Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:think:
Masivna NATO vojna vežba će se održati u istočnoj i severnoj Evropi, trajaće od januara do maja i imaće oko 50.000 učesnika.
S obzirom na situaciju, najavljene simulacije napada na RF (iako je vežba proklamovana kao odbrana od RF) lako bi mogle da se pretoče u realnost.RF čeka.

GDadbPFW4AAA62O

Stvarno? Zbog čega onda štrajkuju? Zbog cene nafte, koju plačaju manje od 1 EUR za litru? Zbog malih subvencija, koje iznose 500 - 800 eura po hektaru? Zbog toga jer ne mogu da priušte nov traktor svakih 5 godina? Rasvetli me, jer mi je ova tema nepoznata....cccc
Izvini, možda se varam, ali jesi li ti onaj što govori sve jezike, a nijedan kako treba? Ovo "rasvetli me" je smehotresno. Glagol je prosvetliti. U suprotnom bi čovek morao da ti nadje utičnicu.

Rusi su započeli rat u Ukrajini zbog gasa, jer su željeli monopolnad snabdevanjem EU gasom. Naravno, da vama to u Srbiji nikako da uđe u glavu. Zbog gasovoda su napravili rat u Gruziji te u Siriji. Zbog toga su sada uklonjeni sa gasnog tržišta EU.
Ako ti nije šteta života ruskih vojnika, zašto se sekiraš za život ukrajinskih vojnika?
Mozes li ovo malo detaljnije?Nije mi jasno.

Rusi su prevareni od strane Kremlja, koji im je obecao da ce Rusi uskoro predvoditi jedan od polova u multipolarnom svijetu
A kada se desio ovaj dogadjaj koji se nije desio?
Na koji nacin je Kremlj dao obecanje Rusima koje se nije desilo?
Zasto je "uskoro" vec isteklo?

zašto se sekiraš za život ukrajinskih vojnika?
Zato sto nacisti koriste cak i mentalno zaostale osobe kao zivo meso, kao stvar, u zelji da odstrane "slabe" jedinke iz svoje superiorne Arijevske rase.

Sa par klikova možeš pronaći to što sam napisao.
A po cemu se zna da je to sto je neko napisao, a ti procitao, tacno i istinito?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back