- Poruka
- 50.831
Nije napao Ukrajinu nego intervenisao protiv kijevskog rezima i ne zbog teritorije nego zbog zastite ljudskih prava.Znaci Putin je ipak napao Ukrajinu za tetitorije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije napao Ukrajinu nego intervenisao protiv kijevskog rezima i ne zbog teritorije nego zbog zastite ljudskih prava.Znaci Putin je ipak napao Ukrajinu za tetitorije
Наравно да не, само оно што научим од тебе.Čoče, ne znaš za Tabaka, ne znaš za Barića, za velike hrvatske vojne eksperte (stručnjake). Rradosave, ima li nešto da ti znaš?
Botoksirani kepec bi moro znat kako on bije po Ukrajini da i ukrajinci mogu mlatit po nevinim russcicima![]()
Nije napao Ukrajinu nego intervenisao protiv kijevskog rezima i ne zbog teritorije nego zbog zastite ljudskih prava.
Em zaradjuju em svi imaju švalerke.nekolicina ljudi u Srbiji ocigledno izvozi za obe strane rata, i masne pare zaradjuju
Па Суворов се попео до Сен Годарда. То им дође успут.Krenite u denacifikaciju Nemacke mudonje. Deli vas samo ogroman deo Ukrajine i Poljska.![]()
Uči čoče nemački Halt! Ausvajz bite! Ih kapitulireНаравно да не, само оно што научим од тебе.
Putin uspešno tera ukrajinske pravoslavne ovce u papin tor.
Niko me nije oterao. Ja samo svedočim pravoslavlje među papistima. U sebi sam pravoslavan a istovremeno muzem papsku kravuТебе је неко отерао пре њега. Ко је то био, ако се сме знати?
Још горе... У Хаббадов шеол...
Niko me nije oterao. Ja samo svedočim pravoslavlje među papistima. U sebi sam pravoslavan a istovremeno muzem papsku kravu
Kakve veze ima prodaja cipova i elektronike sa trgovcima oruzjem.Srbija ce najebati zbog izvoza oruzja u Ukrajinu, to je 100%
i ne samo sto ce najebati zbog raketiranja Rusije srpskim oruzjem, nego ce i EU i Amerika da zgaze Srbiju, nedavno su otkriveni cipovi i elektronika u oborenim Kalibar raketama u Ukrajini, za koje je utvrdjeno poreklo preko Srbije
nekolicina ljudi u Srbiji ocigledno izvozi za obe strane rata, i masne pare zaradjuju
a to nije drzava Srbija to su pojedinci, sverceri oruzja, i pojedini korumpirani predstavnici vlasti koji to mogu da omoguce. u tom smislu treba se setiti i smene Vulina nedavno
a to mi sve govori da je Vucic izgubio kontrolu i poluge moci u Srbiji. cim to moze da se desava, znaci da ga vise ni ne pitaju. da se ekipa osilila preko svake mere.
a sustinski, takvo igranje sa vatrom ce Srbiju skupo da kosta. jer gurati prst u oko i Rusima i Amerikancima i EU u isto vreme, i nesposobnost Drzave Srbije da se to zaustavi, pa ko normalan moze da misli da ce to da prodje nekaznjeno. a veliki ne oprastaju.
nije to neka buranija ko Jermenija i Azerbejdzan da se sverca tamo, to su najmocnije drzave
kakvo je tvoje misljenje o onima koji izvoze rakete za takve napade (Srbija)
i dal ces opet da glasas za SNS znajuci to
Na trgu Svetog Petra u Rimu treba podići Putinu spomenik (pamjatnik). Zavadio je Ruse i Ukrajince za sva vremena. To niko nije do sad uspeo.
Al' se sad raduje Gospa fatimska.
Санкције само формално важе...
Немци преко Бугара аминују Србији да ваља Русима робу...
Па ми смо малтене праћкама обарали Томахавке, а РФ неће бити у стању! Нађи неки други гејмџејнџере.

Naravno da sam pravoslavan. Ispovedam pravoslavnu dogmatiku a idem na papino pojilo. Tamo se svi dobrodošli i ovce i koze i jarići i zverad, i Rusi i Ukrajinci, odnedavno čak i gejeviТи православан? Мислиш ли да би ико паметан поверовао у такву бљувотину?
Imala je i RusijaПа имала је.
Stanje na frontu je ovako: Ukrajinci se još drže a Avdejevka još nije pala. Ukrajina priprema kontraofanzivu.Имаш ли било какве информације о стању на фронту? Што бежиш од главне теме?
Poslodavac?Bivši većinom govori protiv poslodavca koji ga je otpustio
Pobedjuju u ratu, rasturaju Ruse, Rusi ne mogu da mrdnu, ali ipak ne valjaju i smenjeni su?!Bivši su zato jer nisu valjali pa su smijenjeni
Nije se desilo.Zato jer ste te 'kotliće' najavljivali toliko često
Kome smo to postali predmet sprdnje?da ste postali predmet sprdnje
Nije se desilo.preko 'kotlića' Kijeva
Preko kotla Mariupolja, kotla Soledara, kotla Bahmuta, pa do kotla Avdijevke.pa sad do 'kotlića' Avdijevke
Kakvo patetisanje?ono, vaše patetisanje oko tih 'kotlića'
Па где баш после коза и јарића? Али добро.Naravno da sam pravoslavan. Ispovedam pravoslavnu dogmatiku a idem na papino pojilo. Tamo se svi dobrodošli i ovce i koze i jarići i zverad, i Rusi i Ukrajinci, odnedavno čak i gejevi
Само док има вуне... после те очерупаног продају даљеTamo se svi dobrodošli
Реалнија од штале је слика зоолошког врта у златном кавезу...Па где баш после коза и јарића? Али добро.
Санкције само формално важе...
Немци преко Бугара аминују Србији да ваља Русима робу...