Patata Caliente
Buduća legenda
- Poruka
- 33.679
Oslobadjanje efektiva za nesto drugoAmeri se izgleda povlace iz Sirije i Iraka
Nagomilavanje je pocelo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oslobadjanje efektiva za nesto drugoAmeri se izgleda povlace iz Sirije i Iraka
Znas li onu Luisovu pesmu: Obrisi suze mala moja,nek osmeh lice ti krasiОвде се показује темељно непознавање међународног права и међународног хуманитарног права
To me malo manje interesuje,nek rade sta hoce tamo,nista od sorke sa ajatolahomOslobadjanje efektiva za nesto drugo
Nagomilavanje je pocelo
И о два половна хеликоптера које је Доња Замбезија купила од Америке
Pa nemaju oni samo toliko vojnika majku mu?Bice da su porazi na svim frontovima,dosta je i njihovog bilo.Oslobadjanje efektiva za nesto drugo
Nagomilavanje je pocelo
Lisičansk i Artjomovsk su od velegrada i neosvojivih tvrđava za dan postali kokošinjci.Kad ja napišem par redova kukuruza ili hektar pšenice pa na čemu je to ako ne na poljudprivrednom zemljištu?..kad zauzmu dio seoce to je što? Ima pokoji kokošinjac....akcija kada su Ukrajinci razbili Ruse kod Izjuma,Limana,Kupjanska etc je bila vojna operacija.
Ameri se izgleda povlace iz Sirije i Iraka
Oslobadjanje efektiva za nesto drugo
Nagomilavanje je pocelo
Роботино је од кокошињца постао метропола величине Токија, да би на крају опет постао кокошињац.Lisičansk i Artjomovsk su od velegrada i neosvojivih tvrđava za dan postali kokošinjci.
Koštati će to Ruse najmanje dva puna krila strogog zatvora sa komplet posadom robijaša, naravno da stažari nisu uključeni..
Sjećaš li se svih svojih bisera? Tixijevo prvo mjesto ste ozbiljno ugrozili ti i SpartaLisičansk i Artjomovsk su od velegrada i neosvojivih tvrđava za dan postali kokošinjci.
Manstragello da analizira video i objasni Tixiju gdje je kvaka..Ruski T90 Proboj unistava americki bredli sa skoro 5 km daljine!
RUSIJA POBEDJUJE I UNISTAVA NATO PAKT!
Tebe ovaj sukob ne zanima,bavis se glupostima i tudjim izjavama,zato tako i prolazite.Sjećaš li se svih svojih bisera? Tixijevo prvo mjesto ste ozbiljno ugrozili ti i Sparta
Ovo ti je bila u top 10 ...
Mada si se pozvao na tadašnju laž degenerkia Berića svejedno te ne oslobađa naivnosti kojom gutaš ruske debilane kao sirup za kašalj
Pogledajte prilog 1497055
Zašto napadate Harkiv? Zar ga niste zauzeli prije dvije godine kako si slavodobitno objavio?
Naravno da me zanima....radim studiju utjecaja propagande na prosječnog čovjeka koji čita i komentira na ratnim temama foruma a koji se informira preko društvenih mreža...poredim stanje svjesti na početku sukoba pa kroz protok vremena.Tebe ovaj sukob ne zanima,bavis se glupostima i tudjim izjavama,zato tako i prolazite.