Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razumijem ga, koliko god to zvučalo grubo od njega.
U Hladnom ratu europske države su imale moćne vojske sa tisućama modernih tenkova, aviona itd.
Od 1992. su jednostavno sveli vojske na lovačke udruge koje će loviti teroriste po svijetu i rasprodali ili izrezali tešku tehniku jer kao neće biti rata, nisu Rusi ludi.
Samo Nizozemska je tada imala aktivnih tenkova koliko danas Njemačka i Francuska zajedno.

Pašinjan se popišao po ustaškim fantazijama o hapšenju Putina.

Svi peru ruke, niko da preuzme odgovornost :plez:

1707727808209.png

U Hladnom ratu europske države su imale moćne vojske sa tisućama modernih tenkova, aviona itd.
Od 1992. su jednostavno sveli vojske na lovačke udruge koje će loviti teroriste po svijetu i rasprodali ili izrezali tešku tehniku jer kao neće biti rata, nisu Rusi ludi.
Samo Nizozemska je tada imala aktivnih tenkova koliko danas Njemačka i Francuska zajedno.
Ja bih pre rekao da je bilo "mi smo sad glavni, svi će da nas slušaju, trebaju nam samo snage za brzo bombardovanje neposlušnih bednika po svetu".

To je funkcionisalo 30 godina, taman dok su oni potpuno reformisali svoju vojsku i sad ih je realnost udarila po sred čela, ojačali su neposlušni bednici i više nisu tako bedni, a i sve ih je više.

Ja bih pre rekao da je bilo "mi smo sad glavni, svi će da nas slušaju, trebaju nam samo snage za brzo bombardovanje neposlušnih bednika po svetu".

To je funkcionisalo 30 godina, taman dok su oni potpuno reformisali svoju vojsku i sad ih je realnost udarila po sred čela, ojačali su neposlušni bednici i više nisu tako bedni, a i sve ih je više.
Da, otprilike, "mi smo pobjednici, imamo love ko blata, svi drugi su gubitnici i propaliteti".
I nisu bili u krivu, države nekadašnjeg Varšavskog ugovora su redom pohitale u Euroatlantske organizacije, htjele postati moderne i bogate kao pobjednici, čak je i Rusija htjela u NATO. Samo Rusija ne može sama sa sobom, kamoli da ju drugi tetoše i održavaju.

Da, otprilike, "mi smo pobjednici, imamo love ko blata, svi drugi su gubitnici i propaliteti".
I nisu bili u krivu, države nekadašnjeg Varšavskog ugovora su redom pohitale u Euroatlantske organizacije, htjele postati moderne i bogate kao pobjednici, čak je i Rusija htjela u NATO. Samo Rusija ne može sama sa sobom, kamoli da ju drugi tetoše i održavaju.
Da, istočnu Evropu su preuzeli, ali promaklo im je da Evropa više nije centar sveta.

Sirski je inace poznat po operacijama,sam sebe bacio u kotao Debaljcevo,pa isao da proba deblokadu Bahmuta sa krila pa potucen sa najelitnim jedinicama.
Izgleda da opet radi isto
Сирски је добитна комбинација! Одрекла га се и најдаља породица, древни Укри га мрзе просто зато што је Рус, уништава сопствене све мање људске и материјалне ресурсе итд. Као да га је Путин поставио на место главнокомадујућег. Што би рекао Здравко Чолић, Босанац по националности - ""Ја ту ниш' неб' дир'о""

Automobilski div gasi proizvodnju: Čak 3.500 radnika ostaje bez posla

Predstavnici sindikata rekli su da će posle 2025. godine u fabrici u Saarluisu ostati oko 1.000 radnika kojima će biti ponuđena prekvalifikacija.
...rečeno je da će se nova generacija električnih modela američkog brenda sklapati u fabrici u Sarluisu u Nemačkoj, gde se ovaj model proizvodi. Ali u međuvremenu su se Fordovi planovi promenili, pa će se budući električni automobili proizvoditi u španskoj fabrici u Valensiji.
budućnost fabrike Saarlouis ostaje neizvesna. Bilo je razgovora sa kineskim brendovima BID i Cheri o preuzimanju fabrike
Funny Face Lol GIF

Ti ne razumiješ da je problem u krovnom terminu woke. Te ideje su kancer zapada.

видим толико снимака да знам да не ваља
и знам да безвезе губе добре људе
прије свега имају огроман проблем са својим вођством

војник сам је ко и сваки други, руси су борци
али траљаво и безвезе губе се главе већ 2 године
Рус је то. Воли глупо да погине више него вотке да пије !! Њиховим официрима је ко "добар дан" кад им неко химарсом сјежи 500-600 војника. Ми Словени (прво Руси па Срби) смо тотални лудаци. Ови у рату а ми у миру. Нама убију сваког другог мушкарца у првом рату, ми опростимо и створимо Југославију. Па нам убију сваког ТРЕЋЕГ СРБИНА у другом рату, ми опростимо и створимо југославију. Протерају нам 600 000 Срба из Хрватске и Крајине.....ми одемо на аду да се купамо и цепамо ладно пиво. Протерају нам 200 000 Срба из Сарајева, ми се фокусирамо на кошарку у Атини и европско првенство. Дакле......Рус и Србин.......добар и луд !! Зато и јесмо род рођени !

"BOLI me ku rac za NATO.” Tako je bivši predsjednik Donald Trump svojedobno izrazio svoje osjećaje o najstarijem i najjačem američkom vojnom savezu. Nije da je ta izjava, izrečena u nazočnosti Johna Boltona, tadašnjeg predsjednikova savjetnika za nacionalnu sigurnost, ikome bila iznenađenje :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back