Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel ima kskav link ili odokativno navijački?pp
Naravno da imam link. Tako nesto ne bih umela da izmislim. Taj nivo bivanja pi**om u ratu kod nas Srba ne postoji.
https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ustasha_dressed_in_women's_clothes.jpg
686px-Ustasha_dressed_in_women's_clothes.jpg

Донбас и ЛНР су превише богати да би локални руски свет дозволио да по њему вршљају и експлоатишу Ахметов, Коломојски и други..То важи и за остали део некадашње Новорусије. Да ли ће у Лавову и околини после овога остати неких фашиста, мислим да никоме неће ни бити важно пошто и тај простор мора остати несврстан.
Украјина до 24. 02. вероватно није била већински нацистичка, али су нацисти били у власти и од огромног утицаја у држави. Што је једно исто.
Njih se moglo pitat do 23.3. 2022. Napadom su izgubili mogućnost biranja

Osim ako pošalješ Hrvate u napad na grad...
Onda ide sve po loju bez ikakvih gubitaka...

Rusija je sa 200 000 vojnika na iznenađenje napala prostor koji je branilo 40 000 ukrajinskih vojnika - rezultat - zapleli se uz gubitak 1500 tenkova i desetke tisuća vojnika izbačeno iz stroja...
Da si to dao Hrvatima da odrade u tom omjeru, plus pomoć NATO-a protiv Hrvata, sad bi već pili kafu u Londonu...
Ne zajebavam se...

.
Показали сте се у Вуковару! Исто и Загреб кад сте бранили '45-е.
Ни ја се не заебавам.

Neće, bit ce puno veća sve sa Rusima koji će imsti osobne isksznice i outovnice sa grbom Ukrajine za koji većina ovdje misle da je fašistički geb (iako nije)
Мислиш да ће Руси да дозволе да нацисти опет окупирају делове Новорусије?
Оно шта Руси војно узму, за нацисте је заувек изгубљено.
Шта мислиш зашто се нацисти овако боре? Зато јер су свесни да нема силе која ће Русе да заустави или отера из подручја која су до сад узели, па покушавају да на све могуће начине задрже колико је могуће више.
Путин је већ признао две републике, и уједињење је сигурно. Мислиш да ће да се предомисли?
Укрима ће бити дозвољено да имају своју државу, оно шта остане, тј. шта им Руси оставе, али само под условом да једино оружје које смеју да имају буде пиштољ у полицајаца.
Да сви ратни злочинци буду испоручени Русији.
Да измене устав, да се сатре и задњи кукасти крст, било у виду заставе или тетоваже.
Знаш ко је још тога свестан? Запад. И управо зато оволико скичи и цвили, оборили су све рекорде у кмечању.
Свесни су да Украјина мора да умре, а они осим пљачке руске имовине и забране Достојевског и Чајковског не могу ништа.
Сви се смејете на Путинову тврдњу да је управо наступила нова ера са престанком доминације запада, а не видите да је то факт које западне владе својим немоћним понашањем, хтели не хтели, потврђују.
Једино шта ће запад да оствари слањем војне помоћи је да ће сукоб да траје дуже, и пуно више убијених Украјинаца. А резултат исти овако и онако.

Zena gleda i neveruje sta radi vojska ... skida muskarce.

Putnova gay armija.
ma znao sam ja da ti hoces da ih vidis gole
nego , pricalo se da je makronova ustvari i nije zemsko vec musko a da on nije musko vec je zensko
uhh, ijeboote , ko koga tamo ijebbe, ne znam ali
pogledaj to sto i hoces da vidis dok rusi proveravaju ko je ko , sa crtezima tvojim voljenim
1647627059074.png

Njih se moglo pitat do 23.3. 2022. Napadom su izgubili mogućnost biranja
То у теорији. Та држава од 2014 дефинитивно и непоправљиво није била суверена. Ако ти је драже, чекали су Руси 8 година па ништа. Тако да би та твоја хипотетичка година било само губљење времена.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back