Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.755
Aj ne lupaj više molim te.НАТО уопште не ратује у Украјини. Ратује украјинска војска. НАТО им даје стару ратну технику и празни складишта да би напунио новом
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj ne lupaj više molim te.НАТО уопште не ратује у Украјини. Ратује украјинска војска. НАТО им даје стару ратну технику и празни складишта да би напунио новом
Израелска војска је технички у самом врху, одмах иза Американаца. Као да се информишеш на Дзен.ру где пише чланке свако ко хоћеA pune dve godine kasnije, 2024. je bez dronova dočekala navodno najmodernija vojska na svetu, Izraelska.
E da nije ovo, da nije ono, e da je ovako e da eje onako, e da baba ima .,,,,,,,,, ali nije 21% + Krim + 500k pobijenih nacista, to se brojiСа коликих територија су се повукли. Осрамотили се код Кијева, општа бежанија код Купјанска. Да није био враћен Суровикин из Сирије и укопавао војску пао би и Крим до сада. Заузврат је смењен
Ja u klin,ti u plocu.Jel ti poznato ovo?Stanovi imaju 50% više rođenih od Rusije, a granica porozna da poroznija ne može biti...
Dok ruski pravoslavci ginu u Ukrajini, Putin ih minja sa Turanidima iz stanova.![]()
Pa gde su im dronovi? Rusija ima trenutno najefikasnije dronove na svetu, Lancete i Gerane.Израелска војска је технички у самом врху, одмах иза Американаца. Као да се информишеш на Дзен.ру где пише чланке свако ко хоће
Znači Abrams, Leopard, Čelendžer, Patriot, Himas sta ratna teehnika tj smeće, pa to sam ja odavno govorioo ali niko slušao nijeШта си ти глуп? НАТО уопште не ратује у Украјини. Ратује украјинска војска. НАТО им даје стару ратну технику и празни складишта да би напунио новом

Оно што Израелци имају у ратном ваздухопловству, Руси неће технички достићи за 15 година. Израелске модификације и унапређења америчких војних авиона Руси могу само да сањају. То је за њих СФAj ne lupaj više molim te.
Evo verujemo ti.I,sta sad?Немате ви појма ко је Путин и људи око њега. Руски ратни јунаци то говоре. А ко? Зло и наопако. Исламизатор Русије и разбијач словенско-православног јединства.
Obrati se Mstislavu. On je ekspert u toj oblasti, tj. uticaju cene jaja u Rusiji na ukidanje pomoći Ukrajini od strane USA.Русија нема довољно пилећине и јаја. Недавно је у Русију увезена велика количина којошјих јаја из Турске. Према подацима Росстата из октобра прошле године (2023) малопродајна кокошја јаја поскупела за 23,9 одсто у односу на октобар 2022. У просеку широм Русије цене су у новембру порасле за 15 одсто, а од прошлог децембра за 36,5 одсто. Русија је највећи произвођач пшенице а немају довољно пилећине и јаја. Путин бесплатно дели пшеницу по Африци. Армију успешно разоружава. Масончине мале висине. Јолпаз
Ништа. Почните да мислите својом главом и не прежвакавајте страну пропаганду, било руску, било америчку.Evo verujemo ti.I,sta sad?
Pucate po svim savovima a ti si se uvatio za jajaРусија нема довољно пилећине и јаја. Недавно је у Русију увезена велика количина којошјих јаја из Турске. Према подацима Росстата из октобра прошле године (2023) малопродајна кокошја јаја поскупела за 23,9 одсто у односу на октобар 2022. У просеку широм Русије цене су у новембру порасле за 15 одсто, а од прошлог децембра за 36,5 одсто. Русија је највећи произвођач пшенице а немају довољно пилећине и јаја. Путин бесплатно дели пшеницу по Африци. Армију успешно разоружава. Масончине мале висине. Јолпаз
Ja ti kažem da Turanidi preplavljuju Rusiju, a Rusi ginu u Ukrajini. Jel znaš koliko je to 500000 mrtvih Rusa????Ja u klin,ti u plocu.Jel ti poznato ovo?
Klonirani kako je??Navikli su na svakakve životne uslove tokom sovjetskog perioda. Zapadnjaci bi poludeli da su tako živeli :
Da ti verujem na reč? Evo ja kažem da je to bulšit.Оно што Израелци имају у ратном ваздухопловству, Руси неће технички достићи за 15 година. Израелске модификације и унапређења америчких војних авиона Руси могу само да сањају. То је за њих СФ
Oces kakis neces kakis??Ништа. Почните да мислите својом главом и не прежвакавајте страну пропаганду, било руску, било америчку.
E,pazi ovako.Putin upravo radi na jacanju tradicionalnih vrednosti i ne dozvoljava zapadni model u javnom zivotu,iz tog razloga je zabranio pojmove "roditelj1" i "roditelj2" i zabranio je pederbal u njegovoj drzavi.I izuzetno je posvecen pravoslavnoj crkvi i veliki je vernik.Gedeone,ko god da si,ovo je bio pucanj u prazno.Vozdra batice,vo-zdra.Критичар Путина и СВO, генерал Леонид Ивашов:
https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Ивашов,_Леонид_Григорьевич
ФСБ би га давно ликвидирао, али се боје војних кругова. Шта каже стари и паметни генерал: "Политика која се води у савременој Русији, усмерена на раскид са традиционалним вредностима православно-словенске цивилизације за нашу земљу и њихову замену другим цивилизацијским моделима (западним или исламским), деструктивна је за државотворне народе Русије, пре свега. руског народа, доводећи до даљег слабљења и већ у догледно време, довешће до уништења руске државности."
У Русији истина нема геј парада, али се сва та булумента толерише и прикривено влада телевизијом и уметношћу. Герман Грег, геј који под Путином заузима само високе функције. Не знате ви ништа о Русији
Ovo jos jedan od onih preko,jel?Znači Abrams, Leopard, Čelendžer, Patriot, Himas sta ratna teehnika tj smeće, pa to sam ja odavno govorioo ali niko slušao nije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Које то традиционалне вредности Путин промовише? Чеченске вехабије. Од Грозног и Чеченије је направио Дубаји а руска провинција тавори. У Москви је преко два милиона муслимана. То што се крсти педесет пет пута у минути нешто значи? Крсти се и Каџавенда и још служи свете литургије па јел светац? Геј клубови по Москви и Питеру нормално раде, братија оргија, само им је забрањено да се рекламирају. Немате ви појма. Жебала вас ЉубинкаE,pazi ovako.Putin upravo radi na jacanju tradicionalnih vrednosti i ne dozvoljava zapadni model u javnom zivotu,iz tog razloga je zabranio pojmove "roditelj1" i "roditelj2" i zabranio je pederbal u njegovoj drzavi.I izuzetno je posvecen pravoslavnoj crkvi i veliki je vernik.Gedeone,ko god da si,ovo je bio pucanj u prazno.Vozdra batice,vo-zdra.
Sto pitas?Dusa te boli,jel?Zna li se išta o Srpskim dobrovoljcima koje je Berić spominjao?
Pa, valjda 500000? Ili ti misliš da je 500000 mrtvih manje od 500000 mrtvih Rusa?Ja ti kažem da Turanidi preplavljuju Rusiju, a Rusi ginu u Ukrajini. Jel znaš koliko je to 500000 mrtvih Rusa????
Situacija u Ukrajini neodoljivo podseca na poslednje dane nacisticke Nemacke kada su pred Ruse bacali sve sto su imali nadajuci se nekom cudu.Drže se noktima, guraju na front potpune amatere da njihovim životima kupe još malo vremena, ali bez ideje šta će u tom vremenu uraditi.
Demografski kolaps.
Ne bih ja tebe zadrzavao,znas?Које то традиционалне вредности Путин промовише? Чеченске вехабије. Од Грозног и Чеченије је направио Дубаји а руска провинција тавори. У Москви је преко два милиона муслимана. То што се крсти педесет пет пута у минути нешто значи? Крсти се и Каџавенда и још служи свете литургије па јел светац? Геј клубови по Москви и Питеру нормално раде, братија оргија, само им је забрањено да се рекламирају. Немате ви појма. Жебала вас Љубинка
Ne,a ti?Ja ti kažem da Turanidi preplavljuju Rusiju, a Rusi ginu u Ukrajini. Jel znaš koliko je to 500000 mrtvih Rusa????
Украјинци се боре се рукама и ногама да спасу своју државу, ноктима ору што кажу.Situacija u Ukrajini neodoljivo podseca na poslednje dane nacisticke Nemacke kada su pred Ruse bacali sve sto su imali nadajuci se nekom cudu.
Само коментаришем. Немате аргумената ко и руска војска што нема чарапа и хигијенских потрепштина које купују породице и шаљуTebi je bas dosadno veceras?