Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Ako pogledaš prvi deo teme bila jedna da je pola Ukrajine već palo...sada umanjujuДајте неку карту о најновијој ситуацији на фронту.
Али немојте ону исту што је вртите већ две недеље.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako pogledaš prvi deo teme bila jedna da je pola Ukrajine već palo...sada umanjujuДајте неку карту о најновијој ситуацији на фронту.
pitaj to ove u ukrajiniMene cudi da se iko pali na Ruse i rusku armiju koja nije u stanju za mesec dana da okupira vise od cetvrtine Ukrajne...
Takodje,cudi me i da se iko pali na rusko granatiranje i unistavanje civilnih zgrada i ubijanje civila...
.separatisti su se krili iza civila, zena i dece, regularna vojska nije mogla da ih izbaci iz naselja na livadu, pa da se tuku. to je rusofilski nacin razmisljanja.
Z Z Putin sprema sječu glavešina..N*atoguzina aparatima,srusio se dron pa ste se usrali kukumacete trazite pomoc od nato-a, sta cete raditi kad vam padne takticna nuklearka.
![]()
Jesi zensko, ali se razumes u problematiku!Западни извори воде проукрајинску пропаганду.
Укри кажу да је Руса погинуло 12.000 , а њих 1200. И то је вест која се чује на ЦНН-у, Ројтерсу, ББЦ-у и тд.
То је толико нереално, да не вреди ни расправе. Видели смо како се рат завршио у Сирији.
Потпуно је јасно да Руси бране право на опстанак своје државе и да не желе да бране Москву у Москву као 1941.
Из тог аспекта поређење Путина са Хитлером је заиста безобразно, посебно ако узмемо у обзир да тај исти запад подржава Азов и Бандеру који се ките свастикама, а Руси управо били ти који су највећу жртву поднели у борби против тог истог зла које се сад повампирило и делује сасвим отворено, не притајено као пре стотињак година. Кад кажем притајено, мислим на све финансије које су стигле Хитлеру за наоружавање са запада након посрнућа Немаца у Првом светском рату, инфлације и пуцања државе које су имали због губитка рата. Неко је немачке походе морао да плати, као што је платио и њихово уздизање после Другог рата, а сад их опет наоружавају у циљу коришћења као топовског меса.
Тако раде ти западни богаташи, боре се до последњег Украјинца и до последњег Немца.
Али захваљујући неосвешћеним, опасним лудацима које доведу на власт, сваки пут им је прошла фора.
Видећемо колико ће Немци и остали бити луди овог пута.
И да се вратимо на Русе.
У овом тренутку, према коментарима војних лица, они користе 5-10% свог војног капацитета.
Ништа од савременог наоружања не користе.
Само СССР остатке.
И не знам одакле идеја да ће ова операција у Украјини бити ''Блиц криг''.
Прво, Украјина је огромна земља,друго, Украјинце је запад наоружао до зуба, а треће, Руси не желе цивилне губитке, што је сад јасно сваком ко хоће реално да сагледа ситуацију.

А замисли тек оне идиоте, који се ложе на НАЦО, кад 19 земаља нису успеле да натерају једну малу Србију да капитулира, него ишли на преговоре...Mene cudi da se iko pali na Ruse i rusku armiju koja nije u stanju za mesec dana da okupira vise od cetvrtine Ukrajne...

.
Очигледно немаш појма шта се дешавало 2014.
"Сепаратисти" су потиснули украјинску војску изнад Дебаљцева, на југу дошли до Мариупоља и уништили крак украјинске војске који је требало да прође поред руске границе и пресече везу са Русијом.
То не може да се уради ако се кријеш иза цивила...
.
Jesi zensko, ali se razumes u problematiku!![]()
A ovi sa kojima se dopisujes sve Majnstajni - oni bi osvojili Nju Jork za 2, a Los Andjeles za 2.5 dana, bez da ubiju ikoga i da ispale ijedan metak. Ne daj boze da ispucaju neku granatu.
I ti učiš iz kniga Vojislava Šešelja..Ispravka hrvatska je bila teritorijalni pojam ,baš kao i Dalmacija i Slavonija
А замисли тек оне идиоте, који се ложе на НАЦО, кад 19 земаља нису успеле да натерају једну малу Србију да капитулира, него ишли на преговоре...![]()
Ти и усташки ти пајтоси сте једини који се палите.Mene cudi da se iko pali na Ruse i rusku armiju koja nije u stanju za mesec dana da okupira vise od cetvrtine Ukrajne...
Takodje,cudi me i da se iko pali na rusko granatiranje i unistavanje civilnih zgrada i ubijanje civila...
Ево, од јуче.Дајте неку карту о најновијој ситуацији на фронту.
Ствар перцепције онога што је било исход.С обзиром да нисмо капитулирали, баш су добро испреговарали.

opa vbr hrvatske proizvodnje kod ukropa nadam se da ce rusi da im naplate racunDanas su borbe u blizini Kijeva na istom mjestu gdje su se prije skoro 80 godina sovjetski vojnici borili za oslobođenje Kijeva od nacista. Ratni dopisnik Aleksandar Kots posetio je mesta raspoređivanja ruskih padobranaca..
Његов налог не вреди пишљива боба.Ajde opklada?
Ako ukrajina izdrži još tri nedelje, ja gasim jedini nalog.
Ako ne izdrži, ti gasiš.
Evo ti primer Asanža , "hinjski" mu nameštaju sve i svašta kako bi ga strpali u zatvor zbog otkivanja državnih tajni ,dok bi ga kod Putina odavno sačekao metak ili bi popio polonijum čaj ,kao desetine pre njega .Реално, шта ми знамо о руском политичком систему осим онога што нам сервирају западни медији? Ништа.
Бесмислено је рећи да систем не постоји јер би у противном ту државу шутирао ко како хоће.
Што, видимо, није случај.
Чак се плаше уопште да уђу у сукоб директан, него шаљу друге да гину. Бедно зар не? Као кад би отац пујдао своје дете да се побије са одраслим човеком знајући да је неминован порау његовог детета али да мало одузме снаге овог грмаљу.
Иначе, не видим ја да су источни лидери већи тирани и суровији од западних. Само су први отворени, јасни и знаш шта можеш да очекујеш, док други делују хињски, подмукло и под плаштом лицемерне реторике. Па сад, како чијем карактеру више годи.
Velika je greska sto su dali milosevicu odstupnicu u pregovorima, umesto da su ga vezali kao psa i pustili da ga narod sutira po ulici.А замисли тек оне идиоте, који се ложе на НАЦО, кад 19 земаља нису успеле да натерају једну малу Србију да капитулира, него ишли на преговоре...![]()
Ствар перцепције онога што је било исход.
Привремено- запад је добио марионетски режим на власти; потрајао, колико је потрајао, и- свргнут, тихо и неприметно...
Покај се- Судњи дан жутих је близооо...![]()
Коридорима и аутобусима за извлачење али им нацистиA sa cime rusi granatiraju civilne zgrade i civilno stanovnistvo?
.А Укри су кренули да убијају старце, жене, децу и инвалиде пре или после тога?
Не знам да ли знаш, али Кумановским споразумом сте испреговарали да НАТО окупира Косово и Метохију, а да тамо не буде српске војске и полиције.
Не знам кога сте слали на преговоре, али је баш лоше испреговарао.

ne, samo vi ste balije. jer podrzavate cecenske dzihad kozojebeti i nisi, ti si musliman.
Možeš ti da plačeš tu Čankovu politiku koliko ti je volja, ali to je ideja koja nema puno... skoro nikoga da je podrži. To šta bi bilo kad bi bilo ne zanima ozbiljne države poput Rusije. A vidimo da Rusija jeste ozbiljna država jer je uradila ono što je njen interes ne obraćajući pažnju na pretnje ilaži koje dolaze sa zapada, a na koje si se i ti primio. Ali nije o tome reč da li bi neko nekoga eventualno napao, već da su prekršeni svi dogovori o neširenju NATO-a na bivše SSSR republike i drug, zaštita ugroženog ruskog stanovništva.Evo ti primer Asanža , "hinjski" mu nameštaju sve i svašta kako bi ga strpali u zatvor zbog otkivanja državnih tajni ,dok bi ga kod Putina odavno sačekao metak ili bi popio polonijum čaj ,kao desetine pre njega .
Ono što sigurno znamo je da čovek sigurno ima želju da vlada doživotno , jer je tu već 22 godine , izmenjao je sve ustavne zakone kako bi mogao da bude još toliko , to nisu ni ruske , ni zapadne informacije već svima dostupne činjenice .
Što se tiče medija pratimo mi ovde i ruske medije , pogotovo u Srbiji koja je premrežena ruskim agenturama isto kao i zapadnim , tako da neće biti da nam je svima CNN izvor informisanja . Što je najludje ovde je na državnom najvišem nivou gradjan Putinov kult ličnosti kakav ni u Rusiji ne postoji , recimo čak i u Moskvi bi on mogao samo da sanja da ga dočeka toliko ljudi kao u Beogradu kod hrama januara 2019. u organizaciji SNS , a i pre toga par puta .
Gde ćeš bolji dokaz od toga da je država izbušena ruskom petom kolonom . A da im ne ide baš najbolje govore baš ti isti kanali -režimski tabloidi koji su do pre 2 nedelje širili rusofilju i Putinoljublje,a sada objavljuju pretparačke tekstove o tome kako Putin ima ljubavnice , kako ima imovinu vrednu milijarde evra , kako je navodno bolestan od raka pa ga leče nekim steroidima od kojih je poludeo načisto ...
Što se tiče sukoba da li je bilo ko od vas stvarno,ali baš iskreno uveren da i Ukrajina bilo kada a napala nukleranu silu Rusiju , sve i da im NATO komplet opremi armiju najsavremenijim oružijem i da na vlast stvarno dodju oni nacisti koje ruska propaganda izmišlja ?
Zna li Vučić za ovo??