Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.666
Pogledaj sta je odgovorio Sizif na moju poruku.Njemu nema pomoci.Mozes mu pisati sta hoces,on vrti svoju pricu.Pa brate sto se tele smeje na sarena vrata?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledaj sta je odgovorio Sizif na moju poruku.Njemu nema pomoci.Mozes mu pisati sta hoces,on vrti svoju pricu.Pa brate sto se tele smeje na sarena vrata?
Pogledaj sta je odgovorio Sizif na moju poruku.Njemu nema pomoci.Mozes mu pisati sta hoces,on vrti svoju pricu.
Pa realno, USA daje vize Srbima bez problema.... dovoljno je da budu zaposleni i da nisu na listi nepoželjnih. Tako je danas, isto kao i pre četvrt veka kad sam prvi put dobio tu vizu.Исти начин размишљања има запад кад другима уводи санкције.
Мисле да се цео свет врти око њих и да ће сви продати душу Ђавлу за један Ајфон или визу.
Domovina je jedna, samo takvi kao ti ih biraju.Naklon za gospodina Pedra, pravilno je odabrao novu domovinu kao i naš @Casual Observer i @mijak
Auuu blago njemu/njima.The FSB detained a Russian for attempting sabotage at a Russian Defense Ministry facility
Short link
5 January 2024, 21:26
e pa sada , propistace sada i svo majcino mleko za ovo
The FSB detained a Russian for attempting sabotage at a Russian Defense Ministry facility in the Chelyabinsk region.
![]()
This is stated in a statement from the special service.
- RIA News
“A Russian citizen was detained who was involved in an attempt to commit sabotage at one of the facilities of the Russian Ministry of Defense in the Chelyabinsk region in January 2024 on instructions from the Ukrainian special services,” the statement says.
It is clarified that the attacker was recruited through social networks.
The FSB also added that the detainee’s involvement in the arson attacks committed in November and December 2023 was established. He deliberately damaged communications facilities, as well as railway infrastructure in Dagestan.
It was previously reported that Ukrainian special services are recruiting a marginal part of Russians for arson .
Аха, зато све санкције запада и сва помоћ нацистима, зато стоине хиљада погинулих Укра, јер је само мало блата у питању.Potpuno je nebitna površina Bugarske ili Tanzanije kad ostaje činjenica da je Putin osvojio samo blato oko ruske granice, teritoriju koja je ionako već imala rusku većinu. Sad neka gledaju šta će s tim, ali realno i 20 izgubljenih života za taj jad je previše.
Znači kolosalna nesposobnost vojske, crno na belo.
Недостаје најкрупнија грешка лајавог крелца:Медведчук је навео три грешке које су „довеле Зеленског до колапса“:
- Укључивање непрофесионалаца у власт.
„Зеленски је ушао у политику по законима шоу-бизниса и наставио своју политику управо по тим законима“;
- „Транзиција у нацистичку идеологију“;
Аха, зато све санкције запада и сва помоћ нацистима, зато стоине хиљада погинулих Укра, јер је само мало блата у питању.
Хехе
Sta zapad uradi od čovekaPotpuno je nebitna površina Bugarske ili Tanzanije kad ostaje činjenica da je Putin osvojio samo blato oko ruske granice, teritoriju koja je ionako već imala rusku većinu. Sad neka gledaju šta će s tim, ali realno i 20 izgubljenih života za taj jad je previše.
Znači kolosalna nesposobnost vojske, crno na belo.
Razlika između mene i Marsovca je ta što ja znam srpski i imam važeću USA vizu.
To su dve stvari koje Marsi možda ostvari u sledećem životu ako mu reinkarnacija bude naklonjena.
To sto ti je receno da je tako, ne znaci da je zaista tako, niti da moras da verujes u to.Ubijanje i zatvaranje politickih protivnika, zakoni koji ne vaze za sve gradjane podjednako. Potpuna kontrola medija. Kaznjavanje bilo kakvih antivladinih izjava itd.
Kako za koga !!!Od pamtivjeka prema zapadu![]()
ti znas srpski kao i vsaki konjusar ovcar, marsovac i zna , kada mu itreba da i pise i govori, recimo da dajem dijagnoze , licima koji su schizophreni , , nacirsoidni sa lementim psihopatije , koristim termine koje su svuda u svetu i priznate, Drugo , sa mojim Kandskim Pasosem , nije mi potrebna Viza za putovanje kako u Jameriku , tako i u druge drzave, a sa svojim SRPSKIM pasosem , kazu mi da bez problema mogu i uci u Rusiju a za Kanadski , je potrebna Viza. e a za kubu , mnogi nasi koji su ovde za duzi boravak na KUBI , narocito u zimskom periodu koriste Srpski pasos , Ti ako bi se pojavio na Kubi sa americkom vizom hmmmRazlika između mene i Marsovca je ta što ja znam srpski i imam važeću USA vizu.
To su dve stvari koje Marsi možda ostvari u sledećem životu ako mu reinkarnacija bude naklonjena.
Kako si to civilizovan ako ukrades zemlju i istrebis sve koji su bili na toj zemlji?Od pamtivjeka prema zapadu
Možda je kod njih to definicija civilizaijeKako si to civilizovan ako ukrades zemlju i istrebis sve koji su bili na toj zemlji?
Kako si to civilizovan ako bacis nuklearnu bombu na glavu ljudima u jednom gradu?
Kako si to civilizovan ako bacis jos jednu nuklearnu bombu na glavu ljudima u drugom gradu?
Kako si to civilizovan ako pobijes 500 000 dece zato sto ti se ne svidja predsednik koga je izabrao njegov narod?
Kojom to Voodoo magijom se postize?