Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kaže Putin da je za Rusiju bolje da pobedi Bajden nego Tramp

sa izlapelim Bajdenom Amerika se raspada kao što vidimo a to je dobra stvar

jbg jednom izjavom mi je veliki Vladimir Vladimirovič Putin promenio pogled i mišljenje.. i ja bih sada voleo da izlapela budala i dalje ostane na vlasti a do jutros sam priželjkivao Trampa

https://www.index.hr/vijesti/clanak/putin-za-rusiju-bi-bilo-bolje-da-pobijedi-biden/2538698.aspx
Rusi analiziraju sta je za njih bolje na americkim predsednickim izborima
E zato je Amerika svetska super sila

1707983019206.png

Мале су шансе да Бајден опет добије изборе.Нико их није толико осрамотио као Бајден бритва.Америчка јавност јесте доста испраног мозга али ипак се чује и друга страна.Тешко је Републиканце ућуткати сада када имају већину у америчком конгресу.

Мислим реално не постоји амерички предсједник у историји Америке са више гафова, не само у Америци већ у свијету. :lol:
Тармп није сјајан, напротив он је амерички каубој.Од америчког каубоја не можемо очекивати ништа племенито за свијет јер они гледају само себе.
Међутим он није ратоборан и њега не плаћа војна америчка индустрија већ једна тотално друга струја лобиста из ере нафтне приче петродолара која је Америци донијела највећу моћ у историји Америке.Трамп није луд ни глуп.Свејстан је одакле му прети највећа опасност али је предузетничког духа тј. спреман да дијели глобални колач, спреман је на компримис.Ови лудаци на власти су спремни само за апокалипсу.Дакле у ери Трампа , САД може економски само јачати.Тако је и било до појаве ковид-19.

kaže Putin da je za Rusiju bolje da pobedi Bajden nego Tramp

sa izlapelim Bajdenom Amerika se raspada kao što vidimo a to je dobra stvar

jbg jednom izjavom mi je veliki Vladimir Vladimirovič Putin promenio pogled i mišljenje.. i ja bih sada voleo da izlapela budala i dalje ostane na vlasti a do jutros sam priželjkivao Trampa

https://www.index.hr/vijesti/clanak/putin-za-rusiju-bi-bilo-bolje-da-pobijedi-biden/2538698.aspx
Putin moze da ti nabije u tintaru mnogo vecu glupost od ove.

Блоку у Европи би требало 40 година да произведе количину артиљеријских граната којa би једва покрила годишње украјинске и месечне европске потребе у тренутном сукобу
GIF by MOODMAN

Песков: СВО може потрајати дуже него што је планирано, али ће сви задаци бити извршени

Специјална војна операција на почетку је била усмерена против Украјине, али је с временом почела да личи на рат против Запада, због чега она може трајати и дуже него што је то било планирано, рекао је портпарол Кремља Дмитриј Песков за "РИА Новости".

"Специјална војна операција била је започета против Украјине. Временом, попримила је облике рата против колективног Запада. Рата у којем су земље колективног Запада, на челу са Сједињеним Америчким Државама, директно укључене у овај сукоб. Да, ово може довести до тога да операција потраје мало дуже, али не може да промени ток дешавања. Специјална војна операција ће се наставити док се не испуне сви постављени задаци", рекао је Песков на маргинама Форума "Технологије будућности".
Такође, кратко је прокоментарисао и ситуацију на Блиском истоку и истакао да Москва наставља контакте са обе стране – и са Израелом и Палестином, а све у циљу ослобађања што већег броја заробљених држављана Русије.

"У Рафи се окупило много Палестинаца и напад на Рафу може да доведе до вишеструког повећања жртава. Ово је ствар која нас посебно брине. Веома пажљиво пратимо вести које долазе одатле", рекао је Песков.

Јел Путин болестан јел УМРЕО зна ли се шта?Јел му трза нога, јел се укењао док је силазио и пао низ степенице? :lol:

Da li se suočavamo sa pretnjom po nacionalnu bezbednost?
Moja je dužnost da budem iskren prema vama.Da. Postoji.
Išao sam danas na brifing u SCIF.
Naš predsednik,dementni bolesnik, zadužen za našu zemlju i nuklearni kofer je širom otvorio našu granicu za preko 10 miliona ljudi iz preko 160 zemalja širom sveta a 2 miliona njih nikada nismo evidentirali. Među njima je nepoznat terorista koji žele da vas ubiju.
Administracija je ovlastila kriminalne kartele i oni ne samo da kontrolišu većinu naše južne granice, već i zarađuju desetine milijardi od trgovine ljudima i drogom i proširili su svoje međunarodne operacije kako bi imali snažno uporište unutar Sjedinjenih Država.Uz to, vlada kojoj ste poverili svoje teško zarađene poreske dolare nas je sve uvukla u dug od preko 34 triliona dolara.
Komunistička Kina poseduje većinu našeg duga, a Kina daje većinu naših kritičnih zaliha, znate, kao lekove koji mnoge od vas održavaju u životu.
Sada se kamata na taj dug tako brzo penje da će sama godišnja kamata uskoro biti veća od celog našeg budžeta za odbranu.
Ispostavilo se da su „pametni ljudi“ koji vode saveznu vladu doneli toliko loših odluka u vezi sa spoljnom politikom, sankcijama i trgovinom da je naš dolar pod strašnom pretnjom i uskoro više neće moći da bude svetska valuta.
To znači da bi vaši 401K, računi za odlazak u penziju, portfelji akcija i štednja uskoro mogli biti bezvredni i da bi vaš račun socijalnog osiguranja koji je odobrila vlada, od kojeg većina vas zavisi u penziji, mogao uskoro biti izbrisan.
Ovo su samo neke od zastrašujućih najvećih pretnji nacionalnoj bezbednosti sa kojima se suočavamo. Međutim, možda najveća pretnja je što je savezna vlada postala toliko moćna nad ljudima da pušta „obaveštajne podatke“ u štampu kako bi izvršila pritisak na Kongres da da određene glasove, zaštiti sopstvenu moć da špijunira sopstvene građane, zadrži vlast i zaštiti sigurnost sopstvenog posla, a najstrašnije od svega postalo je oružje kako bi slomilo svoje političke neprijatelje
03:21 · 15. februar 2024

Džejmi Šej: ako Zelenski želi da zaštiti svoj narod neka kapitulira, do tog trenutka je samo on kriv za svaku žrtvu i stradanje.

iz NATO udžbenika za logiku.
Када човек без трунке човечности као што је Шејми Џеј пише овако нешто, дефинитивно се за Шваба и друштво из ћошка ствари одвијају веома неповољно! Што би рекао Здравко Чолић, по сопственој изјави по националности Босанац, ја "Ја ту ниш' неб' дир'о".

AVDIJEVKA SITUACIJA U 11:00
🔴 Aktivno napredovanje ruske vojske nastavlja se celom dužinom Avdejevskog fronta. Višestruki neprijateljski resursi i „analitičari“ tvrde da se situacija iz sata u sat pogoršava.
🔴 Sve pokušaje neprijateljskih kontranapada naša vojska je odbila. U kontranapadima je učestvovao takozvani „Azov“, koji je pretrpeo ogromne gubitke. Vazdušno-kosmičke snage i artiljerija na prilazu uništavaju neprijateljske koncentracije i kolone. Gustina vatre naše vojske je visoka, stotine granata na sat padaju na glave našeg neprijatelja.
🔴 Upravo u ovim trenucima je u toku operacija potpunog opkoljavanja neprijateljske grupe u urbanim područjima Avdejevke. Naše trupe su napredovale zapadno od autoputa ulicom Industrijska i ubrzano napreduju u pravcu Lastočkina i Severnog.
🔴 Voda vri

GGXY0E8WIAAz8m9

Саветник Зеленског:Само Путин жели мир, свака следећа понуда биће гора за Украјину​

Бивши обавештајац и саветник у кабинету Зеленског, Алексеј Арестович коментарисао је интервју Владимира Путина, дат америчком новинару Такеру Карлсону.​

-Рећи ћу ужасно бунтовничку мисао: од све три умешане стране у ову причу (Русија, САД, Украјина), само Путин жели мир. Путин не жели да се бори са Украјином и спреман је да оконча рат, рекао је бивши саветник Канцеларије Зеленског, коментаришући недавни интервју са руским председником.

-Верујем 121% – а ово је веома непопуларна идеја – он не жели да се бори. Тешко му је да се бори морално. Посебно са Украјином. Јер када каже „ово је један украјински и руски народ”, он заиста у то верује. А за њега је ово грађански рат, рекао је Арестович.
Путин не планира да „преузме Украјину” нити да доведе до „смрти Запада”, уверава бивши саветник Зеленског.

Он је формулисао и под којим условима је руски председник спреман да сада оконча рат:
-Предлог за Украјину изгледа овако: све је исто као у Истанбулу плус 4 региона, каже Арестович.

Истовремено, он сматра да Украјина још увек може да се „цењка” о два региона, а Путин је отворен за такве разговоре. Следећи Путинов предлог „за годину и нешто” биће гори.
То је глуп предлог човека који се изгледа још није ослободио "братства и јединства" и неодољиво подсећа на Милошевићев, а самим тим и наш пораз. Нема преговора до војне победе, јер Дивљи Запад све то оправдано сматра као знак слабости и максимално користи. Милост се евентуално нуди само потпуно побеђенима, а резултати Другог рата јасно указују да је и то само увод у неки нови, будући рат и велико је питање да ли ће у таквом рату РФ имати и "нож и погачу" као што сада има са војним успесима и јасним знацима растројства Дивљег Запада.

Када човек без трунке човечности као што је Шејми Џеј пише овако нешто, дефинитивно се за Шваба и друштво из ћошка ствари одвијају веома неповољно! Што би рекао Здравко Чолић, по сопственој изјави по националности Босанац, ја "Ја ту ниш' неб' дир'о".
Ne, to su njegove izjave iz 1999. kad su uništavali našu infrastrukturu, što se mene tiče sada je validno da svi to rade.

Citam da su se ukenjali amerikanci maksimalno - kazu da je Rusija izgleda razmestila nuklearke u orbiti zemlje koje mogu da ih roknu kad god hoce , a kojima ne mogu ni da pljunu pod prozor z:D
Znaci i zvanicno potvrdjujes da vasa teorija o americkim raketama u Ukrajini koja se nije ni desila, nit ce da se desi, sve i da neko hoce da je sprovede, nema nikakvu svrhu

Znaci Putin je ipak napao Ukrajinu za tetitorije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back