Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.748
Panikaaaa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Panikaaaa.
Samo na flajt radaru taj avion taj avion leti iz Rusije preko Irana, zatim Saudijske Arabije, Egipta (Sinaja) i jutros u 7,10 časova sleće u Latakiju.
Jbt, koliko možete da lažete, okrećete flight radar naopako, broj leta pripisujete drugom avionu, vreme leta, zar je bitno, a u Iran nije ni sletao
https://www.flightradar24.com/data/aircraft/ra-78830#33ba78b2
Pogledajte prilog 1487808
Pa daće im da opet pobede na Evroviziji, kao utehu
Ja sam tebi tražio da mi citiraš gde je rekao da će ostvariti zaplenu sudskim putem, ti ispisa ceo sastav i nisi citirao.Stvar je u tome da ti ne razumiješ političke izjave, niti shvaćaš zašto se izjavljuju niti shvaćaš što znače, ali nemaj brige, nisi ti jedini, većina ovdje to ne shvaća, kvaliteta ovdašnjih forumaša na politici je jad i bijeda...
Znači, kad ti lik izjavi da se vjerojatno neće donijeti politička odluka o zapljeni ruske imovine jer bi za 6 mjeseci neki sud mogao osporiti tu političku odluku, to ti u prijevodu znači da će se zapljena ruske imovine, ako će se sprovoditi, sprovesti sudskim putem, znači preko pravne institucije, tako da se ne može okriviti politički subjekt za neku ilegalnu otimačinu ruske imovine, nego će sve biti po pravu i zakonu
Naravno, takvo razumijevanje politčkih izjava je za tebe nedostižan mentalni napor![]()
Lepo je Jaroslav ofarbao šlem svojim mozgom, ali neoprostivo je da su trojicu pustili da se izvuku.******* Krynki
Uki se žali kako je jedna tenkovska granata ubila 8 njegovih drugra. I Jaroslava, naravno.
Bila je '23.
Rusi su pomalo tulav narod, spor na srdzbu, ali kad po...de nisu nimalo ugodni, cak štaviše, znaju biti vrlo neugodni, osvetoljubivi. I to ne samo prema nacistima, treba se sjetiti sa kakvim su bijesom 1917. jurisali na svoju aristokraciju, djelomicno i opravdano.Evropa bi trebala da pazi sta radi.Da se ne ponovi.Pogledajte prilog 1487831
Ne moze sa nama udbasima da se izadje na kraj.reci ti onima koji su i preziveli
kozaru
ma nek se ponovi ali sada de se eliminisu za vek vekovaEvropa bi trebala da pazi sta radi.Da se ne ponovi.Pogledajte prilog 1487831
Opasni su,treba im dosta vremena da se konsoliduju i da se pokrenu,ali kada krenu idu kao pozar.Na kraju ww2 je sovjetska parola Ubij Nemca promenjena u Spasi Nemca ,jer su bili svesni da ce se zadrzati na tom terenu(Istocna Nemacka)pa su se trudili koliko toliko da ublaze te ratne strahote.Moje misljenje je da su pogresili.Sto vidimo iz dogadjaja koji su se skoro odigrali(Nemacka vojska ponovo na granicama Rusije,u Litvaniji,Nemacki tenkisti ponovo na prostoru bivseg SSSR-a,u Ukrajini) .Rusi su pomalo tulav narod, spor na srdzbu, ali kad po...de nisu nimalo ugodni, cak štaviše, znaju biti vrlo neugodni, osvetoljubivi. I to ne samo prema nacistima, treba se sjetiti sa kakvim su bijesom 1917. jurisali na svoju aristokraciju, djelomicno i opravdano.
Evo bas sam napisao dole,moje misljenje je da su Rusi pogresili.Imajuci u vidu kakvu su strahotu Nemci priredili Rusima.Digli su glavu i opet zveckaju oruzjem.Mislim da si u pravu za ovo sto si napisao.ma nek se ponovi ali sada de se eliminisu za vek vekova
Zločince treba opet pobediti, kao nekada Hitlera.Nikakvo otimanje vlasti. Da je bilo tako Janukovic bi i danas imao potporu Ukrajinaca, a u stvarnosti jedno 90% njih ga danas smatraju izdajicom.
Pa dobro, šta da ti kažem? Izgleda da su Nijemci uvijek u igri, kao neki vrhunski zabavljači. Rat ratom, a oni opet u prvom redu. K'o da imaju sezonsku ulaznicu za sukobe. I gle čuda, poslije svega, opet se vraćaju na teren gdje su bili prije. Možda im je to neki hobi - "Ponovno oživljavanje stare slave: ratni put Nijemaca". Čekaj da ti kažem, možda i planiraju turneju po bivšem SSSR-u. Koncerti s tenkovima, vatrometom i svečanom paradom. Ko zna, možda će biti i afterparty u Kijevu. Vidim, pravi avanturisti!Opasni su,treba im dosta vremena da se konsoliduju i da se pokrenu,ali kada krenu idu kao pozar.Na kraju ww2 je sovjetska parola Ubij Nemca promenjena u Spasi Nemca ,jer su bili svesni da ce se zadrzati na tom terenu(Istocna Nemacka)pa su se trudili koliko toliko da ublaze te ratne strahote.Moje misljenje je da su pogresili.Sto vidimo iz dogadjaja koji su se skoro odigrali(Nemacka vojska ponovo na granicama Rusije,u Litvaniji,Nemacki tenkisti ponovo na prostoru bivseg SSSR-a,u Ukrajini) .