Rat u Ukrajini (31)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    77
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ЕК је почела припреме за увођење царина на пољопривредне производе у Русији и Белорусији За Русију, Европска унија није значајно извозно тржиште: њено укупно учешће у руском извозу житарица је око 2%
Па ти кловнови више не знају шта ће од муке и немоћи:rotf:
GJQ0Y-FXkAAmOj2

pa ne mozes da organizujes izbore u drzavi koja je u ratu.
Prvo nemas kontrolu nad svim glasackim mestima
drugo rizik je da na dan glasanja se okuplja veliki broj ljudi na odredjenim lokacijama
trece, veliki broj glasaca je razasut po frontovima po jedinicama gde se vode borbe protiv okupatora

rusima je lako, putin samo naredi kog dana da budu izbori, ko da mu bude protivkandidat i koliko procenata glasova da osvoji i sredjena stvar
I sve bude kako treba. M?

Терористи Еленског убили су жену и њена два пса у Белгороду. Током шетње, Рускиња и њена два четвороножна пријатеља погођене су украјинским пројектилом ракетне артиљерије. На снимку се чини да је хитац експлодирао неколико метара од њих.Како је саопштило руско Министарство одбране, осам пројектила Вампир (које је испоручила Чешка) испаљено је јутрос на руски град Белгород са украјинске територије.Ако се питате зашто се Руси боре, једноставно треба да се сетите да украјинска војска на овај начин масакрира Русе од 2014. Кијевски режим спроводи ове злочине уз пуну подршку Запада, користећи случајно оружје, за прљаво и кукавички интересе западних политичара и олигарха.

pa ne mozes da organizujes izbore u drzavi koja je u ratu.
Prvo nemas kontrolu nad svim glasackim mestima
drugo rizik je da na dan glasanja se okuplja veliki broj ljudi na odredjenim lokacijama
trece, veliki broj glasaca je razasut po frontovima po jedinicama gde se vode borbe protiv okupatora

rusima je lako, putin samo naredi kog dana da budu izbori, ko da mu bude protivkandidat i koliko procenata glasova da osvoji i sredjena stvar
A ja sam pitao..
Htedoh da te priupitam, kada se otreznis, da mi objasnis, korak po korak, kako se odvio ovaj dogadjaj, kako se saznalo sta je pisalo i ko je napisao, kako su znali koga da uhapse
žena u Sankt petersburgu osuđena na zatvorsku kaznu jer je na glasačkom listiću napisala "zaustavite rat"
Nisi se otreznio.
I ne spavaj na 'ladnom plocniku trotoara...

Струја се увози из Румуније, Словачке и Пољске да би се покрио производни дефицит услед гранатирања.

Pogledajte prilog 1518894
Svega 20 potreba mogu da uvezu , vrlo kratak period, posle ce biti ograniceni na 25-16 procenata pod velikim testrikcijama u zemljama izvoznicima

Vucic sinoc na brifingu upozorio da ce pola evrope biti bez struje ili ce imati teskoce sa snabdevanjem. Nekoliko sati pre udara. Brisel je znao za plan Rusije, nije nista predizeo da zastiti Ukrajinu.
А недостатак код нас је дефинисао
- народ воли да је зими у стану топлије од 18°
- лети хладније од...
Кретен!

Svega 20 potreba mogu da uvezu , vrlo kratak period, posle ce biti ograniceni na 25-16 procenata pod velikim testrikcijama u zemljama izvoznicima
Немој тако.
Земље извозници поседују ветро и соларне паркове.
Зелена агенда је то.
Ма све је посрнуће, тешко пијанство.

А недостатак код нас је дефинисао
- народ воли да је зими у стану топлије од 18°
- лети хладније од...
Кретен!
Nažalost istina, imam više komšija koji svi redom imaju šestocifrene dugove prema EPSu ali koriste inverter klime, pazi sad:
zimi greju na 25-26, a leti hlade na 18.

Kad leti uđem kod njih smrzne mi se mozak, zimi ne mogu da dišem od vrućine. Šta im to znači, to još nisam shvatio.

Peskov: Rusija je u ratu

“Mi smo u ratnom stanju. Da, počelo je kao SMO, ali čim je ova skupina tamo formirana, kada je kolektivni Zapad postao sudionik u tome na strani Ukrajine, za nas je to već postao rat.”

Hoće li se status SMO promijeniti u rat?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back