Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači, vaša računica, je slijedeća: ***** EU, neka propadnu, mi ćemo napredovati a oni nek crknu od gladi?

Je li shvaćaš da je Srbija država duboko gospodarski oslonjena na EU, i da će kriza u EU uzrokovati kataklizmu u Srbiji? :roll:
Koliko decenija EU drži štap sa šargarepom? E, neka sad zavuku šargarepu sebi u šupak, ionako je to tamo uobičajeno.
A mi da smo pametni, da nastavimo ovako. Sa svima smo., I EU i Kina i Rusija i bilo ko drugi.

Osim da pobedi NATO koji je ovaj rat u započeo. Ne bi im bilo prvi put.

Znači, sama pomisao o ratu Rusije i NATO-a bi bila katastrofa za Rusiju, na skali ono, sto puta veća od ove katastrofe u Ukrajini, ja ne znam kako vi to zamišljate rat, da je to nešto profitabilno i unosno za državu, ono, ne shvaćam, jeste li imali Srbiju u ratu, i šta ste iz toga zaključili, da je to super stanje koje potiče razvoj i napredak države? :roll:

Znači, sama pomisao o ratu Rusije i NATO-a bi bila katastrofa za Rusiju, na skali ono, sto puta veća od ove katastrofe u Ukrajini, ja ne znam kako vi to zamišljate rat, da je to nešto profitabilno i unosno za državu, ono, ne shvaćam, jeste li imali Srbiju u ratu, i šta ste iz toga zaključili, da je to super stanje koje potiče razvoj i napredak države? :roll:
Za sad nije katastrofa, Rusija sa delom svojih snaga ozbiljno dobija svaku bitku protiv NATO opreme i informacija.

Prećutana istina je da je rat prilično dobar za ekonomiju kad se ne vodi na tvojoj teritoriji. Jeste da se malo više potroši i uđe se u zaduživanja, ali se pokrene industrija, poveća zaposlenost i ekonomija u globalu prilično profitira. A Rusija ima vrlo nizak dug tako da je ovo za nju pozivitan konflikt, što se i vidi.

Šta misliš zašto su SAD neprekidno aktivne na više bojišta? Njihov problem je što su se navukli na kredit i prezaglibili, ali ih to ne sprečava.

Cekamo ove trodnevne trolove da opet kazu stratesko mesto,a ne kokosinjac
Screenshot_2024-02-12-13-59-08-082_com.brave.browser_nightly.jpg

Sta ti uporedjujes jbt...Pa zar ne vidis da zapad nemoze da se nosi sa jednom Rusijom,vidis da im se desava sve ono sto su hteli Rusiji da se desi?

Koliko decenija EU drži štap sa šargarepom? E, neka sad zavuku šargarepu sebi u šupak, ionako je to tamo uobičajeno.
A mi da smo pametni, da nastavimo ovako. Sa svima smo., I EU i Kina i Rusija i bilo ko drugi.
Nije ni Kina sama sebi dovoljna, saradjuje sa svima,uvecava svoju privredu i pravi lovu, Srbija mora da saradjuje po mogucstvu sa svima takodje.

Rusko vozilo za raščišćavanje minskog polja u pratnji dva transportera je napravilo put kroz minsko polje u dužini od kilometra, a pešadija iz transportera se iskrcala na predviđene položaje. Kod Novomihalovke. Ukrajinska artiljerija nije bila dovoljno precizna da to spreči.

Sve ok, samo mi jedno nije jasno, kako vozač tenka sa tolikim moodima uđe u tenak?

Znači, vaša računica, je slijedeća: ***** EU, neka propadnu, mi ćemo napredovati a oni nek crknu od gladi?

Je li shvaćaš da je Srbija država duboko gospodarski oslonjena na EU, i da će kriza u EU uzrokovati kataklizmu u Srbiji? :roll:
EU je kod nas već prouzrokovao kataklizmu 90tih, preživesmo. Preživećemo i ovaj put.

Neka propadnu, zdušno navijam za to da propadnu. Zalužili su.

"Ne znači da je pas dobar ako glasno laje. Isto tako ne znači da je čovek dobar ako je vešt sa rečima."
✍️

~ Čuang Ce

Jedini pravi ekspert za komunizam je bio Hegel ... Oni koji ne znaju ništa iz filozofije zato brkaju pojmove komunizam, živeti u komunama, mikro sredinama koje su nukleus države, i socijalizam, razmišljati kao masa - jednoumlje. Socijalizam, da se slikovito izrazim, je stado ovaca koje je čoban uterao u torove i oni isto bleje ....Hegel je tvrdio, a ja mu, naravno, verujem, da je socijalizam najveći neprijatelj komunizma iz razloga koji sam već objasnio ...Apsurdno je i to da su se države koje nikada nisu shvatile pravo značenje komunističkog društvenog uređenja , u takvom, po meni idealnom, društvenom uređenju sloboda građanina je zagarantovana, a drugačije mišljenje blagodat za sve, - kao na pr. SSSR i SFRJ, nazivale socijalističke, a u njima su vladali kvazi-komunisti ... To je, odgovorno tvrdim, najgore društveno uređenje, jer je namerno zbunjivalo, zabranjivalo, ubijalo neistomišljenike i poistovećivalo se sa euforijom mase - ono krdo ovaca koje isto bleje ... Nekom drugom prilikom ću nešto više o tome, no za pametne je i toliko dosta. Dovoljno da se počne da razmišlja da se nikada više nešto slično ne dogodi ...
PROFESOR2.jpg

U svakoj zemlji (Francuska, Nemačka,Italija, Holandija) osim u Poljskoj, većina ljudi je izjavila da je nezadovoljna smerom kojim je krenula njihova zemlja.
Francuska i Nemačka, koje imaju vlade desnog i levog centra, imale su najveći procenat "nesrećnih" ispitanika, sa 68 procenata, odnosno 66 procenata koji su rekli da je njihova zemlja "na pogrešnom putu".

:plez:
нека заврну рукаве па боц боц, ништа их друго неће спасити до ВЕФ сокић у венама :rotf:

Sta ti uporedjujes jbt...Pa zar ne vidis da zapad nemoze da se nosi sa jednom Rusijom,vidis da im se desava sve ono sto su hteli Rusiji da se desi?
То је макета запада да се завара Русија.
У оргиналу цвета цвеће, Ајфони расту на дрвећу, базен и Мерцедес по глави становника, Ћипови им вире из гузице.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back