Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
GGfjH4iW4AAbCnN

"Руски амбасадор у Еквадору рекао је да је Еквадор поништио одлуку да своју војну опрему преко Сједињених Држава испоручује Украјини. Одличан рад Министарства спољних послова и других структура укључених у ово питање.

Банана дипломатија је утаначена."

https://t.me/boris_rozhin/113235

Nadanikad ne umire :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Готива. Чучиш у рову, пуцаш, гледаш како их разваљују бомбе.....а на увце ти свира кончерато "За Елзу" !! Као да си у правом "Wolfensteinu" који сам играо давне 2000. год. "Return to castle" !

Ko zna od čega je umro koliko se sjećam bio je dijabetičar.Totalno nebitan lik osim što je radio za strane službe ja ga ne pamtim po bilo čemu bitnom.Kao takav nije imao ni teoretske šanse da dodje na vlast u Rusiji.
Nebitnih se niko ne plasi ili hapsi, slazem se da nikada ne bi stigao do Kremlja. Rusija je to, zna se ko tamo bira vlast to se cak i ne krije.

Подруми коксаре у Авдијевки врви од украјинских милитаната
Могу се наћи неке сличности са ситуацијом током опсаде Азовстала у Мариупољу.
У катакомбама се налазе и лекари који лече десетине рањених милитаната евакуисаних са површине.
Вреди напоменути да подруми могу издржати ударе ФАБ-а.
Сада је скоро немогуће повући се из коксаре без губитака.
И са сваким минутом сужава се обруч око преосталих позиција украјинских оружаних снага у Авдијевки

Sad je naredjeno povlacenje ovih koji su u kotlu,pitanje da li Rusi pustiti zivi da izadju

Сирски је најавио повлачење јединица Оружаних снага Украјине из града
▪Да би уверио масе, главнокомандујући Оружаних снага Украјине поновио је мантру о преласку на „повољније линије одбране“.
▪„На основу оперативне ситуације која се развила око Авдејевке, у циљу избегавања опкољавања и очувања живота и здравља војних лица, одлучио сам да повучем наше јединице из града и пређем на одбрану на повољнијим линијама.
▪Предузимамо мере да стабилизујемо ситуацију и задржимо своје позиције. Живот војних лица је највећа вредност. Авдијевку ћемо ипак вратити“, написао је он у пропагандном посту.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back