- Poruka
- 17.966
Brezkrilatna raketla pravi darmar po Kazanu ali ne za rakiju 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

„ Hodao sam po bojnom polju ali nisam video ni jednog ruskog (mrtvog) vojnika. Međutim, naših ima dosta. – rekao je Kaliničenko.
On je objasnio da komanda AFU ne evakuiše tela poginulih muškaraca kako bi izbegla plaćanje odštete njihovim porodicama, već novac uzima za sebe kroz koruptivne šeme.
Наравно. Путин је постао Симбол Отпора светском глобализму!Putin je pre svega patriota i stiti svoj narod. To je najbitnije. Takodje je lider i simbol otpora nacistickim hordama sa zapada. Neki ga smatraju oslobodiocem od ropstva i onim koji ce doneti mir svima.
„ Hodao sam po bojnom polju ali nisam video ni jednog ruskog (mrtvog) vojnika. Međutim, naših ima dosta. – rekao je Kaliničenko.
On je objasnio da komanda AFU ne evakuiše tela poginulih muškaraca kako bi izbegla plaćanje odštete njihovim porodicama, već novac uzima za sebe kroz koruptivne šeme.
Jedan neimenovani junačina ga je štopao prsima i dočekao na volej..Legenda kaze da su pobedili dron.
Dron potpiso kapitulaciju i puko od mukeLegenda kaze da su pobedili dron.

Kada je Švedska znala išta napraviti.Швеция планирует нарастить производство артиллерийских боеприпасов, в том числе и для Украины
![]()
Oni samo švedske akcione, a rakete kao i pakistanciKada je Švedska znala išta napraviti.
Sada bi oni neke granate štancali

pa, vidiš da tek planirajuKada je Švedska znala išta napraviti.
Sada bi oni neke granate štancali
I čelik im je kao iz Pakistana..Oni samo švedske akcione, a rakete kao i pakistanci![]()
isto ko če ge varaНаравно. Путин је постао Симбол Отпора светском глобализму!
Malo se ponavljaš.Najunosniji posao u nacističkoj ukraini je kamenorezac i proizvođač zastava
"Radite braćo"
![]()
Јесте исти циљ Отпора, али није исти метод. Че је био професионални револуционар, али Путин је ипак Император.isto ko če ge vara
tako će i da završi, streljan u nekom šumarku
Putin je imitator a ne imperator, on želi da bude kao neke velike vođe iz istorije, ali mu to ne uspevaЈесте исти циљ Отпора, али није исти метод. Че је био професионални револуционар, али Путин је ипак Император.
Он већ јесте у рангу Великих Вођа Историје. За разлику од вашег лидера:Putin je imitator a ne imperator, on želi da bude kao neke velike vođe iz istorije, ali mu to ne uspeva