piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.532
U Sjevernoj Koreji to rade spektakularnije...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Sjevernoj Koreji to rade spektakularnije...
Doziveh dan da srbin postavlja čečensku ilahiju i raduje se ubijanju rusa i ukrajinaca u Mariupolju.
Mašallah.
Pa, nije ni bilo gradske borbe u Kninu, Visosti...normalno da nije bilo ni gubitaka...![]()
18+ ?Архивски снимак ?18+
? У батаљону Азов неретко је долазило до самоповређивања услед ограничених интелектуалних способности одређених припадника. ??
?НИЈЕ ЗА МАЛОЛЕТНЕ ОСОБЕ И ОСОБЕ СА СЛАБИМ СРЦЕМ ?
Sta ima lose u tome da ruski muslimani kokaju NATO Naciste za racun Rusije....
Naučio je od Vučića , možda su mu tamo i došli SNS botovi
Sve te filije su opet bolje od promovisanja vrijednosti šup.k meraklija koji tvoji zapadni mentori svuda ističu!Rusofili su prosirili klub obozavanja u 3 pravca
1.cecenofili
2.dzihadofili
3. I ne najmanje bitno, kozofili.
Nacelni Vremenski okvir se odredi na osnovu operativnih saznanja o neprijatelju koje obezbedjuju sluzbe bezbednonsti i isti se koristi kao ooerativno proracunska jedinica na strateskom nivou (radi planiranja angazovanja jedinica i logistickog obezbedjenja operacije)komandovanja(generalstab)! a ne novinari mediji i ostali balegari. Dakle samo uzak krug ljudi iz generalstaba zna do kad je planirano da traje operacija."Vremenski okvir da se nešto osvoji u vojsci ne postoji"...
Moram da priznam da je ovo, za mene, inovacija i u taktici, i u operatici, i u strategiji.
Pa, da se ne bi dalje raspravljao, pošto je moje poznavanje materije očigledno zastarelo, ponoviću ono što sam napisao kada je ovaj rat počeo:
Ako Rusi svoje postavljene ciljeve ne realizuju za mesec dana rata (u smislu prihvatljivog političkog rešenja), ajde + još koji dan, što znači da stanjem na terenu nateraju Ukrajince na političko rešenje, a što sada znači da moraju da im eliminišu bar nekoliko bitnih gradova u kojima je koncentrisan otpor, posle toga mogu da računaju samo na novi Avganistan.
A u tom slučaju su ga ugasili, ma koliko operativnih i pripremnih radnji vršili, po ma kojem priručniku.
Боже будале18+ ?Архивски снимак ?18+
? У батаљону Азов неретко је долазило до самоповређивања услед ограничених интелектуалних способности одређених припадника. ??
?НИЈЕ ЗА МАЛОЛЕТНЕ ОСОБЕ И ОСОБЕ СА СЛАБИМ СРЦЕМ ?
Sta ima lose u tome da ruski muslimani kokaju NATO Naciste za racun Rusije....
Nevjerojatno, koje scene. Mislio sam da se nakon Hitlerove Njemačke i njihove euforije početkom 2.svj.rata ovakvo nešto nigdje neće događati. Uopće ne žalim ruski narod zbog onoga što ih čeka.Proslava ujedinjenja Krima sa Rusijom
100000 ljudi na stadionu i oko 90000 van stadiona.
Valjda će dogodine da prošire stadion
![]()
Jest, opet cete jurisati na Staljingrad u hordama kao vasi preci.Nevjerojatno, koje scene. Mislio sam da se nakon Hitlerove Njemačke i njihove euforije početkom 2.svj.rata ovakvo nešto nigdje neće događati. Uopće ne žalim ruski narod zbog onoga što ih čeka.
Медински је и сам рођен у Украјини, зна како тамо ствари функционишу.Неутрални статус Украјине и њено неучешће у НАТО-у су теме око којих су Москва и Кијев максимално приближили своје преговарачке позиције, рекао је шеф руске делегације Медински.
Најновије вести пратите на сајту Спутњик Србија
Putin trazio demilitarizaciju, desava mu se suprotno
Porodičnu?Ja samo pokazem porodicnu partizansku spomenicu, ima da me postave za lice koje ce praviti spiskove koga treba denacifikovati.