Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
То би било тако да су нпр. напали Авганистан или нпр. Пољску или нпр. Финску. Али ово је за њих питање живота и смрти. Жртве им јесу велике али ће ићи до краја и неће се обазирати на њих јер им је политика Украјине буквално конопац око врата.
Pitanje života ili smrti? Ne bih rekao da je tako. Obaveštajna služba Rusije je katastrofalno odradila svoj posao i praktično servirala Putinu ono što su mislili da on želi da čuje a ne stvarno stanje u Ukrajni i koliko to može da utiče na Rusiju. Osim toga Putin je ostao na nivou KGB operativca ali strategija mu baš ne ide od ruke. Katastrofalno je procenio posledice ovog rata za Rusiju. Da je hteo ne bi bolje odigrao u korist Amerike.

.
Пре тога се десио "Учитељски дом" у Одеси, где су нацисти из пиштоља гађали људе који су покушали да искоче кроз прозоре запаљене зграде.

.

Зашто су се наша браћа из Доњецке републике повукли, ако су већ дошли скоро до Мариуполиса?

Ukrajinske trupe nezadrživo napreduju , očekuje se intervencija ka Mariopolju tamošnje ukrajinske snage samo treba da budu strpljive , takođe odblokada Harkova Sumija, Černjihova i Kijeva pitanje su vremena a velika ofanziva ka Hersonu upravo se priprema. Hrabri ukrainski borci odlučno drže liniju na svim pravcima prema Donjecku i Lugansku , u toku je priprema za kontraofanzivu gde će se neprijatelju naneti takvi udari od kojih neće preživeti.

Da, ide im po onoj cuvenoj (mislim da je iz Alana Forda):

OPKOLJENI SMO? ODLICNO, SADA MOZEMO JURISATI U SVIM SMJEROVIMA!!!

.
Очигледно немаш појма шта се дешавало 2014.

"Сепаратисти" су потиснули украјинску војску изнад Дебаљцева, на југу дошли до Мариупоља и уништили крак украјинске војске који је требало да прође поред руске границе и пресече везу са Русијом.

То не може да се уради ако се кријеш иза цивила...

.
nisam ja pricao o tome. a nemam vremena ni da objasnjavam svakom ponaosob koliko je priglup.

Kako vreme bude prolazilo bice sve jasnije da je Rusija pokrenula "preemptive war"! Bez obzira koliko bude trajalo (a Rusi nemaju izbora nego da ovo zavrse realizacijom svojih strateskih ciljeva)..Ovaj lik je inace izvanredno inteligentan i opasan, redovno prisutan u aktuelnom medijskom ratu..i ako je verodostojan(verovatno) intervju.

Да. Некад кад заједеш гомна, не можеш да престанеш на пола, већ мораш да идеш до краја.

Тако ће и Руси морати.

Назад нема.

Да да видимо контраофанзива у Кијеву а ракете све ближе центру.*боте јел могуће да вам мозак развлачи класична ратна пропаганда заправо то и није ратна пропаганда то су посебне службе за дизање морала?Када је падала код нас Крајина преко ТВ ишло 24 сата турбо патриотска музика рекао би човјек да смо избили до Загреба.То је просто тако.Али ме чуди да се палите на такве изворе.

Zašto misliš da se ''pale'' i da su ''žrtve'' propagandnog rata?
Ne ''pale'' se oni. Oni su učesnici i aktivno rade. Pravo stanje ih ne interesuje, tako da bih preporučio da ne apeluješ na njihovu ''svest i savest'' jer je nemaju.

:lol:
Скини тај восак са свеће коју си држ'о, уштедећеш на депилацији...

Какви су ти ово простачки коментари у озбиљној расправи?

Шта?

ја сад терба да коментаришем како ја користим свећу за депилацију, а ти свећу користиш за анално самозадовољавање?

Немој тако да пишеш, отићи ће расправа у погрешну страну.

Дакле, дајте неку карту о томе где је данас фронт (немојте више ону исту од пре две недеље да вртите, плизззз).

Није лепо да тако називаш Украјинце...

Како није?

Толико смо их ових недеља звали погрдним именима, да ово није ништа у односу на све називе које смо им доделили.

Meni smeta sto ginu i Ukrajinci i Rusi i bilo ko (narocito civili),ali eto do tih silnih pogibija je doslo je r je Ukrajna napala Rusiju,kako je nedavno izvestio omiljen tabloid Kurir koga cita svaki normalan Srbin koji je srcem i dusom uz Rusiju :hahaha:
Управо то ти је човек и рекао, има везе са твојим менталним склопом.
Сам себе лажеш да ниси усташа, нас не можеш.
Овај рат вас је дефинитивно све истерао из ормара,
али све до последњег.
Свиђа ми се то, уживам у вашим душевним патњама
због ситуације на фронту.

Руски падобранци су успели да форсирају реку Ирпин, да се учврсте на источној обали и да се још више приближе Кијеву.

РУСИ ПРЕШЛИ РЕКУ!!!

:vatromet:

samorokaj2.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back