Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bila je slobodna nezavisna, odrekla se svoga nuklearnog naoružanja zbog toga.
Kad tad će biti članica EU..
bila je do 2014te kada su legalno izabranu vlast od ukrajinaca, srusili NACISTI , PLACENI OD AMERIKE , NA SILU PUCOM...

sada se ukrjaina cisti od nacista koja su vasa prirodna braca

gledaj hrvatske forume, ovde si apsolutno nebitan i ti i tvoje misljenje

zapamti ti jednu recenicu

nikog u srbiji nije briga sta ti imas reci

u svojoj hrvatskoj prati ekonomiju a odavde se ocisti kao cunami

Šta da prati .. evo ove "sankcije" za naftu koje bi da nametnu NIS-u znače jedno da uvozimo naftu preko njihovog terminala na Rijeci . a mi za uzvrat da im damo ulje i brašno

E takva ti je njihova strategija

Ukrajina pobedila u Beogradu, lepotica Jaroslava Mahucik uzela zlato u skoku u vis. Prelepa slika odaslata u svet iz Srbije.:super:

2ecc593c75777a4514611d20770831f867fdaa53.webp

Da li primećujete da se kao svi pitaju da li će Kina poslati vojnu pomoć Rusji ?

Da li je realno da se neko time bavi?

Rusija država sa najviše resursa, sprema se 3 decenije za ovo i nakon 3 nedelje ratovanja očekuje vojnu pomoć???!!!!

Ja ne mogu da verujem taj stepen debilizma ... i kao biće eto Kina nije poslala ono što niko nije ni tražio ..

Kakvi spinovi

:super::super::super::rotf::rotf::rotf::rotf:

Можеш се само надати таквој опцији.
Русија је решила да у реалним условима испроба хиперзвучне ракете.
Полигон је полигон а реални услови нешто сасвим друго.
Као што је и очекивано, ракета је погодила циљ а он је подземно складиште ракета украјинске армије.
Због огромног кинетичког удара, кинжал може пробити сваку заштиту и то су управо и урадили.
Хируршки прецизно и потпуно ефикасно.
Сад ти настави са својим фантазијама.
Zastrasujuce deluje onaj snimak (ako je istinit).

Kako da kazem, Rusi su to sad u realnim uslovima rata testirali, ako rat bude trajao i dalje verovatno ce biti jos delovanja i na taj nacin u realnim uslovima Rusi ce jos vise usavrsiti tu svoju hiper raketu i samim time ce biti ispred Amerike u cilju njihovog odbijanja da pomisle na primer da zatvore nebo nad Ukrajinom ili da prete vojno Rusiji.

Ti si oslobodjen od mozga davnih dana. Laza Lazarevic ce se pobrinuti za tebe, ne boj se.
ja znam ko se moze pobrinuti za tvoju mamu zenu i sestru

Zaboli me qurac za tvoje imbecilne komentare.
Odaje-bi u skokovima od mene i mojih postova..
odaje-bi od srpskih foruma
imas hrvatske sotonaske forume tamo prdi do mile volje

ovde nikog nije briga sta ti lupas

rokaj putine, gazi naciste!

kad ih uhvate lepo im prst po prst lomiti

sa fasistima nema milosti

a hrvatskim nacistima, se pored lomljenja prstiju pos.rati u lice ustasko da upamte gde su dosli pre nego sto odu pod crnu ukrajinsku zemlju...

a oni ce da znaju?
pa slepci nisu mogli nista da ucine da tu zastarelu letelicu obore dok im je letela kroz citavu drzavu...

srbija to obarala prackama...

jos pre 20 godina...

Šta oni znaju o ratovanju ?

U posavini i podunavlju ih vermaht ( da vermaht) obučavao kako da se bore na podmukao način- nešto kao ovi azivci u Ukrajini .. uvuci u grad, da sila napravi štetu pa posle vrište

Na Kninskom ratištu nisu mogli ništa teritorijalnoj odbrani

Posle im došao NATO za Oluju i to je to

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back