Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ВСУ сейчас возводят первую линию окопов на линии Бердычи, Семеновка, Орловка, Тонеькое и спешно укрепляют линию по 1-я Новоселовка. Резервов нет. На окопы брошены мобилизованные в ТРО с улиц Одессы и Николаева.

Oružane snage Ukrajine sada grade prvu liniju rovova na liniji Berdiči, Semenovka, Orlovka, Tonkoje i užurbano jačaju liniju duž 1. Novoselovke.
Nema rezervi. Mobilisani sa ulica Odese i Nikolajeva su direktno ubačeni su u rovove.

Председник Украјине Владимир Зеленски рекао је да су трупе повучене из Авдијевке ... „да би се спасли животи људи“.

Kojih ljudi kad su ovi u Avdijevki uglavnom pobijeni...

2024. ће бити година интензивног исцрпљивања Русије.
Авдијевка неће бити једина тактичка победа Русије,ове године, биће их још пре осме рунде (Али - Форман).
Мале војничке тактичке победе Русије над Украјином пратиће нагомилавање унутрашњих економских и политичких проблема у руском друштву.
Свет је хидрауличан.
Војна помоћ Украјини ће се интензивирати.
У рату исцрпљивања Русија једноставно нема никакве шансе против Украјине подупрте економијом западних земља.
2025. је могућа осма рунда.

АВДЕЈЕВСКА КОКС ФАБРИКА ЈЕ РУСКА!

Војници чувене 114. бригаде 1. армијског корпуса поставили су заставу Русије на коксару. Чишћење подрума фабрике је у току. Идемо браћо! 💪💪💪

Screenshot_2024-02-17-12-57-49-969_org.telegram.messenger-edit.jpg

To je sve nemačko - germansko. Vikinzi su osnovali Kijev i Rusiju.
Али народ који је живео ту је био словенски, и сами ти Викинзи су прихватили словенски веру и културу, и касније кроз Православље изградили сопствени идентитет и културу.

Авдијевка неће бити једина тактичка победа Русије,ове године, биће их још пре осме рунде (Али - Форман).
Мале војничке тактичке победе Русије над Украјином пратиће нагомилавање унутрашњих економских и политичких проблема у руском друштву.
Свет је хидрауличан.
У рату исцрпљивања Русија једноставно нема никакве шансе против Украјине подупрте економијом западних земља.
Mozes li ovo boldovano malo da objasnis ziv ti ja? :D

Свет је хидрауличан.
Kakvo epsko tješenje.Samo ne zaboravi ni Rusija nije sama.Za koliko ono dana Rusi imaju još granata šta kažu britanski mudraci?:lol:
Jel nestalo para?Jel nestašica hrane?
Otriježnjenje će biti bolno...

Poslednja izmena:
Jel te boli poraz Hohola?Reci?Nije vam jasno kako,majku mu,Rusi pobedjuju a vi iz EU bacate novac u tu Ukrajinu a oni stalno gube?M?
Само нек бацају.
Не само паре и оружје, нека шаљу и војску.
Украјина је црна рупа за запад и НАТО.

Па, руку на срце, тешко је да је тачно и једно и друго! Ти си дефинитивно сврстан, али то те не чини сатанистом, још, а вероватно ти је касно да почињеш да будеш.
Има на овом форуму правих сатаниста и разлика је веома видљива у односу на тебе!
Друго, да ти је банковни рачун баш толико пун, ти би, по логици ствари, чинио све могуће да га и даље допуњаваш, а то је немогуће уз оволика твоја писанија. То је "full time job".
Ја сам, опет, новопечени пензионер и може ми се да пишем шта год хоћу, не зависећи од других. Моји прохтеви су постали природно редуковани, просто због година и здравственог стања, па ми заиста није тешко да задржим какву такву објективност, мада сам и ја јасно сврстан на српску и руску страну, чак и пре него што сам постао пензионер. Просто сам од таквог теста умешен - од прадеде Солунца, па преко деде и оца, а и ја сам дао као цивил свој војни допринос, док други нису у моје име капитулирали. Али, ја макар ментално нисам, мада сам по војничким способностима сада далеко гори од Рудимира, што на први поглед делује немогуће.
Cenim da si zaboravio, imali smo diskusiju opsirnu na ovu temu.
Uzevsi u obzir godine, verovatno su u pitanju rani znaci demencije.

ВСУ сейчас возводят первую линию окопов на линии Бердычи, Семеновка, Орловка, Тонеькое и спешно укрепляют линию по 1-я Новоселовка. Резервов нет. На окопы брошены мобилизованные в ТРО с улиц Одессы и Николаева.

Oružane snage Ukrajine sada grade prvu liniju rovova na liniji Berdiči, Semenovka, Orlovka, Tonkoje i užurbano jačaju liniju duž 1. Novoselovke.
Nema rezervi. Mobilisani sa ulica Odese i Nikolajeva su direktno ubačeni su u rovove.
Авдејевку су укопавали 9 година.

Потез оЋајника

Kaže frajer svaki poraz je zapravo taktička strateška pobjeda.
Pa jbt. na čemu su ovi stratezi?Od famozne kontraofanzive i osvajanja Krima došli do priče i poraz je pobjeda.:lol:
Hajde to je normalno.I nasa strana tako kada negdje popusimo.
Lakse covjek podnese istinu.Laze sebe par dana i sve to splahne novim dogadjajima.
Valjda Rusi nece stediti bracu.Moraju da nastave da melju vojsku Ukrajine.

:lol: Stvarno smjehtresno neozbiljni tekstovi.Naslednik SSSR zaliha iznenadio.Neko se ozbiljno poigrao sa Ukrajincima.
Испрани мозгови.

Од почетка СВО о руској војној и економској моћи причају као да је Федерација БиХ и стварно верују у то.

Амери то јако добро знају, али пајаци попут Шолца и и др. европских кржљаваца су испали најглупљи у целој причи.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back