Ne Srbin sam.Zašto pitaš?da ti nisi, men` se cini Hrvat![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne Srbin sam.Zašto pitaš?da ti nisi, men` se cini Hrvat![]()
****** koliko su opterećeni i mentalno osakaćeni. Bilo je fukare uvijek ali ovo je bolest.Znači ne ide post bez Hrvata
Okej, samo pitam, fine with me
Imamo manje ljudstva i manje artiljerije, sljedeći post zbog nadmoći neprijatelja morali se povući ?
Ne Srbin sam.Zašto pitaš?
NATO je odbio Ukrajinu???НАТО је ушао у спаваћу собу Русина, где му је породица.
То се зове: Сад ћу да те млатим са свиме што је потребно, да ово не поновиш.
Totenkompf
Glavno obeležje SS trupa.
Nakon II rata postaje obeležje neonacista.
to nije odgovor na pitanje, molim odgovor, hvala.НАТО је ушао у спаваћу собу Русина, где му је породица.
То се зове: Сад ћу да те млатим са свиме што је потребно, да ово не поновиш.
Možda se ne razlikuju nekome ko je slep ili bez imalo grafičkog osećaja.Pogledajte prilog 1122326
Ne razlikuju se puno.
Ма наравно да имају али су им се све друге приче излизале и пропале,Mariupoljski aerodrom je pod kontrolom ruskih snaga. Jedno pitanje za ove koji bi za sat-dva da zauzmu grad ili državu.
Mislim, meni to govori da takvi ljudi nemaju vojničkog obrazovanja ili iskustva.
Imate li predstavu koliki je Mariupolj? Kolika je Ukrajina generalno?
Treba to Putin očistit, poslat Čečene sad.
Cudan narod.Како су Турци клали Бугаре:
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Баташко_клане
Руси су Бугаре ослободили. А Бугари у два свјетска рата били на страни против Руса и сада су у НАТО пакту заједно са својим џелатима Турцима и опет пљују по Русима.
Хахаха...con gress, trans gress, con job, ...
Zato što su borci protiv nacizma mudro će zaključiti.Znaš li ti Termostatu zašto ukrajinska vojska nosi nacistička obilježja.
SS-skullUbilo nekog ukrajinskog komandanta, inače ne postavljam im slike ali ovaj detalj mi je zapeo za oko, šta je ovo, na uniformi ova mrtvačka glava?
Pogledajte prilog 1122298
90 kilometara...Imamo manje ljudstva i manje artiljerije, sljedeći post zbog nadmoći neprijatelja morali se povući![]()
Pa jel' se odgovor ne nameće sam od sebe?Zašto ukrajinski oficiri i vojnici nose nacističke simbole?
Mnogo ima snimaka sa priprema za snimanje filmova i sa raznih setova koje su koriscene sa strane Ruske propagande da pokazu kako Ukrajinci pripremaju propagandu...Toga ima na nasem tiktoku koliko hoces... Kao Ukrajinci imaju vremena za ovakvu propagandu... Ko ce da im pomogne kad im je nato rekao jos pre rata da nece da ulazi u taj rat...Sta mislite da se desava u ovom videu?
Nema komentara. Cekamo na sledece remek delo ukrajinskih "propagandista".
Izvor: Telegram kanal "realCRP".
Nema potrebe, to je fotografija od pre dvadesetak godina, pola tih je sad ćelavo, neki nisu živi... znači ta velika armija navijača je sad u broju od njih celih 5 ili 10. I svi su pred penzijom.
Pogledajte prilog 1122326
Ne razlikuju se puno.