This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naucice,mlad je!Zato sto ima 20 godina,sa toliko sam se ja ovde registrovao pa sam prosao decije bolesti.
Evo sad sad 36 se drzim protiv botova![]()
e to i je zabrinjavajuce, Cela Evropa , po ovimnasim botovima i ponekim zelenbacem , tvrde da su svi slozni u sprovodjenju sankcija i kao sto vidimo i to je sve tacno. stanovnici evrope , Traze od svojih politicara u EP , da sto vise pritegnu Rusiju , koja ima bas sve i voce i povrce i mesa i mesnih proizvoda , sireva i ai bogati i imaju traktore , bas kao i ves masine , te kosilice a i poneku raketlu i ..oce da vide , Rusiju i na njihovim granicama , da i oni mogu i imati to sto Rusija imaPocele su blokade u Italiji.
Не претеруј. Младост лудост, занесеност. Хитлерове говоре многи позитивно оцењују на Јутјубу, али то не значи да су нацисти, антисемити или за холокауст:Otkud nisu stavili sliku Ce Gevare ili Metalike,Eksplojteda,Disčardža,GBH, Antraksa, Slejera iz bunta?Nego Hitlerovu sliku,a?Nacizam od pelena do groba.
Још је рано за таква поређења.Isti je slučaj i u Ukrajini..
Nego,sta znaci?Da su za Gandijevske metode?Zna se sta su radili Hitlerovi sledbenici,tu nikako ne moze doci do zabune.Nikako.Не претеруј. Младост лудост, занесеност. Хитлерове говоре многи позитивно оцењују на Јутјубу, али то не значи да су нацисти, антисемити или за холокауст:
И где ће сад њих стотинак? У Летву или Латву?Pa, pa, paranoja...
Rano? Rat traje tek 700 dana..Још је рано за таква поређења.
Nas je trajao 4 godine,ne sekiraj se.Rano? Rat traje tek 700 dana..
Kako napreduje trodnevni blitz krieg?
Jesu li @Sparta ili @Bojan stavljali kakve mape?