Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo u Skandivaniji su zatvori banje, lečilišta, sanatorijumi. U Rusiji nisu. Zatvorske kazne se odslužuju u zatvorima.
Nije kriv onaj ko ga je zatvorio. Kriv je onaj ko je počinio krivično delo kažnjivo zatvorom, odnosno sam je kriv.
Čak je imao i povlašćen status u odnosu na druge kriminalce u istom kazamatu.
Da, on je kriminalac koji je služio zasluženu zatvorsku kaznu. Ništa drugo. Povredio je pozitivne pravne norme, koje tebi mogu da se ne sviđaju, ali su na snazi.

Zatvor ne znači da možeš da mučiš ljude i da im uskraćuješ medicinsku negu, jer on nije osuđena na smrt.

Pričamo o zatvoru gde se zatvorenici drže u ekstremnim i nehumanim uslovima.
Ti bi tako i logore branio, kako si krenuo, Goli otok bi ti bila sasvim normalna stvar

Pogledajte prilog 1500208
O Bože dragi. Gotovo je. Konačno je gotovo. Avdejevka je naša. Građani Donjecka mogu da odahnu. Naša deca više neće biti bombardovana. Donjeck može mirno da živi. Uspeli smo. Nakon čitave decenije terora. Idemo sada na Časov Jar. Slava Rusiji. Slava i Hvala Borcima. Ne mogu da opišem kako se blaženo osećam. Ne kao što bih se inače radovao ruskom uspehu i napretku. Nekako drugačije. Osećam se smireno. Znam da je gotovo. Rat je gotov. Donbas je naš.
Nije tebi lako :eek:

🇷🇺🇺🇦 Јавна украјинска војна страница ДеепСтате потврђује да су Руси заузели коксохемијску и хемијску фабрику Авдејевке и „9. округ“.

Тако је, према мапи коју је објавио ресурс, практично цела Авдејевка већ дошла под руску контролу.

Najbolje da se odmah otpratimo, ti iskreno ne deluješ baš normalno.

Ta patološka potreba da branite apsolutno sve samo ako dolazi od strane koju podržavate je zaista neshvatljiva.
Zašto vam je toliki problem da kažete kada jedna strana čini zločin a ne da ga branite time da i druga strana radi slično ili isto.

Jeste Epstain je baš sam odlučio da se obesi u ćeliji i jeste Navaljni je umro jer se najeo masnih kolača.

Eto nadam se da su sada obe strane zadovoljne,
Nisi ni ti cvece,dve ili tri poruke si mi napisao i u svakoj dovodis u pitanje moje mentalno stanje.Sto se mene tice,nisi mi ranije pisao i ne moras vise.Sto se ovog drugog dela tice...
Zasto?Mozda zato sto sam napisao da je moguce da ga je likvidirao neko po nalogu zapada jer nije posluzio svrsi?Nije dosao na celo Rusije,nije poceo proces rusenja te velike i jake drzave?
Sto se mene tice,ja sam dovoljno stvari i procitao i pogledao a i doziveo(rasturanje bivse Juge,sankcije,bombardovanje,otimanje dela teritorije nase drzave) da mogu da tvrdim da nam je zapad neprijatelj,a Rusija ne.

Bačen je tamo da crkne i to se na kraju i desilo, što se sada čudimo i prizivamo teorije zavere
Зар ти није чудно да је баш сад умро кад је ослобођена Авдејевка, и одмах протести у Русији?

Зашто да га Путин убије кад му није баш никаква претња?

Мене ово подсећа на Босну, у току преговора кад је све ишло на руку Србима деси се масакр на Маркалама.

Ама баш све смрди на западне методе.

Клели су се у руски пораз, а Авдејевка је пораз целог НАТОа.
Њу западни медији готово да и не спомињу, само се о Наваљном прича.

Pogledajte prilog 1500208
O Bože dragi. Gotovo je. Konačno je gotovo. Avdejevka je naša. Građani Donjecka mogu da odahnu. Naša deca više neće biti bombardovana. Donjeck može mirno da živi. Uspeli smo. Nakon čitave decenije terora. Idemo sada na Časov Jar. Slava Rusiji. Slava i Hvala Borcima. Ne mogu da opišem kako se blaženo osećam. Ne kao što bih se inače radovao ruskom uspehu i napretku. Nekako drugačije. Osećam se smireno. Znam da je gotovo. Rat je gotov. Donbas je naš.

Rat tek počinje

Medvedev je car,majke mi,kod njega nema celofana,on to kulturno i direktno.
Kaze za Svabove i Hohole da su potpisali sporazum nacisti i Bandera :D

Медведев: появился новый альянс нацистов с бандеровцами​

7.jpg

РИА Новости
Подписание двустороннего соглашения Украины и Германии о сотрудничестве по безопасности — это новый альянс нацистов с бандеровцами.
Так считает зампред Совбеза России Дмитрий Медведев. "Новое — хорошо забытое старое", — написал политик в своем Telegram-канале.
О подписании соглашения стало известно 16 февраля. Документ был подписан во время поездки украинского президента Владимира Зеленского в ФРГ. Аналогичное соглашение было заключено у Украины и с Францией.
video_counter.gif
https://www.vesti.ru/article/3810344

Zatvor ne znači da možeš da mučiš ljude i da im uskraćuješ medicinsku negu, jer on nije osuđena na smrt.

Pričamo o zatvoru gde se zatvorenici drže u ekstremnim i nehumanim uslovima.
Ti bi tako i logore branio, kako si krenuo, Goli otok bi ti bila sasvim normalna stvar

Nije taj zatvor namenski pravljen da u njemu umre Navaljni. Tamo se nalaze i drugi zatvorenici i ništa im ne fali.
Po čemu je taj zatvor nehumaniji od ostalih zatvora u Rusiji?

Nije taj zatvor namenski pravljen da u njemu umre Navaljni. Tamo se nalaze i drugi zatvorenici i ništa im ne fali.
Po čemu je taj zatvor nehumaniji od ostalih zatvora u Rusiji?
Највећи парадокс је да је све време имао приступ интрнету да прича целом свету шта му је воља.

A šta razumemo, majke ti, da je duga ruka CIA, MI6 skovala pakleni plan i ubila Navaljnog u ruskom zatvoru maksimalne sigurnosti u polarnoj nedođiji samo da bi napakostili Putinu.

Razumem ja propagandu i potrebu da se peglaju stvari ali ipak malo realnosti ne bi bilo loše
Navaljni je nebitan lik u Rusiji kog je zapad medijski iskoristio i nista vise,uzrok smrti mislim da nikog normalnog ne zanima niti ce promeniti neke stvari unutar Rusije i generalno.

🇺🇦 Украјина ће ове године негативно изненадити Русију системима беспилотних летелица и електронским ратовањем, рекао је Зеленски

...https://twitter.com/Alisa_Vasilisa_/status/1758783833359405336 - 10:21 AM · Feb 17, 2024

🇺🇦 Институт за проучавање рата Вики Нуланд саопштава да заузимање Авдејевке неће донети никакве предности руској војсци у оперативном или стратешком смислу.

И уопште, Авдеjевка је била непрофитабилна и субвенционисана.©😁

...https://twitter.com/Alisa_Vasilisa_/status/1758785253554987147 - 10:27 AM · Feb 17, 2024

Слушајте само глупости о којима прича увређена мекана кобасица💊

Шолц – говорио је на Минхенској безбедносној конференцији да је Украјина на путу победе: Русија није остварила ниједан од својих војних циљева. Путин је желео да заузме Кијев за две недеље; две године касније Украјина је ослободила више од половине територија које је Русија окупирала.🤔

Русија је изгубила контролу над западним делом Црног мора. То се догодило, пре свега, захваљујући украјинским оружаним снагама. Најдубље поштујем њихову храброст и тешко стечене успехе. Али томе је допринела подршка свих нас. Ово би требало да нам буде подстрек да не одустајемо, већ да одлучно наставимо овим путем.

Шолц наставља да храни Немце одабраним г**нима са лопате....

Највећи парадокс је да је све време имао приступ интрнету да прича целом свету шта му је воља.
Navaljni je državljan Rusije. Osuđen po ruskim propisima i strpan u zatvor na izdržavanje kazne.
On je problem Rusije. Nije problem Zapada i Amerike.
Njihov problem je Gonzalo Lira.
On je američki državljan i telefonskim pozivom baba-sere iz Bele Kuće su mogli da ga oslobode i spasu mu život.
Ali pošto su velike demokrate, nisu hteli da se mešaju u pravosudni sistem Ukrajine :zblesav: i Amerikanac Lira više nije među nama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back