо за пријатељску утакмицу, то му га дође као мало јачи тренинг. Резултат није у првом плану већ квалитетан фудбал.
Nije bolest sve sto boli

E vidiš, zvala se Rus, a ne Rusija, i bila je politički entitet koji se sukobljavao s moskovskim političkim entitetima :per:

Не шамарај више, Чиф, леба ти.

Ствар је проста. Бар 75% Украјинаца су Руси. Украјина је и настала тако што је била "Крајина" Русије.

Пре тога је није било.

То наравно нема везе са формирањем националног идентитета, све нације су ионако вештачка појава, или са фактором настанка државности дотичне земље.

Што ће рећи, ако је неко клао "стољећима" некога, онда су Руси клали сами себе.

Bitno da si ti pun ljubavi sto potvrdjujes onanisasnjem na rusko razaranje ukrajinskih gradoiva i ubistva ukrajinskih civila. Blago nama sa takvima. :mazi:
A sta da ti kazem,ja sam sve to doziveo pa me tvoje onanisanje nad mrtvima uopste ne dodiruje
Ti si zadnja osoba na ovom forumu koja uopste ima prava da spominje mrtve
Nebi voleo da sam u tvojoj kozi

Kvalitetan fudbal sa Rusima koji su pod sankcijama nasuprot Piksija i vezara. Dostojno finala Eura.:rotf:

Bitno da si ti pun ljubavi sto potvrdjujes onanisasnjem na rusko razaranje ukrajinskih gradoiva i ubistva ukrajinskih civila. Blago nama sa takvima. :mazi:
Ahahaha, još,juče si seirio i udarao se nogama u dupe kako Ukropi bombarduju civile na glasačkim mestima, igralištima u Belgorodu, škole....Divio se ''Vampirima''...
A danas kmeket, očaj, samoubilačke misli...
To se dešava onima koji nisu u stanju da razmišljaju 24 sata unapred.

Noćas sam sanjao Sarmata kako leti prema Americi ...Bi jak BUUUUUUUMMMMMMMM i jbt, Amera nestade ... Lep san - zar ne? Nadam se da ostvariće se ...
😂

Pogledajte prilog 1518966
Kako nisi sanjo da praksiras :think: ah da, sta ce coveculjak od 80 god. nego sanjat smrt i paljevinu .
Kakv zivot takav i san :per:
FILOSOF sa 3 dotorata:hahaha::hahaha::hahaha:

Терористи Еленског убили су жену и њена два пса у Белгороду. Током шетње, Рускиња и њена два четвороножна пријатеља погођене су украјинским пројектилом ракетне артиљерије. На снимку се чини да је хитац експлодирао неколико метара од њих.Како је саопштило руско Министарство одбране, осам пројектила Вампир (које је испоручила Чешка) испаљено је јутрос на руски град Белгород са украјинске територије.Ако се питате зашто се Руси боре, једноставно треба да се сетите да украјинска војска на овај начин масакрира Русе од 2014. Кијевски режим спроводи ове злочине уз пуну подршку Запада, користећи случајно оружје, за прљаво и кукавички интересе западних политичара и олигарха.
pa trebalo bi slucajno i pogoditi vojni objekat u ceskoj drzavi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back