LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 14.018
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

moskva je 6 puta bila osvajana od stranih vojski, mongoli, šveđanji, krimski tatari, poljaci, francuzi
moskva je 6 puta bila osvajana od stranih vojski, mongoli, šveđanji, krimski tatari, poljaci, francuzi
Kada bi Ti bio u njhovim rukama priznao bi da Ti je Petar Veliki majka a a Katarina Velika otac.„Polja su posuta mrtvima“:
Prema rečima ukrajinskog zarobljenika Romana Kaliničenka, 1. januara je u njegovoj jedinici bilo više od 70 ljudi, 6. januara, kada se predao, bilo je samo 22 živih.
„ Hodao sam po bojnom polju ali nisam video ni jednog ruskog (mrtvog) vojnika. Međutim, naših ima dosta. – rekao je Kaliničenko.
On je objasnio da komanda AFU ne evakuiše tela poginulih muškaraca kako bi izbegla plaćanje odštete njihovim porodicama, već novac uzima za sebe kroz koruptivne šeme.
Sam Kaliničenko se predao jedinicama ruske grupe snaga „Jug” 6. januara na predstraži Vremjevski u pravcu Zaporožja.
![]()
2014.Tri kazes? Kad je poceo rat u Ukrajini?

На шта спаде некад највећа империја, некад дрмали на свим континентима а данас им је врхунац моћи махање заставама по кијевским подрумима.
Udruženi sse rešavaju nacističkog korova, savršenstvoBotorusi kako napreduje AXMAT sa srborusskim pojacanjem![]()
Ide maca oko tebe, pazi da te ne ogrebe...Botorusi kako napreduje AXMAT sa srborusskim pojacanjem![]()
Procvat Zelenog Rajha pod mudrim klovnovskim rukovođenjem.od 20 mil stanovnika 11 mil penzionera !!!!
As usual, he hasn’t got a clue about anything. Puking the usual Western lies bullshit.Pa da li si ti realan?!![]()
pa od kada sam pominjao sta bih ja uradio , sve , unistiti i puteve , zeljeznicu , i tunele , kao i stanice,Ruska avijacija i artiljerija uništavaju mostove u Ukrajini kako bi stvorili logističke probleme za Oružane snage Ukrajine, rekao je kijevski vojni ekspert Mihail Žirohov na Jutjub kanalu „Fabrika vesti“.
„U poslednje vreme Rusi veoma snažno gađaju mostove. Vazdušnim udarima, udarima sa zemlje, odnosno, uništavaju ih iz svih oružja“, rekao je analitičar.
Ај се мало договори са собом у глави. Да ли то Руси:Ja ti kažem da Turanidi preplavljuju Rusiju, a Rusi ginu u Ukrajini. Jel znaš koliko je to 500000 mrtvih Rusa????
Tacnije, nemaju i nece ih skoro ni imati, najtacnije nece ih Sudijci ni dzabe.Kupili bi oni Su-57 nego Rusi nece da im prodaju.![]()