Rat u Ukrajini (31)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    77
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Чудни сте ви припадници Кенсел културе на овом форуму.

Кенселовали бисте свачије писање ако вам не одговара оно што је написано.
Прво, cancel је кренуо још од старог Рима - "Damnatio memoriae", а сигурно и много раније.
Друго, примењиван је стално од тада до данас за неподобне.
Треће, Стаљин је дао и свој допринос овом феномену, што је послужило и као један од мотива за "1984" годину, то је посао којим се Винсент бавио.
...
У овом периоду, Дивљи Запад је синоним за cancel почевши од хистерије #metoo, што је и подлога за моју тезу да се Коминтерна тамо преселила.
Ако је за тебе коришћење опције "ignore" у том контексту, уверавам те да веома грешиш.
Лично елиминишем само тролове, превише досадне, склоне простаклуцима и ине за које сматрам да ми траће време.
Напротив, политичке неистомишљенике, осим Сизофовог љубимца "чије се име не помиње" (као отвореног промотера тероризма), веома пажљиво читам јер то сматрам суштином овог форума - да сучелимо ставове.

"Организација "Слобода говора народу'', која је предводила кампању да се Трампу не дозволи учешће на предизборима у Илионису, поздравила је пресуду као ''историјску победу''."

Postali su parodija demokratije, Monti Pajton skeč.

Jeste im mozak u Vatikanu. Rečeno je kako treba. Poljaci isu žešći katotalibani i duboko je katoličanstvo urezano u duhovnost Poljaka. A volja Pojaka ima debeo uticaj na Poljsku politiku ili ne?

Prihvatvši tudju crkvu i njene vrednosti postali su robovi i njene ideologije (religija=ideologija) i političkih interesa katoličke crkve kao institucije. Sad dodatno NATO pakta i elite koja vlada njime.

Katoličanstvo nije nauka kao matematika pa da njeno učenje bude podjednako dobro za sve. Katoličanstvo je i institucija a to znači da se upravlja njome iz centra koji nije u Poljskoj a u interesu i po shvatanju toga centra izvan Poljske.

Predlažem da ne raspravljamo dalje.

Prihvatili su tuđu crkvu !!!

Bem li ga šta se tebi mota po glavi ali da je dobro, nije

Ako su oni "katolotalibani" ti si onda klasičan primer pravoslavnog talibana i teletabisa a obe kategorije na "t" treba izbegavati u vrlo, vrlooooo širtokom luku tako da si potpuno u pravu, dalja rasprava je izlišna.

ZBOGOM

Прво, cancel је кренуо још од старог Рима - "Damnatio memoriae", а сигурно и много раније.
Друго, примењиван је стално од тада до данас за неподобне.
Треће, Стаљин је дао и свој допринос овом феномену, што је послужило и као један од мотива за "1984" годину, то је посао којим се Винсент бавио.
...
У овом периоду, Дивљи Запад је синоним за cancel почевши од хистерије #metoo, што је и подлога за моју тезу да се Коминтерна тамо преселила.
Ако је за тебе коришћење опције "ignore" у том контексту, уверавам те да веома грешиш.
Лично елиминишем само тролове, превише досадне, склоне простаклуцима и ине за које сматрам да ми траће време.
Напротив, политичке неистомишљенике, осим Сизофовог љубимца "чије се име не помиње" (као отвореног промотера тероризма), веома пажљиво читам јер то сматрам суштином овог форума - да сучелимо ставове.

Не знам зашто канцел културу везујеш за одређене стране света, кад тих што би да кенселују неистомишљенике има на свим меридијанима, па и нпр. код Стаљина, кога си сам поменуо.

Што се опције игнор тиче, горњи "Брат Србин" иако је има, не користи је, већ позива да се неистомишљеници кенселују.

Ти лепо њему, а не мени, саветуј да употреби опцију "игнор", ако му се нечије писаније не свиђа. Нисам ја позивао на кенселовање неистомишљеника, већ он, па се њему обраћај за опцију "игнор", не мени. Ја је нити користим, нити позивам на кенселовање неистомишљеника.

:per:
Тајмс: Британски генералштаб је директно надгледао нападе на бродове Црноморске флоте главни „директор” напада био је адмирал Ентони Радакин, он такође помаже АФУ у изради војних планова. Другим речима, ГБ је директни учесник овог рата.
GHfXoHdWAAAj8SQ

Putin: Glavna svrha obitelji je rađanje djece, nastavak ljudske rase, odgoj djece, nastavak cijelog našeg višenacionalnog naroda. Vidimo što se događa u nekim zemljama u kojima se moralne norme i obiteljske institucije namjerno uništavaju, a cijeli narodi guraju u izumiranje i degeneraciju. A mi biramo život!

Putin - o Macronovim prijetnjama slanjem svog kontingenta u Ukrajinu: Sjećamo se sudbine onih koji su svojevremeno slali svoje kontingente na teritorij naše zemlje. Ali sada će posljedice za moguće intervencioniste biti mnogo tragičnije. Trebali bi, uostalom, shvatiti da i mi imamo oružje - i oni to znaju, sad sam rekao - postoji i oružje koje može pogoditi ciljeve na njihovom teritoriju. I da sve što sada smisle plaši cijeli svijet, da sve to stvarno prijeti sukobom s uporabom nuklearnog oružja — a time i uništenjem civilizacije. Zar oni to ne razumiju? To su ljudi koji nisu prošli kroz teškoće. Već su zaboravili što je rat. Evo, mi smo — čak i naša današnja generacija — prošli kroz takve nedaće tijekom borbe protiv međunarodnog terorizma na Kavkazu. Sada se, u kontekstu sukoba u Ukrajini, događa ista stvar. Misle da su to sve crtići za njih.

Не, погрешно си обавештен. Капитулацију може да објави само врх Украјине.
Неће бити званичне капитулације, превише је играча у игри! Десиће се војно испуњење циљева СВО и непотписано примирје на линијама раздвајања које војнички постави РФ.

🇷🇺 Путин је рекао да ће се порука фокусирати на стратешке задатке

📌 Пред земљом су велики задаци који се могу постићи само заједно, рекао је Владимир Путин.

📌 Специјалну операцију подржала је апсолутна већина Руса

📌 Нећемо дозволити никоме да се меша у наше унутрашње ствари

📌 Запад је хтео са Русијом да уради исто што и са Украјином, да унесе раздор и ослаби је изнутра, али је погрешио

📌 Путин је најавио минут ћутања за погинуле током специјалне операције

❗🇷🇺 Завршавају се испитивања крстареће ракете "Буревестник" и система "Посејдон", они су потврдили своје јединствене карактеристике - Путин

📌 Нећемо да постављамо нуклеарно оружје у космос, ово је лаж - Путин

📌 Сједињене Државе желе да увуку Руску Федерацију у трку у наоружању, рекао је Путин

❗🇷🇺 "Сармат" балистичке ракете су испоручене трупама, ускоро ћемо их демонстрирати

📌 Путин: Морски хиперсонични ударни комплекс "Циркон" је већ коришћен у борби, овај систем је већ у употреби

Русија је спремна за дијалог са Сједињеним Државама о стратешкој стабилности, рекао је Путин

❗ Русофобија, као и свака друга расистичка идеологија, лишава разум - Путин

АЛЕКСАНДР ДУГИН:„Деценијама је Русија тежила да се интегрише са западним светом, усвајајући његове либералне вредности, праксе и технологије, што је на крају ослабило Русију, посебно у смислу морала, духа и идентитета.Загрљај постмодернизма, технократије и индивидуализма нагризао је културу, науку и образовање.
Претварање да се демократизује и либерализује постепено је подрило темеље државе, традиционалне вредности и цивилизацијски идентитет.Настављање овим путем сада се сматра издајом, служећи интересима наших непријатеља. Постало је очигледно да су неке утицајне личности заправо радиле против интереса нације.
Изазов није само у појединцима, већ у промени преовлађујуће друштвене филозофије која је омогућила западним идеологијама да поткопају руско јединство, идентитет и државност.
У последње три деценије дошло је до померања у хуманистичким наукама и културним стиловима ка либералном кодексу, који сада треба одлучно да се позабави и искорени“.

🇷🇺„Хоћете да се борите са Русијом?!
ПОБЕДНИКА НЕЋЕ БИТИ!”

Путин је пре 2 године рекао Макрону, који је данас почео да говори о могућности слања трупа у Украјину, на шта свет долази.

"Да ли желите да се борите са Русијом? Питате своје читаоце, гледаоце, кориснике интернет ресурса. Да ли желите да се Француска бори са Русијом? Али тако ће бити: европске земље ће аутоматски бити увучене у војни сукоб са Русијом. Наравно, потенцијал уједињене организације НАТО и Русије је неупоредив, победника неће бити!

И наћи ћете се увучени у овај сукоб против своје воље!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back