Hix
Veoma poznat
- Poruka
- 13.016
Sad ce i Kara Murza.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тачније, уморен на робији НаваљниUmro Aleksej Navaljni
Бог са му душу прости...Navaljni preminuo u zatvoru u Rusiji

Đuka, nisi normalan. Kakvo tvoje vreme? Porediš mirnodobsko sa ratnim vremenom.Dobra ideja da svako u odelenju nosi po redenik u moje vreme pomocnik je nosio svega 200 metaka za M-53.

biće Rafaelo kuglica batice i veličanstvenih Ruskih kapica..
Umro Nevoljni, Ukrajinci razvaljeni, Nemačka se raspada, Proleće u Februaru
lep početak vikenda... sutra mora neki roštilj da se raspali i da se oladi gajba piva
nacisti i špijuni nisu moja braća bre!!! niti bližnji moji!!Pogledajte prilog 1499582
https://svetosavlje.org/osnove-pravoslavne-vere-katihizis/42/
576. Осим телесног постоји и духовно убиство. Духовно убиство потиче од саблазни – када неко ближњега заводи у неверовање или га увлачи у безакоња и самим тим подвргава његову душу духовној смрти. Спаситељ каже: А који саблазни једнога од ових малих који верују у Мене, боље би му било да се обеси камен воденични о врат његов, и да потоне удубину морску (Мт. 18, 6).
577. Постоје још прикривенији облици убиства. У одређеној мери под овај грех могу се подвести сва дела и речи усмерене против љубави, који нарушавају спокојство и безбедност ближњег, и, на крају, унутрашња мржња против њега, чак и када се не показује. Сваки који мрзи брата својега јесте човекоубица (1. Јован. 3, 15).
578. Када се забрањује наношење штете ближњем, онда се самим тим заповеда, да се, колико је то могуће, чува живот и благостање ближњег.
579. У вези са тим треба да чинимо следеће:
- да помажемо ближњима;
- да служимо болеснима;
- да тешимо тужне;
- да олакшавамо положај несрећнима;
- да се са свима опходимо кротко, са љубављу и саветима;
- да се миримо са онима који се гневе;
- да праштамо увреде и чинимо добра дела непријатељима.
Siguran sam da je medicinsko osoblje učinilo sve da ga spase od najgoreg no izgleda da su okolnosti njegovog stanja bile takve da je i njihov trud bio uzaludan. Možda su i vesti oko Avdijevke uticale na njegovo zdravstveno pogoršanje , zato ja kažem natozavetnicima da poktkad naprave neku pauzu pošto loše vesti mogu i da ubiju.čitam da su dali sve od sebe da ga spasu... medicinsko osoblje
U saopštenju se navodi da su lekari pokušali da ga reanimiraju, ali da na žalost nisu uspeli da ga spasu.
i posle neko ke nja kako je Putin diktator, surov itd i kako opozicija i kritičari njegovi nemaju sva prava i ostale gluposti!!
Sektašu , zašto ne odeš na potforum vere i tamo ne propovedaš tvoju jeres.Pogledajte prilog 1499582
https://svetosavlje.org/osnove-pravoslavne-vere-katihizis/42/
576. Осим телесног постоји и духовно убиство. Духовно убиство потиче од саблазни – када неко ближњега заводи у неверовање или га увлачи у безакоња и самим тим подвргава његову душу духовној смрти. Спаситељ каже: А који саблазни једнога од ових малих који верују у Мене, боље би му било да се обеси камен воденични о врат његов, и да потоне удубину морску (Мт. 18, 6).
577. Постоје још прикривенији облици убиства. У одређеној мери под овај грех могу се подвести сва дела и речи усмерене против љубави, који нарушавају спокојство и безбедност ближњег, и, на крају, унутрашња мржња против њега, чак и када се не показује. Сваки који мрзи брата својега јесте човекоубица (1. Јован. 3, 15).
578. Када се забрањује наношење штете ближњем, онда се самим тим заповеда, да се, колико је то могуће, чува живот и благостање ближњег.
579. У вези са тим треба да чинимо следеће:
- да помажемо ближњима;
- да служимо болеснима;
- да тешимо тужне;
- да олакшавамо положај несрећнима;
- да се са свима опходимо кротко, са љубављу и саветима;
- да се миримо са онима који се гневе;
- да праштамо увреде и чинимо добра дела непријатељима.
Dokaz za to?Navalni nije umro vec je UBIJEN u gulagu.
https://svetosavlje.org/oce-nas/nacisti i špijuni nisu moja braća bre!!! niti bližnji moji!!