Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim, demilitarizacija Rusije se nastavlja i za pravoslavni bozic.
A kako to ti vidis samo nepostojece stvari, a ne vidis stvarne stvari kada te neko pita nesto o sopstvenim objavama?

Potpuna kontrola medija.
Ali pircaj mi malo vise o toj "potpunoj kontroli medija", bas me zanima.
Nekako si propustio da vidis stvarne stvari i jos mi nisi rekao nesto vise o potpunoj kontroli medija.

Odgovori bar na ovo...
P.S. Gde je Julian Assange trenutno i sta se desava sa njim?
...bas me zanima gde je sad i sta se desava s njim?

Trebaš biti strašno ograničen da misliš da je Ukrajina jedna izdvojena bitka. Ništa čudno od vas.
A kako bi nazvao one koji veruju da postoji zelena trava u sred Ukrajinske zime?
Kojim pridevom se takvi opisuju?

Poslednja izmena:
Rusi šalju besplatno grejanje ukrainskim nacistima, misle Rusi na vas.
Screenshot_26.png

A kako to ti vidis samo nepostojece stvari, a ne vidis stvarne stvari kada te neko pita nesto o sopstvenim objavama?

Nekako si propustio da vidis stvarne stvari i jos mi nisi rekao nesto vise o potpunoj kontroli medija.

Odgovori bar na ovo...

...bas me zanima gde je sad i sta se desava s njim?
Nemam vremena da gledam ove gluposti, posto na zapadu naravno ne postoji nikakva kontrola medija, pogotovo ne potpuna. To si ti zamjenio za Rusiju gdje nitko ne smije kritikovati Putina, jer u najgorem slucaju moze izgubiti zivot.

To su sve sitnice koje se vrlo lako mogu rijesiti sa donosenjem novih zakona. Europa lezi na plinu u skriljcima, ali zeleni imaju jak lobby koji ne dopusta da se taj plin eksploatira. Ali budi siguran, ukoliko bi se energetska kriza pogorsala, europa bi mogla u roku od pola godina aktivirati ta crpilista.

Sad je najbitnije baciti Rusiju na koljena, u najboljem slucaju uz pomoc Ukrajine do kraja demilitarizirati, a za reforme cemo lako.
Happy Cracking Up GIF by Regal

To su sve sitnice koje se vrlo lako mogu rijesiti sa donosenjem novih zakona. Europa lezi na plinu u skriljcima, ali zeleni imaju jak lobby koji ne dopusta da se taj plin eksploatira. Ali budi siguran, ukoliko bi se energetska kriza pogorsala, europa bi mogla u roku od pola godina aktivirati ta crpilista.

Sad je najbitnije baciti Rusiju na koljena, u najboljem slucaju uz pomoc Ukrajine do kraja demilitarizirati, a za reforme cemo lako.
Pa ne bih se slozio sa tobom jer da su sitnice Evropa bi to vec uradila.
Kao sto vidis,niste je bacili i necete.Naprotiv,bicete ti koji ce izgubiti u ovom ratu.Pa jos uvek vam Rusi drze gasovod kroz Ukrajinu pod pritiskom jer se drze ugovora koji istice ove godine.A vi ga,iako ste uveli sankcije Rusiji, i dalje uzimate iz istog gasovoda i placate ga Rusima.Jel vidis ko je castan igrac i ko se drzi dogovorenog?M?

After Russians Took Control Of Mariinka, Battle For Georgievka Began​

The Russian army continues offensive in various directions on the Ukrainian frontlines, including on the outskirts of the Donetsk city agglomeration in the Donetsk People’s Republic. At the end of 2023, Russian forces took control of Mariinka, which had been one of the main strongholds of the Kiev forces for almost a decade. In the first days of 2024, the Russian military achieve new gains in the area.

7jan2024_Ukraine_Mariinka_map-2.jpg

РУСКА ВОЈСКА УШЛА У СЕЛО ГЕОРГИЈЕВКУ​

Руске трупе су ушле у село Георгијевку, која се налази западно од раније ослобођене Маринке. Главно напредовање се одвија северно од Георгијевског штаба (рибњака), који се налази иза бране Мариинскаја.​

https://tvfront.rs/ruska-vojska-usla-u-selo-georgijevku/

Ubili bi ga da je ostao jer je sve to bilo zapadno maslo.Ti sto su se pretstavljali kao opozicija su ustvari bili instruisani od zapada da izvedu jos jednu nasilnu promenu vlasti jer Janukovic nije hteo da potpise sporazum o pridruzivanju EU.E tada su poceli rezirani protesti na Majdanu.Proslo je dosta od tada i sve se zna.
To je tvoja pretpostavka da je tacno Rusi bi to sigurno dokazali, Januovic pre izbora obeao da ce sve uraditi u vezi pristupa EU, slicno Zelenskom kasnije prvo agitovao za Rusiju a kasnije za EU, oba hohstapleri.

Nemam vremena da gledam ove gluposti,
Sta onda trazis ovde?
posto na zapadu naravno ne postoji nikakva kontrola medija, pogotovo ne potpuna.
Pa sta je onda ovo?
Ja sam postavio 3 videa, a ne jedan usavljeni, a bilo ih je i vise i boljih kompilacija dok nije sprovedena cenuzura na YT-u i nisu obrisani.

To si ti zamjenio za Rusiju gdje nitko ne smije kritikovati Putina,
Ma, sve OK, samo, jos ne rece gde je i sta je sa Julianom Assangeom?
c342cfc25d2e8b2d9797aa2cbb710e9efe41863e487c95f92f26ce1ba51c1b54_1.jpg

Pa ne bih se slozio sa tobom jer da su sitnice Evropa bi to vec uradila.
Kao sto vidis,niste je bacili i necete.Naprotiv,bicete ti koji ce izgubiti u ovom ratu.Pa jos uvek vam Rusi drze gasovod kroz Ukrajinu pod pritiskom jer se drze ugovora koji istice ove godine.A vi ga,iako ste uveli sankcije Rusiji, i dalje uzimate iz istog gasovoda i placate ga Rusima.Jel vidis ko je castan igrac i ko se drzi dogovorenog?M?
Naravno da su sitnice posto se radi uglavnom o samoprouzrokovanim problemima zbog jakog zelenog i ljevicarskog lobija. Ali vec postoje naznake da ce se odluke uskoro sirom EU revidirati, pogotovo u Njemacokj Dakle uskoro ce biti ukinuti moratoriji na fracking plina i nafte, te izgradnju novih nuklearnih elektrana, dok je vrlo vjerovatno da ce sljedeca njemacka vlada na mrezu vratti 6 nuklearnih elektrana koje su zadnjih godina bile skinute sa mreze. Pozitivno je sto su i zeleni energetski izvori u EU sve uspjesniji i porast proizvodnje energije od sunca i vjetra je bio mnogo veci nego sto je bilo prognosticirano. Smanjenje socijalne pomoci ce na trziste rada vratiti milijune ljudi. Budzeti za obranu ce se masivno povecati, a vec se u nekim drzavama spominje i vojni rok.

Plin se od Rusa jos kupuje ali radi se o minornim kolicinama, a uskoro nece biti nikakve potrebe vise za ruskim plinom. Ukrajinci demilitariziraju Rusiju na dnevnoj bazi, i samo je pitanje vremena kad ce ona pokleknuti.

Sta onda trazis ovde?

Pa sta je onda ovo?
Ja sam postavio 3 videa, a ne jedan usavljeni, a bilo ih je i vise i boljih kompilacija dok nije sprovedena cenuzura na YT-u i nisu obrisani.

Ma, sve OK, samo, jos ne rece gde je i sta je sa Julianom Assangeom?
c342cfc25d2e8b2d9797aa2cbb710e9efe41863e487c95f92f26ce1ba51c1b54_1.jpg
Sta je sa Assange-om? Sloboda govora ne ukljucuje odavanje drzavnih tajni bitnih za sigurnost zemlje.

Ukrajinci demilitariziraju Rusiju na dnevnoj bazi, i samo je pitanje vremena kad ce ona pokleknuti.
Kako ce ovaj nesrecnik da demilitarizuje Ruskog vojnika?
Koliko ocajan moras biti da sprovedes ovako nesto?
Kolika ljudska zver moras biti da uradis ovako nesto?

Sta ce se vremenski dogodit prei, demilitarizacija rusije ili ti da odgovoris?
A, da, sta ono bi sa JUlianom Assageom i gde je on sada? Jos mi neodgovori...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back