Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.682
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ceo dan svira radio Kijev, niko se nije setio da javi da postoji bilo kakav problem.Kijev vise ne postoji,jutros ga zbrisali cime su stigli
Ne nego odgovaram clanu na njegovu istinu kako je St.Petersburg skroz izgoreo.Evo ceo dan svira radio Kijev, niko se nije setio da javi da postoji bilo kakav problem.
Opet vas laže Kremlj.
https://radio.garden/listen/kexxx-rocks/fICtbcHo
Hoce,isto kao ruska na Beloj kuci,bilo bi sve zbrisano sa zemlje.
Kako si ti pametan. Jesi zavrsio neki fakultet?
Ja sam mislio da je 177.982.345 NATO vojnika poginuloPa tačno je i jedno i drugo, da kupe sve bilo bi 700k mrtvih, ovako je za njih malo lakše kad se kaze 500k i izbegavaju plaćanje odštete da uništen korov
Nije strasno.690 dan, kad se Evropa vec ne smrzava na ruskim minusima vatra dobro dodje.![]()
![]()
Sputnjik je smece,i nisam video da neko to kaci,s druge strane tvoje objave su tek kriminalne,a izvori boga pitajJa sam mislio da je 177.982.345 NATO vojnika poginulo
Mislim, ako bi pratio postove koje kacite sa Sputnjika. Ako bi pratio i Informer, onda bar milijarda do sada.
Sta ce im priznanje satanisticke Rusije?Ткз. УПЦ, која није у канонском Јединству са РПЦ, је канонски непризната и самим тим јеретичка организација. Слично као и ЦПЦ распопа Мираша.
4 julaPravoslavna ukrajinska crkva se prodala za sitniš ko neka prostituka. Kad ono slave Božić?
SILA!Делим са вама фотографије по мом мишљењу најлепше универзитетске зграде на свету, Московског државног универзитета М. В. Ломоносова. Основан 1755. године као најстарији континуирани универзитет у Русији. У њему се налази 15 истраживачких института, 43 факултета, 300+ одељења
![]()
Mogli ste jos malo da smanjite nacisticke gubitkePotvrđeni o gubici kod:
Krinki
Pogledajte prilog 1481034
Pogledajte prilog 1481035
Avdivka
Pogledajte prilog 1481036Pogledajte prilog 1481037
Puštaju ruske valove da se razbijaju na ukrajinskim položajima, a Rusi izgleda rado prihvatili tu igru.....

Bolest ne bira.Најсмешније је што Мистислав ово мртав ладан лајкује.....![]()
![]()
Pokoj mu dusi, kritikovao ruske i druge komuniste a na forumu ga nazvali antisrbinom i antirusom.Nisi znao Blajbingera?
Znaju stariji forumasi, da je tacno to govorio i predvideo ovo danas
Ranije je ruski po novom ukrajinskom ustavu bio samo upotrebni a Ukrajinski sluzbeni jezik u zemlji sa 17% Rusa tim povodom si pisala o zabranama i progonu ruskog jezika.Kako se zatire ako se samo izostavlja iz Ustava kao službeni? U HR se danas koristi kao službeni jezik samo hrvatski, no manjine naravno koriste svoje jezike i prisutni su na TV programu emisije na njihovim jezicima.

Skoro sam bas pitao za njega pa su rekli da jr umro,nisam imao pojma..Nisi znao Blajbingera?
Znaju stariji forumasi, da je tacno to govorio i predvideo ovo danas