pop80
Elita
- Poruka
- 16.705
čitam eu naci medije.. Rusi nešto pojačali gaženje fašističkog legla tkz Ukrajinu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je stara vest jos od pre 3 godine kad je poceo ratčitam eu naci medije.. Rusi nešto pojačali gaženje fašističkog legla tkz Ukrajinu
Sve drugo je poraz Rusije.Моје мишљење јесте да ће морати да иду до краја у Украјини и да испуне све циљеве са почетка операције.
A bogumi ni tvoje arlaukanje russcicima moze samo odmocBotoks i Putina si spomenuo 10 puta danas,to nece pomoci ukrajini

Ja ne živim u toj usranoj tvorevini, ali ako ti neko kaže OD RANOG JUTRA valjda ti tto nešto znači ili možda ne !!!ne znam kod vas u americi koliko je sati ali ovde je sada 9.
Rano jutro je bilo u pola sest
Pridodao bih i Master WATCHMANA i segrta XICORAUz Goliju, ti si drugi najveci kolektor laznih vesti i masnih lazi koje delis ovde.
Bezbroj puta si uhvacen lazes gore od Minhaunzena

ti si u britaniji?Ja ne živim u toj usranoj tvorevini, ali ako ti neko kaže OD RANOG JUTRA valjda ti tto nešto znači ili možda ne !!!
Упрегнуће магарца са санки.Ako im ne crkne konj![]()
![]()
![]()
E ako im niko ne pomogne taj oce garant

Наравно да хоће. Овим Знаком Побеђуј!!E ako im niko ne pomogne taj oce garant![]()

LOL