Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NATO opet sam sebe bije po nosu, pa dokle više sa tim?

Neočekivan incident: Američka raketa AGM-88 HARM pogodila položaje Oružanih snaga Ukrajine​

Ukrajinski vojnici snimili su olupinu američke antiradarske rakete AGM-88 HARM koja je pogodila ukrajinske vojne položaje. Navodno je raketu AGM-88 HARM na ukrajinske položaje ispalio ukrajinski lovac.

Na snimku se vide ukrajinski vojnici zbunjeni udarom. Oni pokazuju olupinu, što jasno potvrđuje da su bili pogođeni raketom američke proizvodnje, ali Ukrajinci pretpostavljaju da su je lansirale ruske snage. Pripadnici Oružanih snaga Ukrajine (OSU) pitaju: „Ko je snabdevao rusku vojsku ovim projektilima?“

https://oruzjeonline.com/2024/01/08...rm-pogodila-polozaje-oruzanih-snaga-ukrajine/

Ma da, nije se smrzlo samo sige leda vise.
Ima više snimki iz raznih kvartova i gradova. Nema struje, nema grijanja, ljudi izašlu na ulice i protestiraju.

Nego što javlja Sputnik, raj u Rusiji?
Javlja da su Rusi ostali bez gasa,jad,beda,ocaj,ne znaju sta ce,a Evropa im zavrnula slavine.Hoce da se kolektivno zapale. Zovi tamo,urgiraj da ne dizu ruku na sebe,neka se strpe,sad ce prolece,a i Evropa ce nesto poslati. :hahaha:

Ma da, nije se smrzlo samo sige leda vise.
Visi led po stoljnim delovima kuca, sto je i normalno u zimskom periodu.
Ima više snimki iz raznih kvartova i gradova.
Sta nam na tim snimcima govori iz koje godine su ti snimci, sta nam govori da je u pitanju uopste Ruski gradovi i koji delovi Rusije?
Nema struje, nema grijanja.
A iz kog razlogo? Sta se desilo?
Nego što javlja Sputnik
Mene nikad nije zanimalo ko javlja nego sta moze da se zakljuci iz konteksta vesti.

evo malog teksta za kolege koje se smeju...

УКРАЈИНСКИ ОФИЦИР: “ГУБИМО НА СВИМ ФРОНТОВИМА”​

Нико се више не сећа „победничке“ украјинске контраофанзиве, а жалосно стање украјинских оружаних снага на фронту препознају и Запад и украјински стручњаци.

https://tvfront.rs/ukrajinski-oficir-gubimo-na-svim-frontovima/

Visi led po stoljnim delovima kica, sto je i normalno u zimskom periodu.

Sta nam na tim snimcima govori iz koje godine su ti snimci, sta nam govori da je u pitanju uopste Ruski gradovi i koji delovi Rusije?

A iz kog razlogo? Sta se desilo?

Mene nikad nije zanimalo ko javlja nego sta moze da se zakljuci iz konteksta vesti.
Nije Sputnik spomenuo pa je nato laž?

Vidi ove, ostali bez grijanja sad ce i bez struje.

Nije Sputnik spomenuo pa je nato laž?
Citiraj me gde sam rekao da je nesto laz? Pominjao NATO? Pominjao Sputnik?
Ja samo pitam pitanja u vezi vasih objava, pa ako stvarno znas nesto, nece ti biti problem da odgovoris.
idi ove, ostali bez grijanja sad ce i bez struje.
Rekao si, ali nisi rekao iz kog razloga je tako? Sta se desilo?

Kokosinjce Avdijivke jos oslobadjaju pa ti vidi. :hahaha:
Dobro, de...Zaključak: kao mali si dobijao poklone samo za Novu godinu, otuda tvoja fascinacija dočekom i činjenicom da su ga mnogi propustili (RIP); brojiš porušene kokošinjce, jer su ti kokoške fetiš (mada se iz jednog tvog posta naslućuje da misliš da Ukrajinci žive u kokošinjcima); krvoločan si, a plašiš se krvi...a sve zbog toga što voliš muziku, a nisi muzički talentovan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back