Роле
Veoma poznat
- Poruka
- 12.332

Ваздушно-десантне јединице пробијају се према граду из Артјомовска (Бахмут)
Према речима затвореника, у граду постоје само војници, локалног становништва практично нема
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo sto ti pitas i nameces kao pitanje,nisi zasluzio nikakav smislen odgovor,trodnevni blic krig ne postoji,tu se prica zavrsava.Svi koji su odgovarali na ta pitanja dali su zlata vrijedne informacije.Nije vas interesiralo pitanje o trodnevnom blitz kriegu pa niste ni mogli razmisliti trezveno što su Rusi izvršili desant na Gostomel i sa tenkovima se sjurili ka Kijevu već ste nakon propasti jedinog plana prihvatili sranja Konašenkovo,Šojgua i Garesimova o Maskirovki te kako je Rusija vojna sila.....ove livade i borbe po njima koje postavljaš, to je Rusija....ne vidite da Rusi ne smiju poletiti avionima,helikopterima jer padaju ko kruške....nema više debilana o lansiranju raketa sa krstarica iz C.mora....ne smiju ploviti...dva roda vojske im je neupotrebljivo....forsiraju se tenkovima l ljudstvo livade a bi likujete....da ste procitali ozbiljniji roman o ratu shvatili bi da nešto ne štima...ali dobro...eto vam Rusije i nepobjedivih....sjećaš li se čuvene prijetnje Putina : tko pomogne Ukrajini bit će legitimni cilj.....eeee od tada nema ko im nije pomogao.
Ne možeš ti bez Firera pa to ti je.Hitler bi vjerojatno 1939 imao 300 milijuna pregleda, da su onda postojale društvene mreže, poanta???
Jovan Divljak roden u Beogradu itd ..u svakom bratoubilackom ratu ima toga ....Ма дај, човек је остао живети у Украјини и дао је заклетву независној држави Украјини након пропасти Совјетског Савеза. Да ја нпр. живим у Немачкој и имам њено држављанство нормално да бих био лојалан Немачкој и ратовао за њу а не за Русију нпр.
Evo o čemu pričam Bojane....vidi strijelica blago majci na Watchmanovoj mapi gore.....sve pošle na večeru malog žutog znaka na kojem stoje vilica i nož koja mapa napredovanja ....ej vilica i nož se naziru na mapi.....a ovako je kačio ne tako davno prije dvije godine i komentirao zreli vojni analitičara WatchmanReports that RU forces approached the Brevno restaurant in Avdeevka.
![]()
Familija ga se odavno odrekla.Пасторак (Посинак) врховног команданта Оружаних снага Украјине Сирског вози џип са заставама СССР-а, ЛДПР-а и Новоросије на плажи Бондај у Аустралији.
Pa kako sad to? A oni Frzzijevi flankovi Bahmuta? @Frtajler Šta je ovo Frzzi? Kad Sirski stiže na Krim?Архангел Спецназа:
Најављена принудна евакуација становништва у Часовом Јару, остало је не више од 100 људи
Ваздушно-десантне јединице пробијају се према граду из Артјомовска (Бахмут)
Према речима затвореника, у граду постоје само војници, локалног становништва практично нема
I sta sad hoces da ti ja kazem?Evo o čemu pričam Bojane....vidi strijelica blago majci...sve pošle na veceru ovog malog znaka na kojem stoje vilica i nož koja mapa napredovanja a ovako je kaceno ne tako davno a komentari kao zreli vojni analitičara.
Jel ovo Darija Dugina?
Русија је диктатура гдје нестају новинари кажеш. Када је свуда таква слобода медија што је општа помама на Такера, а он одлично пролази за разлику од неких? Кажеш нема никаквог нацизам. Зашто је онда руски језик забрањен чак много раније? Зашто се прогони Православна црква? Зашто најпознатија украјинска јединица има симбол црно сунце и волфангел? Зашто украјинци иду са нацистичким симболима у бој?Između nas Srba i Ukrajinaca postoje velike sličnosti i u prošlosti i u sadašnjosti. Zapadna Ukrajina i srednji deo Ukrajine ti ljudi liče na nas Srbe. Istočni deo Ukrajine i Rusi nemaju nikakve sličnosti s nama ni u čemu kao da su sa druge planete. Zzapadna Ukrajina govori slično nama jako brzo nauče srpski jezik. U ukrajinskoj istoriji postoji mnogo toga sličnog s nama Ukrajinci su trpeli ropstvo od raznih naroda od poljaka litvanaca od moskalja A mi srbi od Turaka od austrougara trpeli smo bugarizaciju trpeli smo hrvatizaciju Ukrajinci su čak trpeli glad kad ih je Staljin hteo gladu pomoriti strašan Strašno je bila istorija ukrajinskog naroda i sad se našao onaj krompirko Putin isprdak od čoveka koji hoće da uništi dugo sanjenu ukrajinsku državu u kojoj svi imaju prava u kojoj nema nikakvog nacizma nego obrnuto Rusija je jedna diktatura u kojoj se krše ljudska prava u kojoj se ubijaju novinari gde nestaju ljudi svi kritičari režima
Tocno do boldanog sam pročitao.....konačno...naravno da ne postoji kad su Rusi popušili taj krieg i sad imamo ovo sa katastarskim česticama...da su me ovdje mnogi rusoljubi poslušali i upisali geodeziju/fakultet nakon trodnevnog blitz kriega danas bi imali dvije godine položenog fakulteta pa bi buljenje u napredovanje Z-armije i katastarske čestice te cjepanje istih na 1/20 spojili sa korisnim životnim zvanjem ...ovako ste džaba protratili vrijeme i mada ćete znati sve detalje o udolinama,brežuljcima nećete imati diplomu.Ovo sto ti pitas i nameces kao pitanje,nisi zasluzio nikakav smislen odgovor,trodnevni blic krig ne postoji,tu se prica zavrsava.
Od strateskih gradova ste dosli na kokosinjce,postavljam mape tamo gde se borbe vode,a ne gde nema nicega.
Rusi ne smeju da polete,ceo dan avijacija tuce Harkov,Kupjansk,Novomihajlovka Ukrajinci su za sat vremena prijavili 17 fabova.
To sto su vasa sredstva informisana mutava ne znaci da se nista ne desava.
Pa sta ako je Putin pretio?Zabole me sta on prica,vodim se onim sto se desava na frontu,ti se vodis izjavama ostalih od pre 2 godine,i to to ti daje tezinu i pomaze Ukrajini na terenu.
Ako ti iz RH pokusavas ovde da ubedis ljude u RS u vasu verziju stanja gubis vreme.
Nemoras biti takav.Sve moze na kulturan nacin.Cinjenica je da Ameri gube svuda.Silazna putanja je tako vidljiva.Cekaj da Tixoglu okaci vatromet
Smerconish, koji ima sopstveni šoo subotom na CNN-u, uporedjuje Bajdena i Putina.
Naravno, sve u svjetlu najnovijih problema za Bajdena gdje ga je tuzilac u slucaju povjerljivih dokumenata proglasio da ima losu memoriju.
Smerconish otvoreno kaze da je Putin u otvarajucih 30 minta lekcije iz historije, izgledao i zvucao "zastrasujuce, ostroumno, prepredeno, odmjereno".
Zakljucje da je Putinov intervju podsjecanje da ce ko god da dobije izbore imati veoma tezak posao da parira "vjestom" Ruskom predsjedniku. I da to svi amerikanci moraju da drze na umu dok "gledaju " i Bajdena i Trampa. Jer, kaze Smerconish, mi ne zelimo lidera koji ce biti Putinov lakej. Niti lidera koj nije sposoban da bude ravan Putinovom intelektu.
https://edition.cnn.com/videos/politics/2024/02/10/smr-legal-exoneration-political-nightmare.cnn
Baš ne liči.Jel ovo Darija Dugina?
Bas lici
Sve je rečeno.I sta sad hoces da ti ja kazem?
Da je to sve nista,ok tebi jeste,ako imas podatak koliko su Rusi danas napredovali,odsekli grad i stezu sa 3 strane,da ne pricam druge delove fronta.
Ako ti se ne dopada sto kacim katastar,ti okaci mapu oslobodjenja Avdejevke i ne masiraj mnogo.
Наши момци су управо радили на северозападу Авдејевке или ФАБ-овима или веома моћним МЛРС.
Серија од 12-16 експлозија са кратким интервалом између њих.
Ma vazi,ja sam svoju diplomu stekao odavno,ne brini za mene,i dalje ti je vecina odgovora nesto sto me ne zanima da diskutujem,ti upisi kurs za podvodnog varioca,sta se to nekog tice.Tocno do boldanog sam pročitao.....konačno...naravno da ne postoji kad su Rusi popušili taj krieg i sad imamo ovo sa katastarskim česticama...da su me ovdje mnogi rusoljubi poslušali i upisali geodeziju fakultet nakon trodnevnog blitz kriega danas bi imali dvije godine položenog fakulteta pa bi buljenje u napredovanje Z-armije i katastarske čestice te cjepanje istih na 1/20 spojili sa korisnim životnim zvanjem ...ovako ste džaba protratili vrijeme i mada ćete znati sve detalje o udolinama,brežuljcima nećete imati diplomu.
Kroz njive koje su pod artiljerijom.I sta kažu Ukri kuda i kako će ići izvlačenje iz Avdejevke..
Jel to znači da si najzad okončao istraživanje i da nećeš više smarati?Sve je rečeno.