Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.666
Pa nema to.Iz koje citanke da citamo?Čitanku istorije za osmi razred u ruke i ponovi gradivo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nema to.Iz koje citanke da citamo?Čitanku istorije za osmi razred u ruke i ponovi gradivo.
Ne znaš što je udžbenik? Pitaj ove koji te lajkaju da ti pomognu.Сликај нам то о рату са Југославијом, на пример. Или са Бугарском, Украјином из 1944. Или онај рат који се одиграо 1917. а ти га уврстио у ратове после 1918. Нешто се не сећам тих лекција. А можда се историја променила, ко зна.
Mislim da izmišljaš po običaju.Imas negde moju poruku u kojoj ti lepo pise kako je sve pocelo.Tako sto legalna ukrajinska vlada nije htela da nastavi pregovore o prikljucenju EU jer su je na startu(po dobrom starom zapadnom obicaju) uslovili da podigne cene energenata a zamrzne primanja gradjana.Tada je vlada obelodanila to i ostalo je istorija.
A čitanka?Ne znaš što je udžbenik? Pitaj ove koji te lajkaju da ti pomognu.
Evo ti na wiki,na tvom maternjem.Tamo pri dnu.Ostale izvore da ti navedem mogu ali ces reci da nisu istiniti.I da,nije lepo da me smatras takvim.Mislim da izmišljaš po običaju.
Tebi je ispran mozak, zato sto verujes onome sto si video svojim ocima.Valjan razlog jest ako zle ljude ne mozes zaustaviti drugacije. Coveku je upotreba sile dozvoljena radi odbrane od nasilnika. Sta ces mirni gledati dok siledija na ulici siluje devojcicu?
U Ukrajini je pucem smenjen presednik a na vlast dosli nacisti.Ukrajina je pokrenula vojnu akciju ATO protiv svojih gradjana. Ukrajina je podavila demonstrante u Odesi. Ukrajina je izigrala sve sporazume.
Pa rekao bih im: "To sto radite, to je sve ruska propaganda i lazne vesti."Ksko bi ti privoleo te zlikovce da vise ne cine to sto su radili?
Bas to i pomislih pre dolaska ovde. Rekoh, ovo vise izgleda ko kolaz, a ne ko tema. Neki samo "nalepe" nesto i mozda proprate nekim tekstom, a sa toga sto su postavili, ne moze da se zakljuci sta je, niti da podrzi ono sto je postavljeno. "Trust me, bro" tipovi poruka.Apsolutno nista, i to vazi za vecina videa postavljenih ovde.
NATO je samo odbrambeni savez i nikada nikog nije i ne bi napao.Kao da ne znaš.
Validan i legitiman napad je bilo koja agresija NATO vojnog saveza
Cekaj, cekaj, polako, Sad ce Sizif da odgovori pa ces da cujes. Samo sto nije...Ne postoji legitiman razlog. Može komšija da te pokrade, da ti uništi useve, baca bombe u dvorište, pobije ljubimce, familiju, porodicu, ruši što si izgradio, kipove i nadgrobne spomenike. E sad, to ne važi ako je oštećeni drugosrbijanac ili liberal s filozofskog. Kad se njima dešava, onda je smak sveta, makar u pitanju bio popreki pogled ili kritika.
Alo stranac? Stranac na forumu strane zemlje koji poziva na "diskusiju".teroriziraje civila gađenjem električne mreže i postrojenja, postrojenja vodovoda i slično..
Ajde odgovori pa da prodiskutujemo.Ovo je moglo da bude uradjeno odavno.
Iz kog razloga nije uradjeno ranije? Sta se to promeni pa sada moze da se uradi a ranije nije moglo?
Pavelić press izdanje 1945.Pa nema to.Iz koje citanke da citamo?
Putin poludi i ispali dvomjesečnu proizvodnju u tri dana na ništa vojno.
Ovo je najveci i najintenzivniji Ruski napad do sada kada Putin poludi:ruskom bombardiranju nekog ukrajinskog grada.
Ma koliko sutra kapitulacijANovi potvdeni gubici
Rus
Pogledajte prilog 1475470Pogledajte prilog 1475471
Ukr
Pogledajte prilog 1475469
Pogledajte prilog 1475472
Slabo zadnje vrijeme. Nema ni debelih strelica napredovanja ruske vojske, zauzetih garaža i kokošinjaca..Jesu li Tixi i Watchman stavljali kakve mape?
Nije istina, sve su to zli Rusi pobili, jer, kako ti reče, njih nije briga ni za svoje, a kamoli za Ukrajince
Slabo zadnje vrijeme. Nema ni debelih strelica napredovanja ruske vojske, zauzetih garaža i kokošinjaca..