Povjesnitchar
Domaćin
- Poruka
- 4.475
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"preventivno se brane on nacista, narkomana, genocida i šišmiša"
Нико! Зараћене стране треба пустити да заврше започета непријатељства.Mislis kao neki adolescent da svet moze da funkcionise, a da na njemu nema stalno potrebe za nekim intervencijama prilikom sukoba strana? I ko po tebi treba da vrsi te intervencije?
Јесте за дејтонски и он је управо оно што сам изнад описао.A jel u tvojoj glavi kriva makar za neki mir?
Kako ti zamišljaš to skrivanje iza civila, guraš civila ispred sebe, pa pucaš? A siroti Rus ne zna šta ćeMožda da ne koriste 200.000 civila kao živi štit, odnosno da im dozvole da izađu iz grada...
Тексас је држава у САД, као што је и Србија била у СФРЈ.Osim što Teksas nije država![]()
A ako dođe onaj Putinov iz Wagner grupe?Stanovnici Mariupolja koji napustaju grad se proveravaju na punktovima da li imaju istetovirane naci svastike.
KREMLIN ON JOE BIDEN: “Given the irritability of Mr. Biden, his fatigue and sometimes forgetfulness, this leads to aggressive statements. We will not get into sharp assessments so as not to cause more aggression.”Jel prati neko ove lupetarije bajdena ovih dana kako vređa putina? Čim se završi akcija deratizacije ukrajine ameri će da objavi kako je bajden lud i bolesan i da nastave kao da se ništa nije dogodilo. Bolesan svet!
Kako ti zamišljaš to skrivanje iza civila, guraš civila ispred sebe, pa pucaš? A siroti Rus ne zna šta će
Vidi se da nisi nosio pušku
NemaТексас је држава у САД, као што је и Србија била у СФРЈ.
Иначе, од свих држава, само Тексас се придружио САД - и ради тога само он има право на отцепљење.
Jeste, Ukrajinci vracaju za par dana 90 km teritorije, Rusi po British stoje u mestu i ne napreduju, ko u filmovima o Bondu....90 km su vratili teritorije.
A ako dođe onaj Putinov iz Wagner grupe?
bio sam u pravu kad sam ga nazvao Slobo sa nuklearkama."preventivno se brane on nacista, narkomana, genocida i šišmiša"
Iz podruma nedaju nikome da izađeKao na primer ustaše u Vukovaru, zabarikadiraju se u podrume, ne daju nikome da izađe iz grada, a onda cvile o gađanju civila.
Тексас је држава у САД, као што је и Србија била у СФРЈ.
Иначе, од свих држава, само Тексас се придружио САД - и ради тога само он има право на отцепљење.
Iz podruma nedaju nikome da izađe
Okej
bio sam u pravu kad sam ga nazvao Slobo sa nuklearkama.
Da, jer i civile drže u podrumima.
Kako kaze veliki vođa Putljer.. tisoć ili iljade je rusa poginulo u agresiji na Ukrajinu?Zar ne treba "tko je tkome", je li Tmujo?
I velicine dva ipo SFRJ-a.Uništeno sasvim dovoljno da Ukrajinci nemaju ni jedan uspešan kontranapad, a u međuvremenu su sabijeni po kotlovima za manje od mesec dana. Pri tome govorimo o zemlji od 50 miliona stanovnika i vojskom od milion i po![]()
Da, zavežeš se za neku babu i ideš ratovati pa ti je ona živi štit
Ma bravo![]()
Odličan rad Kalibra. 60-80 mrtvih i 200 ranjenih.Ово @NEzgodan треба да види
Навукли их Руси да се извуку из утврђених положаја и спржили им гомно у дупетима.....
Само укопани иза бетонских зидова имају неке шансе. Мада ни ту немају шансе ал ето не би гинули баш овако масовно.
Misliš da će loviti svoje naciste? SumnjamTad su najebali jer će ih prepoznati i bez skidanja.
Kako kaze veliki vođa Putljer.. tisoć ili iljade je rusa poginulo u agresiji na Ukrajinu?
oh imam fana.. počašćen samStanovnici Mariupolja koji napustaju grad se proveravaju na punktovima da li imaju istetovirane naci svastike.