veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
Svaki će sa sobom u smrt povesti dva,tri okupatorska vojnika.
Ti se ne predaju![]()
Neće, jer su već mrtvi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaki će sa sobom u smrt povesti dva,tri okupatorska vojnika.
Ti se ne predaju![]()
Poredis Srbiju i Ukrajinu lolbombardovanje 1999. je bilo za ovo Star Wars
Koji vi? Ustaški i četnički ološ skupa bježao, moji Dalmatinci ih naganjali
Naravno da imam link. Tako nesto ne bih umela da izmislim. Taj nivo bivanja pi**om u ratu kod nas Srba ne postoji.Jel ima kskav link ili odokativno navijački?pp
Njih se moglo pitat do 23.3. 2022. Napadom su izgubili mogućnost biranjaДонбас и ЛНР су превише богати да би локални руски свет дозволио да по њему вршљају и експлоатишу Ахметов, Коломојски и други..То важи и за остали део некадашње Новорусије. Да ли ће у Лавову и околини после овога остати неких фашиста, мислим да никоме неће ни бити важно пошто и тај простор мора остати несврстан.
Украјина до 24. 02. вероватно није била већински нацистичка, али су нацисти били у власти и од огромног утицаја у држави. Што је једно исто.
Показали сте се у Вуковару! Исто и Загреб кад сте бранили '45-е.Osim ako pošalješ Hrvate u napad na grad...
Onda ide sve po loju bez ikakvih gubitaka...
Rusija je sa 200 000 vojnika na iznenađenje napala prostor koji je branilo 40 000 ukrajinskih vojnika - rezultat - zapleli se uz gubitak 1500 tenkova i desetke tisuća vojnika izbačeno iz stroja...
Da si to dao Hrvatima da odrade u tom omjeru, plus pomoć NATO-a protiv Hrvata, sad bi već pili kafu u Londonu...
Ne zajebavam se...
.
Njih se moglo pitat do 23.3. 2022. Napadom su izgubili mogućnost biranja
Jao vidi ustasa crvenkapa ... izgleda se igrali zmurke sa cetnicimaNaravno da imam link. Tako nesto ne bih umela da izmislim. Taj nivo bivanja pi**om u ratu kod nas Srba ne postoji.
https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ustasha_dressed_in_women's_clothes.jpg
Pogledajte prilog 1122220
Руска вакцина је спин.Skoro svi ruski vojnici su vakcinisani, to znači da su lakoverni i glupi za naciste.
Nedicecsc, ljoticevac, četnik ili ustaša?Naravno da imam link. Tako nesto ne bih umela da izmislim. Taj nivo bivanja pi**om u ratu kod nas Srba ne postoji.
https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ustasha_dressed_in_women's_clothes.jpg
Pogledajte prilog 1122220
Jao vidi ustasa crvenkapa ... izgleda se igrali zmurke sa cetnicimapa naisli partizani da pokvare orgije.
Jok ruske naciste će pitatiDa, inače se ne pitaju oni, nego *****************i![]()
Ma ustasa , uhvatili ih partizani ...Nedicecsc, ljoticevac, četnik ili ustaša?
Ma ustasa , uhvatili ih partizani ...
Jok ruske naciste će pitati
Па таки смо!bombardovanje 1999. je bilo za ovo Star Wars
Je vidim istetovirano U ns čelu, aj paliMa ustasa , uhvatili ih partizani ...
pise ti lepo ustasaNedicecsc, ljoticevac, četnik ili ustaša?
Je vidim istetovirano U ns čelu, aj pali
Sta da se radi , mada nije uspeo da prodje kao zenaJe vidim istetovirano U ns čelu, aj pali
Мислиш да ће Руси да дозволе да нацисти опет окупирају делове Новорусије?Neće, bit ce puno veća sve sa Rusima koji će imsti osobne isksznice i outovnice sa grbom Ukrajine za koji većina ovdje misle da je fašistički geb (iako nije)
ma znao sam ja da ti hoces da ih vidis goleZena gleda i neveruje sta radi vojska ... skida muskarce.
Putnova gay armija.
То у теорији. Та држава од 2014 дефинитивно и непоправљиво није била суверена. Ако ти је драже, чекали су Руси 8 година па ништа. Тако да би та твоја хипотетичка година било само губљење времена.Njih se moglo pitat do 23.3. 2022. Napadom su izgubili mogućnost biranja